herkese mi yazmış yani
hmm anladım teşekkürler :)hayır mesaj size gibi hissettim işte :)
aynen herşey kısmet.. teşekkür ederim bu aradagelin güven oluyorsun yazmışlar nerden biliyosunuz çocuk size açıklamamı yaptı hayret bişey!konu sahibi arkadaşım olabilirde olmayabilirde kısmet
herşey nasip hiç birşey belli olmaz bekleyip görücezyapma bunu kendine
O yüzden sana da yazdıysa başka birşeyse de yapabileceğin birşey yok canım.aşık değilim sonuçtu sevdiği de olabilir bilmiyorum.. rezil olmak da istemem
sanırım öyleO yüzden sana da yazdıysa başka birşeyse de yapabileceğin birşey yok canım.
peki öyle yapayım teşekkürlerSen yine bu tarz şeyler yaz bakım o da yazıyor mu hala...yazıyorsa anlarsın zaten olur belki birşeyler neden olmasın ki...
burası bir derdim var forumu siz yolunuzu şaşırdınız herhalde :) bu kadar rahatsız ediyosa bu muhabbetler sizi kapatın gözünüzü :)Hahahhaahaha muhabbete bak ya
burası bir derdim var forumu siz yolunuzu şaşırdınız herhalde :) bu kadar rahatsız ediyosa bu muhabbetler sizi kapatın gözünüzü :)
bulamadım :) bir dahakine size sorarım neyi dert ediyim diye tövbe yaMuhabbet rahatsz edio demedm de kendine baska dert edecek bsy bulamadn mi diyeblrm :)
öyle mi diyorsunuz :)size yazmııışşşşş bak bim hiserim çok kuvvetlidir
amin inşallah hayırlısıysa olur :)inşallah olur be hayırlısyla :)