- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 40
hahahaha bencede:) denemek için bu tarz başka şeylerde yazın. en kötü size bir eğlence çıkarbunlar hep aşksızlıktan oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha bencede:) denemek için bu tarz başka şeylerde yazın. en kötü size bir eğlence çıkarbunlar hep aşksızlıktan oluyor
Çözülecek birşey yok canım. Çok merak ediyorsan birkaç kez daha dene paylaşımda bulun yine cevaben birşeyler paylaşırsa anlarsın. Yalnız adım atmayı düşünmüyorsan ne önemi kalıyor ki?ne yazık ki o soru işareti bende de var ama nasıl çözerim hiç bilmiyorum
o zaman şansını dene derim, merhaba yazsan hiç birşey kaybetmezsino ihtimalde var tabi.. sevdiği olabilir ama çıktığı yok diye biliyorum
kesinlikle :) sonra unuturum zaten :)hahahaha bencede:) denemek için bu tarz başka şeylerde yazın. en kötü size bir eğlence çıkar
asla yapamam :)Yada ona sen laf at mesela çoktandır gödüşmedik nasılsın fln
bekliycem bakalım nasip :)ama bu kadarcık şeyden anlayamayız ki =) gelin güvey desem belki de değildir gerçekten size yazmıştır ama işte bunu anlamak için birkaç adımını daha beklemek lazım.
aşık değilim sonuçtu sevdiği de olabilir bilmiyorum.. rezil olmak da istememÇözülecek birşey yok canım. Çok merak ediyorsan birkaç kez daha dene paylaşımda bulun yine cevaben birşeyler paylaşırsa anlarsın. Yalnız adım atmayı düşünmüyorsan ne önemi kalıyor ki?