bana yardımcı olabilirseniz size çok dua ederim.

Adamın dikkatini dağıtma he

cok guzel dusunmussun, masaallah, guzelce de giyin tamam mi :) o calisirken yaninda kitap filan okumak fikri cok guzel..
Rabbim daha da mutlu olmanizi nasip eder insaallah, iki dunyada da..

Kitap,dergi ya da makaleler okuyun, iş arayın boş durmayın siz de kendinizi geliştirin. Canınız sıkıldıkça eşinizle empati kurun veya durumu sizden daha beter olan bayanları düşünün

Siz de eşinizli birlikte kpss ye hazırlanamaz mısınız? Hem birlikte daha çok vakit geçirirsiniz hem de ikiniz de memur olursunuz belki

ayyy kız hamiş olunca örgu yapkmaya bayılıosun

ayyy kız hamiş olunca örgu yapkmaya bayılıosun

ahh ahh o günler gelse de bol bol yapsam :)))

valla işte elimden geldiğinde destekte sınır tanımıcam :)

Adamın dikkatini dağıtma he

belli olmaz

cok guzel dusunmussun, masaallah, guzelce de giyin tamam mi :) o calisirken yaninda kitap filan okumak fikri cok guzel..
Rabbim daha da mutlu olmanizi nasip eder insaallah, iki dunyada da..

aminnnn canım Allah razı olsun.

Kitap,dergi ya da makaleler okuyun, iş arayın boş durmayın siz de kendinizi geliştirin. Canınız sıkıldıkça eşinizle empati kurun veya durumu sizden daha beter olan bayanları düşünün

haklısın canım :)

esine destek ol uzme onu cunku belliki cok calisiyor sende kafasini sisirirsen iyi olmaz ona destek ol

kesinlikle çok haklısın : akıllandım :)

Siz de eşinizli birlikte kpss ye hazırlanamaz mısınız? Hem birlikte daha çok vakit geçirirsiniz hem de ikiniz de memur olursunuz belki

ben bu sene girdim kpss ye lise mezunuyum. ama o çalışırken kesinlikle ilgilenicem konularına bakıcam matematikte belki birlikte bişeyler yapıcaz. inşallah.

içimi ısıttı çabanız, tavırlarınız
ben de evliyken kpss hazırlanıp atandım
eşimin o zamanki fedakarlıkları en tatlı anılarımdandır
yaşantınızı tahmin edebiliyorum
emeklerinizin karşılığını alırsınız siz de dilerim
ve evet bu sizin de başarınız olacak
mutluluğunuz daim olsun
hatta ikizleriniz olsun inşallah

çok zor bir süreç gerçekten.allah size sabır eşinize dayanma gücü versin.1 ay değil 3 ay değil 1yıl.kolay değil.ben olsam çoktan isyan bayraklarını dikmiştim.siz yine iyi dayanıyorsunuz.inşallah ilerleyen günlerde hamile kalırsanız hamileliğinizin verdiği sevinçle zaman daha hızlı geçer.doktor kontrolü bebek alışverişi bebek geldi doğdu derken 1 yıl geçmiş

merhaba cnm asilaman insallah tutar ve hamile kalirsan meraketme ne esini ne baskasini aramazsin tabi ben su an ucbucuk aylik hamileyim ve uc ay bulanti ve halsizlik yataktan cikamadim.gozum ne esimi gordu ne arkadas aradi. hamis kalirsan zaten bebisinle ilgili hayallere dalarsin ona yelek patik orer zamanini gecirirsin. evet durumun zor esin cok yogun ama seni ve yuvasini dusunuyor ne guzel azimle calisiyor gecici bir sure ustelik.ona destek ol ve kendine ugraslar bul ozaman bunalmassin.esin sorumsuz biri degil srnide seviyo sayiyosa sukret ama gercekten esinle zaman gecirmek istwmen cok dogal uzulmen de normal. ama esine belli etme ailene git onlari cagir gez dolas inanki cocuk olunca bugunleri mumla ararsin.cocuk buyutmek cok zor kolay degil yegenim var ufak iki saniye durmaz bende insallah bebisim dogdugunda napcam bilemiyorum.
sabret esine destek ol hic bunalma.insallah asilaman tutar bebis heyecani sarar seni de. hamisken duygusallik bende hic olmadi cikarmaktan yatmaktan ona yer kalmadi. inanki sagligim yerine gelsin allahim bask bisey.istemem dedim simdi 15 haftada iyiyim biraz sukur.dert etme sevgi saygi varsa yuvanizda hersey hallolur tabi bide saglik bebisin gelir insallah

canım 2014 yılında B grubu sınavı yapıldığı için 2015 sınav yok.B grubu çift yıllarda yapılıyor ve 2 yıl gecerli oluor.Tek yıllarda sadece A grubu yani uzmanlık kadrolarına sınav yapıyorlar onda da alım çok az.eşiniz mesela mühendis falan sa iyi araştırsın 2015 sınavı ile mühendislik kadrolarına atama yapılmiyor...

Süpersin işte bu.. esin çok şanslı sen de öyle çdk mutlu olun her gününüz böyle güzel gecsin. Darısı basıma. İş ev huzurr...

umarım başarılı olur... maalesef sabretmek zorundasıız 1 yıl.. bu süreçte bol bol kitap okuyun, filmler izleyin, ismek kurslarına falan katılın... kültürel anlamda gelişmiş olursunuz hem. fırsata dönüştürün bunları..

yaa ne güzel maşallah eşiniz çok iyi bir insan evi için ailesi için uğraşıyor...
kendinize bir uğraş bulsanız örgü örseniz ya da belediyenin resim kursu filan vardır belki ücretsiz araştırsanız
komşuları çağırsanız gün yapsanız onlara gitseniz?

Canım pazar kahvaltısı piknik tek izin gününüzü ailelere ayırmayada karşıyım
aileler hiçi olmalı hsonu başbaşa
malesef fitne fesat insan çok 15 yıllık arkadaşım bile nası dayanıyosun sen dayanamazsın korkmuyor musun ? Off sanane diyemio insan
Herkes kendi evine baksana kimsenin huzuru kaçmaz
kendine uğraş bul evde oyalanaca dikiş dik örgü ör tatlı yap ahşap boya
iyi geliyo emin ol

Kurslara gidip birşeyler üretin hem belki satış yapar bütçeye destek olursunuz

ücretsiz kursları araştırmak istiyorum ama tabi onlarda da malzeme parası var bir taraftan iş aramalara devam ediyorum bakalım kısmet :)

aminnn ne güzel dilekler bunlar çok tşk ederimmmmm... inşallah ikiz olsunnn :)

inşallah o günleri görelim bizde inşallah :)

ah bi tutsaaaa o sevinçle ben 9 ayı hamilelikle bebiş olduktan sonra da ömrümü onunla geçirir hiç sıkılmamki :)

eşim uluslararası ilişkiler mezunu dolayısıyla onun sınavı 2015te canım tşk ederiz. :)

Süpersin işte bu.. esin çok şanslı sen de öyle çdk mutlu olun her gününüz böyle güzel gecsin. Darısı basıma. İş ev huzurr...

aminnn darısı başına inşallah. iş ev bebiş bana da :)))

haklısınız şimdiden araştırmaya başladım bile. :)

bulucam artık bi yolunu :) teşekkür ederim.

işte dışarıya kulaklarımızı tıkıyoruz ama bişeyler derinlerde kalıyor herhalde ona da musade etmemek lazım.

kızlar hemen aktarayım, dün eşim geldi, kapıda güler yuzle karsılandı. sonra bana dedi ki dışarda mıydın sen bugun yoo dedim evdeydim. makyajlı görünce öyle sandım dedi. yaklaşık 15 dk önce senin için yaptım dedim gülümsedi çok guzel olmuş dedi :) sonra üzerini değiştirmeye gitti bende o arada sofrasını hazırladım. herşeyi özenle görünce ooooo diye girdi salona mutlu oldu. yemek yerken guncel sohbet ettik. sonra ben çalışmaya geçiyorum dedi. bende bu akşam ne çalışıyoruz o zaman canım dedim. tarih ve türkçe test çözelim sonra biraz da bugünkü yds tekrarını yapıcam dedi. tamam dedim. o tarih soru çözerken ben türkçe kitabını inceledim bol bol. okudugu bi kitap vardı yolda işe gidip gelirken, onu bitirmiş. bunu bitirdim dedi. tamam o zaman ben başlayabilirim dedim elinden kaptım. güldü. hemen onun ders çalıştığı odada onun dikkatini dağıtmayacak bir koltukta çapraz arkası gibi oturdum başladım okumaya, öyle ki gözlerim kapandı etti gidip yuzumu yıkadım ona çaktırmadım. meyveler caylar ikramlar :) saat iki de hadi yatalım dedi. ohh çektim içimden zaten uyukluodum :) doğru yanlış oranlarını sordum. yeni aldığı test kitaplarının eskisinden farkını. o da bana kitabı beğenip beğenmediğimi, nereye kadar geldiğimi, zaten 50 sayfa okumuşum, biraz da kitapta okudugum yerde geçen olaylarla ilgili sohbet ettik yatakta :) sonra uyuduk :) sabah da işe gitti. darısı bu akşama :))) lütfen okuyunca maşallah deyin ben çok inanırım. bi de herkesin cuması mubarek olsun inşallahhh :)

ay çok güzeeel maşallah maşallah
şimdi bir dua etcem size nazar değmesin

Siz ne guzel bir ciftsiniz boyle..Rabbim mutlulugunuzu daim etsin inşaallah. .

Bak tatlim hayat her zaman istediklerimizi vermez bize..Ben 1 yil degil kac yil esimin yuzunu sadece gunde 1 saat belki de 5 dk. gorebildim.Hatta oglum dogunca neredeyse babaya hasret buyudu 1 yil kadar..Gece geldiginde ve sabah giderken uyuyor olurdu..O yüzden esim ogle yemegi molasinda kendi vaktinden calip 10 dk. Da olsa eve gelip ogluyla vakit gecirmeye calisiyordu..Neden biliyor musun bir babasi oldugunu bilsin diye..Oglunu da cok ozluyor diye..Aslinda yazacak cok sey var seni anlayabiliyorum..

Burada bize dusen yalnizligimizla onu bunaltmamak, ona destek olmak cunku bunu gercekten hakediyorlar..Ben o gunleri hic unutmuyorum..Eve geldigi gibi sarilirdik sonra da direk oglunun yanina gider soyle bir bakar yine de uyanmasin diye onu koklar ve usulca operdi.
.

Yani cocuk olsaydi hayatiniz daha iyi olmazdi..Bu seferde uzulecegin baska seyler olurdu muhakkak..Biz bayanlar cok hassasiz uzulecek bir sey buluruz..Ancak sende biliyorsun ki esin keyfi degil mecburiyetten seninle ilgilenemiyor..Ayrica yazdiklarindan anladigim bu durumda dahi ilgisini kesmiyor..Ama cok ama az sartlar ortada onemli olan bu durumda ictenlik..

Biz o donemi atlattik..Bazen insanlar mecbur kalabiliyor tercih yapmaya..Kendine ona gore bir duzen kurmalisin..Asilama yaptirmissin..Bu kadar uzme kendini hormonlarina teslim etme! Ayrica uykusuz da kalmamalisin!

Maddiyati fazla olmayan zevk alacagin bir seyler bulamaz misin? Ya da evde yapabilecegin isler? Hem eve katki da saglar.Mesela terlik fabrikalari eve is getiriyor..Ya da belediyelerin ucretsiz kurslari var?

Bir an once kendine ugras bulmalisin..Dedigin gibi hormonlar mantigin onune gecerse bu cok kötü olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…