umut değil midir zaten insanı yaşatan :)Yaaa. Çok üzülüyorum halimize.Bahar gelmiş kadın olarak sevilmek, ilgi duyulmak istiyoruz sonra kendi fotoğrafının altına ordan burdan gördüğü özlü sözü paylaşan davarlarda ışık arıyoruz.
Yapmayın böyle kızkardeşler ya, üzülüyorum, üzülüyoruz.
herkesten farklı birşey duyuyorum :) sanırım hayırlısı deyip beklemek en iyisiHangi mantıklı insan kendi fotoğrafını paylaşıp altına sevmek-sevilmek bla bla yazar? Hani sevgilinle paylaş tamam, sevdiğini etiketle tamam da bence size yazılmış bir söz.
peki öyle yapıyım :)İhtimaller çok bence sen sevgi ile sözcükler yazmaya devam et zaten kafayı sana taktıysa kariışılık verecekltir
hiç bilmiyorum o şarkıyı en kısa zamanda dinliycemGülünce gözlerinin içi gülüyor şarkısını paylaş.
Yani aslında sizin sözün aynısını paylaşmış, cevap gibi olmuş ancak çok genel bir söylem. Bu yüzden tevafuk olması çok muhtemel. Yine de ufacık miniminnacık bir soru işareti bıraktı bende.
ne yazık ki o soru işareti bende de var ama nasıl çözerim hiç bilmiyorumYani aslında sizin sözün aynısını paylaşmış, cevap gibi olmuş ancak çok genel bir söylem. Bu yüzden tevafuk olması çok muhtemel. Yine de ufacık miniminnacık bir soru işareti bıraktı bende.
bence çocuk başkası tarafından seviliyor ondan yazmış..biliyorum bir çoğunuz buna hayır tabiki de kendi kendine gelin güvey olma diyecek :) ama yine de tek başıma düşünmektense sizlerinde fikrini almak istedim.. sosyal medyada bi söz paylaştım ben söz aynen şu.. 'eski kafalı birini istiyorum. hayatını bir kişiye adayan, sevmek ve sevilmenin her şeyden daha güzel olduğuna inanan birini istiyorum.' ben sözü paylaştıktan 3 saat sonra eski okulumdan birbirimizi tanıdığımız ama hiç konuşmadığımız bi çocuk kendi fotoğrafını paylaştı ve altına şunu yazdı.. sevmek ve sevilmek her şeyden daha güzel yanına da gülücük koydu. elbette sözü beğenmişte olabilir ama ben yine de az biraz umutlandım sanki :) bunlar hep aşksızlıktan oluyorbulamadım adam gibi birini. siz ne düşünüyorsunuz.. kırıcı olmadığı sürece her yoruma açığım şimdiden teşekkürler :)