bana yazılmış olabilme ihtimali var mı sizce ?

ama bu kadarcık şeyden anlayamayız ki =) gelin güvey desem belki de değildir gerçekten size yazmıştır ama işte bunu anlamak için birkaç adımını daha beklemek lazım.

Ooooo o bunu bana yazdi su bunu bana yazdi diye dusunursek adim atamayiz. Oylesine yazmis iste.

ne yazık ki o soru işareti bende de var ama nasıl çözerim hiç bilmiyorum
Çözülecek birşey yok canım. Çok merak ediyorsan birkaç kez daha dene paylaşımda bulun yine cevaben birşeyler paylaşırsa anlarsın. Yalnız adım atmayı düşünmüyorsan ne önemi kalıyor ki?

bence birkaç gün bekleyin bana hiçte gelin güvey ilişkisi gibi gelmedi,diğer günlerde paylaşımlarınızı beğenirse siz de onu beğenin,eğer varsa bişeyler zaten yazar özelden yada mesaj gönderir, bişeyler yapar işte,hem olmasa bile birkaç günlük acaba diye düşünmek bile heyecanlı

Adam, hayatında hem sevip hem seviliyor, bunu da paylaşarak hayatındaki kişiyi onore ediyor gibi.
Kısaca sizle hiçbir alakası yok durumun.

Sosyal medyada asktan, sevgiden bahsetmeyen var mi?
Bence kendi kendinize ustunuze alinmissiniz. Pek oyle laf atar gibi gelmedi adam bana.

sen yazarsan o bir başkası için yazar..
böyle gelip gider..

o benı sevıyoo bana yazdııı..
aah ah lise dönemlerim.. baktımı baktımı diye sorar dururdum.. şifremızde YAŞASIN dı
bakarsa arkadasım yaşasın derdı ben kıpkırmızı olurdum adama arkam dönük baktı diye hey allam yarebbım..
bence az bekle atlama sakın. bıkac gune bısı daha yaz..

Çözülecek birşey yok canım. Çok merak ediyorsan birkaç kez daha dene paylaşımda bulun yine cevaben birşeyler paylaşırsa anlarsın. Yalnız adım atmayı düşünmüyorsan ne önemi kalıyor ki?
aşık değilim sonuçtu sevdiği de olabilir bilmiyorum.. rezil olmak da istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…