bana yardımcı olabilirseniz size çok dua ederim.

çok tşk ederim arkadaşlar,
itiki konuyu burada paylaşmışım. içime sular serptiniz de sele dondu, sanırım biraz bencillik etmişim. ona daha da kuvvet vermeye çalışacağım bundan böyle. bugun evdeydim makyaj bile yapmadım ama bu aksam o gelmeden makyajımı yapıcam şu saçma sapan eşofmandan kurtulucam ve her gunku gibi guler yuzle karsılıcam. bugun derlserine onun kadar ilgi göstericem. hatta konuları bana yuksek sesle okumasını bile isticem ondan. birlikte yapalım gibilerinden. bu arada yabancı film ve yabancı haber kanalı fikri kesinlikle doğru. özellikle eşim türkçe olup ingilizce alt yazılı filmlerin onun için çok iyi oldugunu söylemişti 1 kez izlediğimizde. sanırım doğru yoldayım kızlar. dualarınızı bizden esirgemeyin. hepinizden Allah razı olsun.

Ne kadar tatlisiniz ya...
Umarim butun emeklerinizin karsiligini alirsiniz, her anlamda...

Canım tek değilsin bu durumda çoook var
16 aylık evliyim 14 aydır eşimi 1saat anca görüyorum
izin gününde bile yok başka işler yapıyo

baştan çok bocaladım bu nebiçim evlilik diye ama adamlar bizim için çalışıyo

biliyor musun canım cevremde bu durumu anlamayan o kadar insan var ki; öyoe şey mi olurmuş canım surda evliliğinizi bile yasayamıyorsunuz gibi... dışardan nasıl algılandığını bilemem tabi ama mesela buradaki arkadaşlarla paylaştım ne guzel herkes beni anladı ve hiç fitnelemedi. ama sosyal hayatta bunu yapmaya çalışanlar var ne kadar uzak dursamda... bugun onlardan biri beni aradı ve çok net bir sekilde bunu ailemiz için yapıyor ben şikayetçi değilim diye karşıladım. çunku burda yazılan herşey bana destek verdi guç oldu burdaki arkadaşlara bu yuzden çok tşk ederim. eşimin bu temposundan önce boş vaktimiz çok varken eşim ailelerle vakit geçirmeyi çok sever varsa yoksa piknik mi yapılacak mesela ya seninkileri ya benimkileri arayalım der. pzr guzel bi kahvaltı mı hazırlamayı kafamıza koyduk mesela ya sizinkileri ya bizimkileri çağıralım der mesele. bu insanlara böyle seyler hep saçma geldi neden başbaşa olmayı tercih etmiyor diyen kişiler şimdi bu konuda fitneliyorlar beni. bugune dek hep içime atmıştım artık depresyondan belki de (çalışırken bu kadar değildi ayrılınca çok boş vaktim oldugundan herhalde) ağladım ve buraya yazdım. iyiki de yazmışım. artık her kötü şeye kulaklarım tıklalı. biliyorum elbet bunaldığım anlar olacak ama hemen atlatmam lazım. eşimin benim henüz bebek olmayan çekirdek ailemizin geleceği için. Allah burda bana yorum yazan herkesden razı olsun.

Cok klasik olacak ama kendine mesguliyet bulmalisin. Puzzle orgu kitap belki film arsivi maket hobi elisi vs. Her ne olursa. Kullandigin ilaclari cok iyi biliyorum kat be kat fazlasii kullandim. Suan %50 o ilaclarin da etkisiyle kendini mutsuz hissediyorsun. Inis cikislarin cok olacak.Rabbim sonunu hayirli eylesin. Esinle aran da guzel olunca ayri durmak evet zor ama sen de onun yaninda otirabilirsin o calisirken kitap okursun. ayni odada olmak daiyo gelir onu bolmeden ani paylasirsiniz. Bence sukretmelisin iradeli bir isin var. Sukretmelisin araniz iyi. Sukretmelisin annen yakinmis. Birak hamile kalirsam sonra ne olur diye dusunmeyi onu kalinca dusun. Rabbim herseyi yoluna koyar. Hem her isde bir hayir vardir. Tedavi surecinde evde olmak da iyi olur belki pozitif sonuc alman icin. Brnce esinin uzerine cok gitme

Hormonlarınıza yenik düşüp ille de ilgi isterim diyen bencil kadınlardan olmadığınıza sevindim. Eşiniz adına da tabi.

Doğru yoldasınız. Arada bir bu şekilde hissetikçe burayı okuyun mutlaka.

Canim benim geleceğiniz için ve inşallah doğacak bebeğinizin geleceği için sabretmelisin.
Bir karar vermisiniz inşallah hakkinizda hayirlisi olsun.
Sen de akşamları bebek için orgu ör vs öyle vakit geçirip oyalanmaya calis. Rabbim başka ders vermesin.
İnşallah hemen hamile kalirsin ve bebis hazirligi seni oyalar bir sure.

Haklısınız, ben çevrenin ne oldu? sorusu diye geçiştirdim, sınava da ben girdim ama konuşacak bir şey olmayınca illa o şey dönüp dolaşıp başkasındaki güya eksik gördüğü şeye geliyor, hepsine cevap yetiştirmek çalışan için de zor, yanında olan için de. Buraya konuyu eşim sınava çalışıcam diye başladı ama çalışmıyor diye açmadınız, öylesi gerçekten daha kötü olurdu, laf edenler önce bir çevrelerine baksınlar gerçekten yanlarındakiler sorumlu ve düşünceli mi diye. Yanında uyuklayın ama arada bir, onda bir sorun olmaz bence, öğretmeninin uyuklaması gibi düşünüp mutlu olabilir :)) Sofraya koyduğunuz çay bile şimdi daha değerlidir onun için orası ayrı. Dilerim bu imtihan sevginizi daha da fazlalaştırır, sonucu ne olursa olsun.

Canım ben bu süreci yaşadığımda yeni gelindim üniv için balayından döndüğüm gün kursa yazıldım ne gezdim ne misafir alldım eylülden nisane kadar sadece 2 kez sinemaya gittim ama biliyormusun değdi iyiki çalışmışım bak şimdi 3,sınıftayım çocukta doğurdum büyüttüm herşey geleceğimiz için sen de eşinden senin yanında çalışmasını rica et tv kapat yanında otur onu görmüş olursun o çalışır biz öyle yapıyorduk yoksa ben eşimi özlüyordum yanımda olduğunu bilmek nefesi yetiyordu bana

Ne güzel bi sene skntı çeksenizde sonu güzl olcak daha çokzaman ayırcak. Keske benimki de bukadar azimli olsaydı...ah ahh

eşinize kocaman kocaman bir maşallahhhhhhhh
size de tavsiyem hobı edının ebru yapın ögrenın kurslara basvurun insan birsey uretmeyınce hayattan zevk almaz ha yok yapamam dersenız örgü orun ne bılım bır yıl sonucta dua edın esınız bu tempoyu surdurebılsın

Ayy kıyamam ben size... Yani gülerken üzülmek bu olsa gerek. Keşke herkes birbirini özlemekten dert yansa. Öyle kötü şeyler var ki. Evde yatıp, karısının parasını yiyenler mi neler neler. Eşiniz sizin için bu tempoda kim bilir ne kadar tükeniyordur, okurken içim cız etti. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bu arada belediyenin ücretsiz kurslarını düşündünüz mü hiç? Ya da bir iş bulsanız? Sonuçta aşılamasıydı, doğumuydu derken daha çoook zamanınız var?

bu surecte esinin senin de katlandigin zorluklar oldugunun farkinda olmasi cok guzel.. aramizda hic bi problem de yok demissin.. bu 1yillik surec(hatta 1yil bile sayilmaz) gecici oldugundan esine ne kadar destek olursan o kadar guclenir iliskiniz.. simdi baslarda zor gelmesi normal ama alisirsiniz ikiniz de.. cok bos vaktin olduguna gore kurslara filan yazilsan, faydali bsylere yonelsen iyi olabilir senin icin.. yada calismayi istiyorsan esinle birlikte hazirlansan sen de?

1 yilin sonunda her seyin daha iyi olacagin goz onunde bulundursak 1 yil zorluk cekmege deger canim. Kendini bunaltma, hatta kocana eskisinden daha fazla yardim ve ilgi goster. Her seyin hayirlisi olsun insallah

1 yilin sonunda her seyin daha iyi olacagin goz onunde bulundursak 1 yil zorluk cekmege deger canim. Kendini bunaltma, hatta kocana eskisinden daha fazla yardim ve ilgi goster. Her seyin hayirlisi olsun insallah

Hormonlarınıza yenik düşüp ille de ilgi isterim diyen bencil kadınlardan olmadığınıza sevindim. Eşiniz adına da tabi.

Doğru yoldasınız. Arada bir bu şekilde hissetikçe burayı okuyun mutlaka.

Ne güzel bi sene skntı çeksenizde sonu güzl olcak daha çokzaman ayırcak. Keske benimki de bukadar azimli olsaydı...ah ahh

esinizin emekleri bosa gitmez umarim
bravo
bu tempoda yatak odasi bile aktifse gercekten bravo

güzel arkadaşlarım benim, hepinizin yazdıklarını bir bir içime sindirerek okudum, okuyorum, okuyacağım. bir kez daha dertleşmek için doğru platformda olduğumu anladım. teşekkürler kadınlar kulubu ve değerli üyeleri :) kızlar az önce eşofmanlarımdan kurtuldum, fırına elma dilim patates doğradım pirincimi ıslattım nasılsa 11de gelecek. domatesli pilav yapıcam, yanına bi de ızgara tavuk. lütfen hamileler bi yeriniz şişmesin. anlatmak istediğim akşamları gelince ya yumurta kırmamı isterdi ya haşlamamı ya da kahvaltılık. görsünki istedim geç gelip geçiştirecek olsa da ben özenle hazırlamış olayım. mutfaktaki işim bitince gözlerime kalem de çekicem :) sonra o çalışma odasında ders çalışırken ben salonda uzun oturmuş tv izlemek yerine onun çalıştığı odadaki koltukta alıp henuz başlamamış olduğum Hz. Aişe kitabını okuyacağım. bana şans dileyin. bakalım erimin yüzü daha mutlu benliği daha enerjik olacak mı :) yarın size yazarım. hepinizi tanımasam da çok sevdim kızlar iyiki varsınız :)
ve tşk ederim ki aminnnn diyorum inşallah bebiş çabuk gelir. hiç sevmediğim örgü işini belki bebiş haberini alınca sevmeye ve uygulamaya da koyarım :) mana da mesgale olur. lütfe dualaşalım :)

özel sektörde çalışan biri olarak söylüyorum gerçekten stresli bi o kadarda maaşı az eşinizin temposuna helal olsun bence sabredin eşinizi rahat bırakın biraz eğer devlet kurumunda iş bulursa zaten rahat edeceksiniz o zaman kendinize zaman ayırma fırsatınız olur.

tşk ederim ilginiz için :) haklısınız. :)

Maşaallah ya, imrendim valla. Bende de böyle azim olsa da çalışabilsem keşke. Bence bu süreçte en çok eşin yorulup, yıpranacak, biliyorum sen de haklısın ama destek olmak genelde kadınlara düşüyor işte. Gün içinde dizi, film izleyip, kitap okuyabilirsin. Ben de hiç sıkılmam boşluktan aksine, açıp yemek tarifleri izliyorum :) Tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…