demeyinn :))gelin-güvey ilişkisi diyorum
beğenmemişti ama gördüğüne kesin eminim.. sürekli takılır sosyal medyada her fotomu da beğenmez zaten ama ondan sonra paylaştığım fotomu beğendiyazınızı gördüğüne emin misiniz, beğenmiş miydi
yok artık o kadar da değil :)bana merhaba dedi beni seviyor : D
belki o da başkası için yazmıştır.olamaz mı olabilirrdemeyinn :))
doğru bu da olabilir.. çocuk aslında çok iyi okuldaki hareketlerini hocaların hakkında ki düşüncelerini biliyorum.. bilmiyorum beliki de bu yüzen çok takıldım bu konuyabelki o da başkası için yazmıştır.olamaz mı olabilirr
çok haklısınz inşallah bende uygulayabilirimBu acabalarla gibilerle falanla filanla isler yurumuyor be kardesim. Sahsen ben artik o mana cikarma islerini biraktim. Akışına bıraktım. Sende oyle yap. Cunku bir kere kaptidinmi bu duruma kendini hastalik gibi sonu gelmiyor.
ya hani insanlar fotolarının altına böyle anlamlı sözler yazıyor ya ondan çok garip gelmedi bana benimde yapmışlığım var çünkü :) eski fotolarının hepsini tek tek inceledim ya gittiği mekanın adını yazmış ya o an yanında kimlerin adı varsa onu.. hiç sözlü paylaştığı bi fotosu yokO değil de kendi fotosunu paylaşıp sevmek sevilmek çok güzel diye yorun yazan biri biraz garip değil mi sence de :)
biliyorum bir çoğunuz buna hayır tabiki de kendi kendine gelin güvey olma diyecek :) ama yine de tek başıma düşünmektense sizlerinde fikrini almak istedim.. sosyal medyada bi söz paylaştım ben söz aynen şu.. 'eski kafalı birini istiyorum. hayatını bir kişiye adayan, sevmek ve sevilmenin her şeyden daha güzel olduğuna birini istiyorum.' ben sözü paylaştıktan 3 saat sonra eski okulumdan birbirimizi tanıdığımız ama hiç konuşmadığımız bi çocuk kendi fotoğrafını paylaştı ve altına şunu yazdı.. sevmek ve sevilmek her şeyden daha güzel yanına da gülücük koydu. elbette sözü beğenmişte olabilir ama ben yine de az biraz umutlandım sanki :) bunlar hep aşksızlıktan oluyorbulamadım adam gibi birini. siz ne düşünüyorsunuz.. kırıcı olmadığı sürece her yoruma açığım şimdiden teşekkürler :)
hoşlantı değilde öyle görünce üzerime alındım bu da hoşuma gitti yani keşke olsa çünkü iyi biri :) ama biraz daha bu konuyu düşünürsem sanırım olacak olan o :) o yüzden akışına bırakmak en iyisi gibisen hoslaniyorsun galiba :)
haklısınız her ihtimali düşünmek zorundayım.. teşekkür ederimbence olabilir neden olmasın? günümüzde bunu çok yapan var sosyal medyadan.
ama olmayadabilir. çok kaptırma derim.
hoşlantı değilde öyle görünce üzerime alındım bu da hoşuma gitti yani keşke olsa çünkü iyi biri :) ama biraz daha bu konuyu düşünürsem sanırım olacak olan o :) o yüzden akışına bırakmak en iyisi gibi
hayır hiç karşılaşmıyoruz.. daha önceden aynı okuldaydık.. ben zaten erkeklerle rahat konuşan bi tip olamadım hiç bi zamanbence de net bisey olmasi lazim elinde yoksa tek tarafli bir hoslanti olyuor sonra zor olyuor, onunla yüz yüze karsilasiyor musun olay sadece fb üzeri mi devam edegelen bir durum,kaldi ki hic konusmamissinizzzz