E ecemtoprak Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2013 4 0 10 Haziran 2015 Konu Sahibi ecemtoprak #1 Şeker Bayramında BANGKOK - PHUKET turu Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2016
L leylatanem Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Şubat 2014 3 0 34 11 Haziran 2015 Konu Sahibi ecemtoprak #2 geçen yıl bi arkadaşımla gitmiştik siamturla ve inanılmaz güzel bir tatil oldu. 9 günlük tur boyunca yolculuk konaklama ve ordaki gezileride hep birinci sınıf. heyecanlandığın kdr var. hanımlar sizlerede tavsiye ederim :)
geçen yıl bi arkadaşımla gitmiştik siamturla ve inanılmaz güzel bir tatil oldu. 9 günlük tur boyunca yolculuk konaklama ve ordaki gezileride hep birinci sınıf. heyecanlandığın kdr var. hanımlar sizlerede tavsiye ederim :)
E ecemtoprak Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2013 4 0 4 Temmuz 2015 Konu Sahibi ecemtoprak #3 böyle olumlu şeyler duydukça iyice heyecanlanıyorum :) ilk kez yurtdışına çıkıcam ve herşeyin çok güzel olmasını istiyorum.
böyle olumlu şeyler duydukça iyice heyecanlanıyorum :) ilk kez yurtdışına çıkıcam ve herşeyin çok güzel olmasını istiyorum.
L leylatanem Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Şubat 2014 3 0 34 14 Temmuz 2015 Konu Sahibi ecemtoprak #4 merak etme canım eminim çok memnun kalacaksın sende :)