- 21 Ocak 2008
- 51
- 1
- Konu Sahibi Yardxixm edin :(
daha acın yeni sanırım... boğulacak gibi oluyosun, nefes alamıyosun, ne yapacağını bilmiyosun dimi? aklına gelen tek çare onunla barışmak... şu an kim ne derse desin benim hissettiklerim daha farklı, kimse benim onu sevdiğim kadar birini sevmemiştir, o yüzden beni anlamıyorlar diye düşünüyosundur... emin ol hepsi geçecek buna %1000000000 eminim... bana da olmuştu, şimdi şaka gibi geliyo, delimiydim acaba diye düşünüyorum... harika biriyle evlendim... iyi ki diğer salak benimle barışmaya kalkmamış diye şükrediyorum... sadece biraz sabret... geçecek... en ufak izi bile kalmayacak... seninki yılların alışkanlığı ve en zoru zaten bu alışkanlıktan vazgeçmek... hep onunla olmayı hayal etmişsin, beklemişsin... hayatı başka türlü nasıl yönlendireceğini bilmiyosun... yani sen farkında değilsin aslında... bence böyle birini sakın geri isteme... tutarsız davranışlar eninde sonunda büyük problemlere yol açar... dua et hayırlısı olsun diye... iyi geliyo... akıl vermek haddim değil tabiki.. sadece yalnız olmadığını bilmeni istedim... çoğumuzun başına hayatımızın bi noktasında geliyo böyle şeyler ve geçiyo...