bana yazılmış olabilme ihtimali var mı sizce ?

Bu kadar az kanıtla olayı çözemeyiz Biraz beklemede kal bakalım

İhtimaller çok bence sen sevgi ile sözcükler yazmaya devam et zaten kafayı sana taktıysa kariışılık verecekltir

İhtimaller çok bence sen sevgi ile sözcükler yazmaya devam et zaten kafayı sana taktıysa kariışılık verecekltir

Kısmet kimbilir her şeyde vardır bir hayır demişler Atalarimiz demek oluyorki sizinde kalbiniz kayivermiş

umut değil midir zaten insanı yaşatan :)

Hangi mantıklı insan kendi fotoğrafını paylaşıp altına sevmek-sevilmek bla bla yazar? Hani sevgilinle paylaş tamam, sevdiğini etiketle tamam da bence size yazılmış bir söz.
herkesten farklı birşey duyuyorum :) sanırım hayırlısı deyip beklemek en iyisi

Hoşlantı, sevgi, aşk vb konularla ilgili bir söz daha paylaşın ve bekleyin bakalım. Biz ne desek boş sonuçta

hepinize görüşlerinden dolayı teşekkür ederim.. beklemede kalmaya karar verdim bi gelişme olursa yazarım buraya hep birlikte görürüz :)

Yani aslında sizin sözün aynısını paylaşmış, cevap gibi olmuş ancak çok genel bir söylem. Bu yüzden tevafuk olması çok muhtemel. Yine de ufacık miniminnacık bir soru işareti bıraktı bende.

Yani aslında sizin sözün aynısını paylaşmış, cevap gibi olmuş ancak çok genel bir söylem. Bu yüzden tevafuk olması çok muhtemel. Yine de ufacık miniminnacık bir soru işareti bıraktı bende.
ne yazık ki o soru işareti bende de var ama nasıl çözerim hiç bilmiyorum

bence çocuk başkası tarafından seviliyor ondan yazmış..

Lise caglarinda kibar mi kibar bi cocuktan hoslaniyodum beni laf arasinda kibarca canim ben seni hep uyarmak zorunda miyim diyerekten beni bozdu :) bana canim dedi diye gunlerce agzi acik sekilde gezdim bilmem anlatabildim mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…