- 4 Ocak 2008
- 28
- 1
-
- Konu Sahibi Yardxixm edin :(
merhaba arkadaşlar direk konuya giriyorum bizim sokakta bir çocuk var küçüklükten beri arkadaşız ve yaklaşık 5 Senedir onun için ölüyorum çokkkk seviyorum senelerce beni sevmedigini söyledi yanıma gelmiyordu nefret ediyordu benden ve birgün nasıl olduysa senden hoşlanıyorum dedi bana çok aşıktı hemdee çokk 7 ay çıktık çok mutluyduk yılbaşı gecesi benden ayrılmak istedi senağlama ben onun için hala ölüyorum o ise beni unutmuş ve bana kötü davranıyor çok degişti arkadaşlıgımız devam ediyor onu hergün görüyorum yan apartmanımda oturuyor ne olur bana yardım edin onu unutmak istemiyorum yine beni sevmesi için ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yine beni sevmesi için ne yapmalıyım demişsin.tabiki hiçbirşey yapmana gerek yok.sevseydi zaten ayrılma kararı almazdı.seni istemeyen birini sen niye isteyesin ki...yan apartmanda oturuyo demişsin.gördükçe ister istemez etkilenir tabi insan ama sen kafanda çok kurmuşsun bence.sanki yaşama sebebin oymuş gibi.bak güzelim hayat tek bi erkek üzerine kurulmaz.bırak yolu açık olsun...yerimseniben
unut onu canım nasıl oluo anlamıorum
hem senden nefret edio ve hoşlandıgını söyleyip aşık olmuşşş
7 ay güsel bi süreç geçirmişsiniz bence o arkadas
kendini denedi alışırsam seversem devam ederim dedi belkii
ayrılınca herşey değişti diosun.Acaba bu çocuk:uhm:
sadece sen istedin diede beraber olmuş olabilir mi?
hem o kadar nefret ederken bianda aşka gelmesiiii enteresanbenneyaptımki
yada acıdı yazık benı sevio biraz ilgilensem ne olur dedi
bak beni yanlış anlamada sadece ihtimalleri sölüorum sonuçta herşey olabılır
canımm ama üzme kendini o kendine yansın senın gibi birini böle bırakarak
elbette günün birinde anlıcaktır umarım iş işten geçmezz....
kendini ona odaklama sonuçta hayat ondan ibaret diil
bizim evlerimiz yanyana annesi beni tanıyor çocukluktan beri kardeşi en yakın arkadaşım annesine babasına beni sevdigini söyledi birlikte ev bile bakıyorduk bnim için ölmek üzereydi bilemiyorum ya senağlama
Boşver Kiz. Ben Sena Daha Iyisini Bulurum.
bizim evlerimiz yanyana annesi beni tanıyor çocukluktan beri kardeşi en yakın arkadaşım annesine babasına beni sevdigini söyledi birlikte ev bile bakıyorduk bnim için ölmek üzereydi bilemiyorum ya senağlama