Banada Yardim Edin çok Ihtiyacim Varr :(

daha acın yeni sanırım... boğulacak gibi oluyosun, nefes alamıyosun, ne yapacağını bilmiyosun dimi? aklına gelen tek çare onunla barışmak... şu an kim ne derse desin benim hissettiklerim daha farklı, kimse benim onu sevdiğim kadar birini sevmemiştir, o yüzden beni anlamıyorlar diye düşünüyosundur... emin ol hepsi geçecek buna %1000000000 eminim... bana da olmuştu, şimdi şaka gibi geliyo, delimiydim acaba diye düşünüyorum... harika biriyle evlendim... iyi ki diğer salak benimle barışmaya kalkmamış diye şükrediyorum... sadece biraz sabret... geçecek... en ufak izi bile kalmayacak... seninki yılların alışkanlığı ve en zoru zaten bu alışkanlıktan vazgeçmek... hep onunla olmayı hayal etmişsin, beklemişsin... hayatı başka türlü nasıl yönlendireceğini bilmiyosun... yani sen farkında değilsin aslında... bence böyle birini sakın geri isteme... tutarsız davranışlar eninde sonunda büyük problemlere yol açar... dua et hayırlısı olsun diye... iyi geliyo... akıl vermek haddim değil tabiki.. sadece yalnız olmadığını bilmeni istedim... çoğumuzun başına hayatımızın bi noktasında geliyo böyle şeyler ve geçiyo...

gıdenı unut gıtsın.(tabı bana gore demek kolay)sana değer verıcek olan bırıyle tanışır evlenırsın inşallah.ıyı aşklar kotu dostluklarla başlarmış.ama senınkı bıtmış. senın için hayırlı olsaydı zaten devam ederdı.boşver gıtsınnnnnnnnnnnn ::çok üzgünüm:

bnce ne yparsan yap unutmuşsa geri dnmesi imkansz bnce hayatına yeni bi rota ver karşına sna göre bri çıkar meraklanma ayrıca arkadaş olduğunuz sürece snn onu unutman imkansz bnce arkadaşlığımı kes

hmm şimdi bu çocuk seni cepte bilio bence ondan da istegmde bu bnm dedgnden bi nevi beklemede tutuoo öncelkle onun gözündeki bu imajını silmelisin arkadaşız demişsin bu süpper öncelkle bi hayali sevgili yarat bu çocukla da kankicim moduna gir iyice, paso bu hayali sevglinden bahset ayy şöyle iyi ay böyle güsel aramz falan
bundan soraki kısım onun tepkilerine bakıoo bozulduysa bingooooooooooo doğru yoldasın senin şu hayali elemanla aranızın kötüye gittgi muabbetlerne başlayabilrsin haa bunu da ondan fikir alıomus gibi yap derim sence napayımlar falnn?? ki olay bu yörüngede giderse yeni bi ilişki başlaması aranzda çok muhtemel çünkü bozulursa buna ilgisi var hala sevio seni demektr ve kaçan balık büyük olur derler yaa gözünde bi keşke olmaya başlıcaksın ve haliyle de seni düşüncek ilgisi canlancak
bozulmadı dielm pes etmee anlat da anlatt gene hayali sevglnle sorunlarınz olsun ama ilişkinin bitişine dair sorunlar olmasın bunlar hatta bu konuda ona danışmak için ara falan paso baktn hala tık yok umrunda bile değil baskasyla olman bu çocuktan sana cacık olmaz derimm vazgecicen ki sanmmam çıkmıssınz bu dedgm en kötü ihtimaldi
bu arada senin hayali eleman baska bierlerden olmalı bence hani nerde falan olmasın şu senin çocuk soora

Son düzenleyen: Moderatör:
kendini bi erkek arkadaşınla görmesini sagla yani onu kıskandır onu umursamıyor musunun gibi davran bak o zmn nasıl peşinden koşacak onu gördüğün zamn mrb de geç inan kazanacaksın erkekler bi kızı elde ettiklerini görürlerse o kıza acı çektirmekten zevk alırlar unut demiyorm ama kıskandır sende o zmn mutlu olacaksın

bence bu çocuk senin onu sevdiğini farkettim sanki senden hoşlanıyormuş gibi
göstermiş kendisini ama anladığım kadarıyla hiç hoşlanmamış sadece
seninle ilgili düşüncelerini tartmak istemiş

ben olsam senin yerinde sen onun seni tanıdığından beri aynı isen dış görünüş olarak
kendimi yenilerdim saçımdan kıyafetime kadar

seni tanıyamayacak kadar değişmelisin ve ona yaklaşmalısın ama ondan hoşlanıyorum
niyetiyle değil

sanki o senin için sıradan biriymiş gibi davranmalısın

adını soy adını ve doum tarihini biliyorsan ve mynet kullanıyorsa
adresini bulabilirim sana

sunu kafana sok sevmıyosa sevmıyodur gıt kendıne bı hayat kur bılıyorum sınır oldun ama bunu ogrenmelıyız..guçlu ol acız olma benımde ayrıldıgım 1yıllık sevgılım yan sınıfımda unuversıtede dahada 4yıl gorcem napıym sırf bu sebepten donuyummu..guçlu ol zaman ver cıkıyo hep bırısı hayat bu çat pat deısıo sureklı..

Kimseye hakettiğinden daha fazla değer verme...

Gidene kal demeyeceksin...

Gidene kal demek zavallılara,

Kalana git demek terbiyesizlere,

Dönmeyene dön demek acizlere,

Hak edene git demek asillere yakışır.

Kimseye hak ettiğinden fazla değer verme,

yoksa değersiz olan hep sen olursun...

Düşün...

Kim üzebilir seni senden başka?

Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?

Kim mutlu edebilir seni sen hazır değilsen?

Kim yıkar, yıpratır seni sen izin vermezsen?

Kim sever seni sen kendini sevmezsen?

Her şey sende başlar, sende biter...

Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini...

Hep hatırla: "Çaresizseniz, Çare SİZSİNİZ..."

ARKADAŞIM ÜZÜLME ŞU HAYATIN BİR GERÇEĞİ KAÇAN KOVALANIR...BEN SENİN YERİNDE OLSAM SÖYLE YAPARDIM . . . KESİNLİKLE ONU GÖRMÜYORMUŞ GİBİ DAVRAN YANİ TAVIRLI OL SANA SORACAKTIR NEDEN BÖYLESİN DİYE SENDE YOK CANIM SIKKIN FELAN DE AMA SUNDAN EMİN OL Kİ SENİN ONU SEVDİĞİNİ BİLDİĞİ İÇİN BÖYLE YAPIYOR...

UMURSAMAZ DAVRAN BAKMA GÖZLERİNE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…