Banada Yardim Edin çok Ihtiyacim Varr :(

Yardxixm edin :(

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
28
1
merhaba arkadaşlar direk konuya giriyorum bizim sokakta bir çocuk var küçüklükten beri arkadaşız ve yaklaşık 5 Senedir onun için ölüyorum çokkkk seviyorum senelerce beni sevmedigini söyledi yanıma gelmiyordu nefret ediyordu benden ve birgün nasıl olduysa senden hoşlanıyorum dedi bana çok aşıktı hemdee çokk 7 ay çıktık çok mutluyduk yılbaşı gecesi benden ayrılmak istedi senağlama ben onun için hala ölüyorum o ise beni unutmuş ve bana kötü davranıyor çok degişti arkadaşlıgımız devam ediyor onu hergün görüyorum yan apartmanımda oturuyor ne olur bana yardım edin onu unutmak istemiyorum yine beni sevmesi için ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım senin adına üzüldüm ....:teselli:
hiç kimseden sevgi yada aşk dileme arkana bakmadan git zaten başlayışı bile garip ilişkinizin sanki bir boşluk bulmuş senle çıkmışda başkasını bulmuş gibi bu kadar çabuk mu unutmuş yani seni ..:uhm:
sen yapacağını yapmışsın yıllarını vermişsin daha ne yapacaksın ki bu söylediklerim dile kolay biliyorum senin için zor ama yeniden sevmeyi dene ....:teselli:

yine beni sevmesi için ne yapmalıyım demişsin.tabiki hiçbirşey yapmana gerek yok.sevseydi zaten ayrılma kararı almazdı.seni istemeyen birini sen niye isteyesin ki...yan apartmanda oturuyo demişsin.gördükçe ister istemez etkilenir tabi insan ama sen kafanda çok kurmuşsun bence.sanki yaşama sebebin oymuş gibi.bak güzelim hayat tek bi erkek üzerine kurulmaz.bırak yolu açık olsun...yerimseniben

arkadaşlarıma katılıyorum bırak gitsin ne sevmesi sevecek adam bırakıp gidermiydi üzerine bide kötü davranırmıydı yol verrr

sana bir hikaye en yakın arkadasımın aynı senin gibidiydi oda ayrıldı barıstı zorla kendini kabul ettirdi en sonunda evlendiler ilk 2 yıl adam evin perdelerini bile actırmadı kıskanclık kin sonra cocuk oldu adamın hic bir seye tahamülü yoktu cocuğu sevmez yaklasmaz kavgalar her gün her saat tam 6 yıl gecti öyle en sonunda aradasım dayanamadı ve ayrıldılar adam sözde cocguna dayanamadı ve cocgu kacırdı vermem dedigi icin arkadasım dayanamadı ve eve geri döndü 2 yıl daha ğecti ve bir kızları daha oldu adam cocgu kucagına almaz ayrı odada oturur düsün bayramda memlekete gidiyor karısın doguda bırakıp tek basına 7 aylık bebegiyle bırakıp her gün sevgisiz bir hayat en sonunda cocuklarını alıp gitti hic bir zaman evliligi zamanında sevgi görmedi zorla yaptırdıgı seyin acısını yıllarca kendisi ve cocukları cekti zorla sevgi olmaz sevgi iki taraflıdır bence eyer seni seviyorsa zaten o gelir ama zorla sevdirmeye calısma sonradan acısını sen cekersin mutlaka hayatta senin sevecegin ve seni sevecek birileri mutlaka olur

hiç bişey yapma canım.seni istemediği belli..
sana kötü davranmazdı sevseydi...
gururunu ayaklar altına alma..başak adammı yok..
bence düzeltmeye çalışma hiçç

canım kaçan kovalanır herzaman.. senin sevdiğini nasıl olsa biliyo yani sen elindesin kabul ediyo ve canı isterse senle yine olabilir bu gözle baktığı için sana bırakıp gidebiliyo bence böle birinden hayır gelmez..sen unut yine de unutttt

niye unutmak istemiyorsun anlamadım ki
sanki unutmak istemediğin iyi bi haltmış gibi
seni üzen sana değer vermeyen birini unutmak istememek ne demek
sevgi öyle ısmarlama olmuyor ne yazık ki
ya da bi formulü yok.birilerinin bizi sevmesi için
sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil. demiş şair.

aynen canım yaşama sebebim o

unut onu canım nasıl oluo anlamıorum
hem senden nefret edio ve hoşlandıgını söyleyip aşık olmuşşş
7 ay güsel bi süreç geçirmişsiniz bence o arkadas
kendini denedi alışırsam seversem devam ederim dedi belkii
ayrılınca herşey değişti diosun.Acaba bu çocuk:uhm:
sadece sen istedin diede beraber olmuş olabilir mi?
hem o kadar nefret ederken bianda aşka gelmesiiii enteresanbenneyaptımki
yada acıdı yazık benı sevio biraz ilgilensem ne olur dedi
bak beni yanlış anlamada sadece ihtimalleri sölüorum sonuçta herşey olabılır
canımm ama üzme kendini o kendine yansın senın gibi birini böle bırakarak
elbette günün birinde anlıcaktır umarım iş işten geçmezz....
kendini ona odaklama sonuçta hayat ondan ibaret diil

bizim evlerimiz yanyana annesi beni tanıyor çocukluktan beri kardeşi en yakın arkadaşım annesine babasına beni sevdigini söyledi birlikte ev bile bakıyorduk bnim için ölmek üzereydi bilemiyorum ya senağlama

bizim evlerimiz yanyana annesi beni tanıyor çocukluktan beri kardeşi en yakın arkadaşım annesine babasına beni sevdigini söyledi birlikte ev bile bakıyorduk bnim için ölmek üzereydi bilemiyorum ya senağlama

hummmmCADIARZUneden biandan böle oldukiiii
aklıma farklı şiiler gelio wolla
olurmu olurrr

gururunu ayaklar altına alma canım seni istemeyen biri için uğraşarak.zamana bırak herşeyi.eminim zaman herşeyin ilacı olur seni daha güzel mutluluklar bekler

canım bence geri istiyorsan uzak dur.
bundan sonra yaşanıcak şeyleri senin sayende olmıycak. yani sen gidip yalvarsan ağlasan bile o istemedikce dönmez. aklının başına gelmesini bekle. genelde gidenler dönüyo. hayırlısı olsun canım

valla canım bence yeniden sevmesini sağlamaya çalışmada sen unutup başka birini sevmeye çalış bence ama son ayrılığınızda sen suşluysan yeniden kendini affetir bence

bence arkadaşlar doğruyu söylemişler
bunları yapmak belki senin için zor olucaktır ama unutman gerektiğini veya unutmmak için çaba harcaman gerektiğini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…