bana yardımcı olabilirseniz size çok dua ederim.

sızde evede durdugunuz zamanda notlarından faydalanıp kpssye beraber hazırlanın derım.. Sızede yararı olacaktır.. Kafanızı oyalayacak bısey bulmus, Bos kaldıgı zamanlarda esınızı de motıve etmıs olursunuz..

geçici bi süreç bu idare etmek lazım..sabret..
bi de ben eşimle birlikte çalışmayı çok severim..siz de oyurup yanında çalışın, ya da kitap okuyun ne biliym..

Bende senin gibiyim... Çocuk tedavisi görüyorum 2 seneden beri tık yok.. Eşimle kaliteli zaman geçiremiyorum... Bende Kursa yazılcam başvuru yaptım bile :)

Allah güzel yuvanızı bozmasın inşallah :)

Oh oh maasallh her gününüz böyle geçsn

geçici bi süreç bu idare etmek lazım..sabret..
bi de ben eşimle birlikte çalışmayı çok severim..siz de oyurup yanında çalışın, ya da kitap okuyun ne biliym..
Bende senin gibiyim... Çocuk tedavisi görüyorum 2 seneden beri tık yok.. Eşimle kaliteli zaman geçiremiyorum... Bende Kursa yazılcam başvuru yaptım bile :)

arkadaşlar hepinize çok ama çok tşk ederim, guzel dualarınız değerli tecrübe ve nasihatleriniz önerileriniz için. ben kpss ye bu sene girdim ama dunku tempomdan anlaşılacağı üzere bundan böyle böyle devam :) ama iyiki burdayım ve iyiki sizler varsınız. bana öyle iyi geldiniz ki. iyi ki paylaşmışım ve teşekkürler ki sizde içtenlikle yorumlarınızla beni yoğurdunuz :) saolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…