Bana yardım edin lütfeeeeenn :((

gncgoncagnc

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
80
0
16
35
İstanbul
arkadaşlar 15 aylık evlıyım bu ay doktora gıttık herşey normal dedi klomen kullandırdı normal şartlarda dün hasta olmam gerekiyodu fakat olmadım hatta ıkı gundur evde gebelik testinde ıkıncı çizgiyi silikte olsa gördüm kan testi negatif çıktı ama hala hasta olmadım umudum olmalımı hala ?:18:

Bekle 2 gün daha adet olmazsan hastanede kandan baktır ..silikte olsa ikinci çizgi var sonuçta..dikkatli ol bu arada kendini zorlayıcı hareketlerden kahveden çaydan uzak dur ..

$Adsız.webp hatta dün sonucum buydu

1,86 çıktı bugun 3gün hala hastalanmadım ve midem bulantım başladı :18:

Mrb bende cocuk tedavisi goruyorum dr.um gebelikle ilgili kanda 5 oldugu zaman bizim icin gebeliktir idrar testleriyse 45e yukselmeden gebeligi gormezler demisti eger kullandigin testler ayni markaysa bide farkli bi markayi dene bence cunku bildigim kadariyla kan sonucu daha guvenilir

Mrb bende cocuk tedavisi goruyorum dr.um gebelikle ilgili kanda 5 oldugu zaman bizim icin gebeliktir idrar testleriyse 45e yukselmeden gebeligi gormezler demisti eger kullandigin testler ayni markaysa bide farkli bi markayi dene bence cunku bildigim kadariyla kan sonucu daha guvenilir

farklı markalardan yaptım hepsi aynı çıkıyo

1,86 çıktı bugun 3gün hala hastalanmadım ve midem bulantım başladı :18:

Benim ilk 1,02 gibi birşeydi kanda yaptırdığımda ..banada yok dendi şu an 18 haftalık hamileyim .. Silikte olsa var bence sende hamilesin ben ilk idrar testi yaptırdığımda benimde böyleydi ..dikkat et kendine yarın bir daha yaptır kanda ..

Back
X