bana yazılmış olabilme ihtimali var mı sizce ?

bence birkaç gün bekleyin bana hiçte gelin güvey ilişkisi gibi gelmedi,diğer günlerde paylaşımlarınızı beğenirse siz de onu beğenin,eğer varsa bişeyler zaten yazar özelden yada mesaj gönderir, bişeyler yapar işte,hem olmasa bile birkaç günlük acaba diye düşünmek bile heyecanlı:KK48:
aynen bena da heyecen olur baktım yazmıyor keyfin bilir der kapatırım konuyu Hoppa

o benı sevıyoo bana yazdııı..
aah ah lise dönemlerim.. baktımı baktımı diye sorar dururdum.. şifremızde YAŞASIN dı :KK70:
bakarsa arkadasım yaşasın derdı ben kıpkırmızı olurdum adama arkam dönük baktı diye hey allam yarebbım.. :KK51::KK51:
bence az bekle atlama sakın. bıkac gune bısı daha yaz..:cool:
evet evet bi de baktımı durumlar mı vardı :)) peki öyle yapayım teşekkürler

biliyorum bir çoğunuz buna hayır tabiki de kendi kendine gelin güvey olma diyecek :) ama yine de tek başıma düşünmektense sizlerinde fikrini almak istedim.. sosyal medyada bi söz paylaştım ben söz aynen şu.. 'eski kafalı birini istiyorum. hayatını bir kişiye adayan, sevmek ve sevilmenin her şeyden daha güzel olduğuna inanan birini istiyorum.' ben sözü paylaştıktan 3 saat sonra eski okulumdan birbirimizi tanıdığımız ama hiç konuşmadığımız bi çocuk kendi fotoğrafını paylaştı ve altına şunu yazdı.. sevmek ve sevilmek her şeyden daha güzel yanına da gülücük koydu. elbette sözü beğenmişte olabilir ama ben yine de az biraz umutlandım sanki :) bunlar hep aşksızlıktan oluyor :KK48: bulamadım adam gibi birini. siz ne düşünüyorsunuz.. kırıcı olmadığı sürece her yoruma açığım şimdiden teşekkürler :)

arkadaslar dalga gecmışte bence sıze yazılmış. sen zaten aynı cumleyı yazmışsın boyle bırını ıstıyorum dıye oda aynen boyle bırıyım ımajını vermış....aynı cumleyle karsılık vermış

biliyorum bir çoğunuz buna hayır tabiki de kendi kendine gelin güvey olma diyecek :) ama yine de tek başıma düşünmektense sizlerinde fikrini almak istedim.. sosyal medyada bi söz paylaştım ben söz aynen şu.. 'eski kafalı birini istiyorum. hayatını bir kişiye adayan, sevmek ve sevilmenin her şeyden daha güzel olduğuna inanan birini istiyorum.' ben sözü paylaştıktan 3 saat sonra eski okulumdan birbirimizi tanıdığımız ama hiç konuşmadığımız bi çocuk kendi fotoğrafını paylaştı ve altına şunu yazdı.. sevmek ve sevilmek her şeyden daha güzel yanına da gülücük koydu. elbette sözü beğenmişte olabilir ama ben yine de az biraz umutlandım sanki :) bunlar hep aşksızlıktan oluyor :KK48: bulamadım adam gibi birini. siz ne düşünüyorsunuz.. kırıcı olmadığı sürece her yoruma açığım şimdiden teşekkürler :)
tamamen tesadüf
bir de söylemeden geçemeyeceğim.Şöyle birini istiyorum böyle birini istiyorum gibi bir paylaşım ne kadar doğru

Çocuk belki sizin iletinizi okuduğunda sevdiği ve sevildiği kişi aklına geldi ve o yüzden bunu yazdı. Kusura bakmayın ama bence böyle küçük şeylere umut bağlayıp büyük hayal kırıklıkları yaşamayın.

arkadaslar dalga gecmışte bence sıze yazılmış. sen zaten aynı cumleyı yazmışsın boyle bırını ıstıyorum dıye oda aynen boyle bırıyım ımajını vermış....aynı cumleyle karsılık vermış
kimsenin dalgasıyla ilgilenmiyorum gerçekten istediklerini söyleyebilirler :) bekleyip görücez bakalım

Çocuk belki sizin iletinizi okuduğunda sevdiği ve sevildiği kişi aklına geldi ve o yüzden bunu yazdı. Kusura bakmayın ama bence böyle küçük şeylere umut bağlayıp büyük hayal kırıklıkları yaşamayın.
haklısınız teşekkürler

Tevafuk da olabilir, sana yazılmış da olabilir.
Ama ne olursa olsun hoş olmuş yahu.
Heyecan güzeldir, insanı zinde tutar. :KK49:
Sen takibe al bakalım, ileride ne olduğu çıkar ortaya. Oluru var. :-)
Bahar geldi, kuşlar cıvıldaşıyor, çiçekler açtı tam aşk havası, hadi hayırlısı.:cool:

Tevafuk da olabilir, sana yazılmış da olabilir.
Ama ne olursa olsun hoş olmuş yahu.
Heyecan güzeldir, insanı zinde tutar. :KK49:
Sen takibe al bakalım, ileride ne olduğu çıkar ortaya. Oluru var. :-)
Bahar geldi, kuşlar cıvıldaşıyor, çiçekler açtı tam aşk havası, hadi hayırlısı.:cool:
güzel yorumunuz için teşekkür ederim :)

siz sevmek ve sevilmenin her seyden daha güzel olduğuna inanan birini istiyorum yazmışsınız
o da sevmek ve sevilmek her seyden daha güzel yazmış
tabii ki kendi kendinize gelin güvey olmuyorsunuz, bu kadar tesadüf olur mu yani
ama ciddiyeti ne seviyededir bilemeyiz

Valla ben de olsam üzerime alınırdım.Tesadüfün bu kadarı olmaz.
Az bekle bakalım belki daha bariz adımlar atar.Belki bu arada sen de 1-2 beğeni yaparsın böylece onu izlediğini anlar.

siz sevmek ve sevilmenin her seyden daha güzel olduğuna inanan birini istiyorum yazmışsınız
o da sevmek ve sevilmek her seyden daha güzel yazmış
tabii ki kendi kendinize gelin güvey olmuyorsunuz, bu kadar tesadüf olur mu yani
ama ciddiyeti ne seviyededir bilemeyiz
Zamana birak ve bekle nasipse gelicek bir dusuncesi varsa zaten gelir bulur cnm meraklanma
Valla ben de olsam üzerime alınırdım.Tesadüfün bu kadarı olmaz.
Az bekle bakalım belki daha bariz adımlar atar.Belki bu arada sen de 1-2 beğeni yaparsın böylece onu izlediğini anlar.
teşekkür ederim yorumlarınız için :) bekleyim bakalım olursa birşey yazarım burdan

X