Bana yol gösterebilir misiniz ablalarım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor hey maşallah...

33 yaşında bir ablan olarak gösteriyorum yol. Arkanı dönüyorsun, kafesin kapısında sürgü var bir tane. Onu açıyorsun. Kapıyı tekmeyle açarak arkana dahi bakmadan koşarak kaçıyorsun. Daha 19 -20 yaşında sana bunu yaşatan adam evlenince seni kalorifer peteğine zincirler. Boynuna mini kuran kolyesi takarsın sürekli el basıp alnına koymak kolay olsun diye. Amuda kalkıp tek el üstünde izin alma rekoru kırarsın. Yapma canım , yapma güzelim ,yapma ablam.

Konuya yol göstermek icin yeni konu ismi buldum:Aşk bu mu? Sevda bu mu?

Bu yaşadığınız sey aşk değil, sevgi hiç değil. Hastalıklı bir şey. Bu çok onur kırıcı bir durum. Lütfen kendinize saygınız olsun. Ne yani erkek arkadaşınız olmasa , nereye gidip ne yaptığınızı kontrol etmese, izin verip onaylamasa ahlaksızlık mi yapacaksınız. Benim ahlakimi denetlemek kimsenin haddine degildir. Bu bana yapilmis bir hakarettir. Inanin sevgili olmak, ilerde kari koca olmak boyle bir sey degil. Guven olmadan zaten hicbir iliski olmaz. Komsuluk iliskisi bile..erkek arkadasinizin ciddi psikolojik sorunları var belli ki siz de onun hezeyanlarıni aşk ve sevgi zannediyorsunuz.

Kesinlikle yollarını ayirmalisin. Bu derece saplantılı biriyle bir ömür gecirebilecegini nasıl hayal edebiliyorsun daha çok gençsin bunu kendine yapma

Aşk bile bile tutsakliktir sözünü mü yanlis anladin acaba?

Bir de evlilige gidecek demiyor mu...

Anlattıkların o kadar tanıdık geliyor ki, sana tek söyleyeceğim, belki bir süre çok acı çekeceksin ama hiç ama hiç düşünmeden ayrılmalısın. Büyük sözü dinle. İleride gerçekten çok pişman olacaksın o kişiyle olduğuna. Bu arada konuştuğun kişi kaç yaşında?

Kaybetmekten korkarsan kaybeden hep sen olursun. Gerçekten bu ilişkinin sonu evlilik değil ayrılık. Zorlayarak evlensen bile sonunda mutsuz olan sen olacaksın ki şimdiden mutsuz olduğun çok belli.

Yaşın çok küçük sevgiyi, saygıyı ilgiyi maalesef yanlış öğrenmişsin. Bu sevgi değil ego tatmini. Seven insan sevdiğine korku salmaz. inşallah bu beş para etmez insandan ayrılırsın. Sevginin huzurla birleşince anlamı olduğunu anlarsın umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…