erkek arkadasımla 3 yıldır birlikteyiz kendisi bana ciddi düşünüyoru mtabiki evlenicez vs diyor ama evliliğe dair bi adım göremiyorum teklif vs 4 ay ayrı kalmıstık tekrar bir araya geleli3 ay oldu, davranısları vs hic kullanıyor gibi falan da değil beni ama ister istemez bi teklifte bekliyorum bu sürecte ne yapmalıyım cok kafaya takıyorum
Valla canım herkes için aynı değil tabi ki ama bu tarz ilişkilerin sonu ayrılık oluyor genelde. Yaş ve ekonomik bir problem yoksa neden evlenilmesin ki ? Benim bı arkadaşım rest çekmişti onunkide anlattigin gibiydi ya evleniriz ya da bitsin demişti o şekilde evlendiler. kimiside anlık tamam diyip geçiştiriyor. Karakterini huyunu sen daha iyi bilirsin. Ama bana sorarsan ciddi bir adım geleceğinden emin değilsen zamanını boşa harcama 3 yılım gitti demekle 10 yılım gitti demek aynı şey değil bir daha bu zamanların geri gelmiyorerkek arkadasımla 3 yıldır birlikteyiz kendisi bana ciddi düşünüyoru mtabiki evlenicez vs diyor ama evliliğe dair bi adım göremiyorum teklif vs 4 ay ayrı kalmıstık tekrar bir araya geleli3 ay oldu, davranısları vs hic kullanıyor gibi falan da değil beni ama ister istemez bi teklifte bekliyorum bu sürecte ne yapmalıyım cok kafaya takıyorum
Sırf rest çekti diye evlenecekse hiç evlenmesin bence. Ağzını yoklasın niyeti yoksa baybay. Sırf uzun ilişki diye adamlara katlanıyorlar.Açık açık niye konuşmuyorsunux?
3 sene olmuş.
Gerekirse resti çekiceksin yani erkeklere kalsa böyle surdurur yıllarca.
İlişki uzun olunca emek veriliyor ondan bitirmek istemiyor kadın.Sırf rest çekti diye evlenecekse hiç evlenmesin bence. Ağzını yoklasın niyeti yoksa baybay. Sırf uzun ilişki diye katlanıyorlar.
Katılıyorum. Karşı taraf sizin kadar istekli değilse evlenmenin ne anlamı var ki iki tarafta karşılıklı oturup birbirine evlenmek istediğini söylemeli bence. Tek taraflı istemek benim gururuma dokunurdu mesela. Ondan duymak isterdim.Sırf rest çekti diye evlenecekse hiç evlenmesin bence. Ağzını yoklasın niyeti yoksa baybay. Sırf uzun ilişki diye adamlara katlanıyorlar.
Eee adam haklı değil mi?erkek arkadasımla 3 yıldır birlikteyiz kendisi bana ciddi düşünüyoru mtabiki evlenicez vs diyor ama evliliğe dair bi adım göremiyorum teklif vs 4 ay ayrı kalmıstık tekrar bir araya geleli3 ay oldu, davranısları vs hic kullanıyor gibi falan da değil beni ama ister istemez bi teklifte bekliyorum bu sürecte ne yapmalıyım cok kafaya takıyorum yaşlarımız benim 26 onun 28 evlenme fikri var ama sanırım para kısmını ayarlayıp istiyor
Parası yok ise :Eee adam haklı değil mi?
Para olmadan nasıl yüzük,çiçek,çikolata alacak?
Nasıl geçineceksiniz?
Sizi gördüğüme çok sevindim.Parası yok ise :
Kuyumcuya böbreğini verecek,cicekciye yanaktan bir makas,Sekerlemeci abiye de dudaktan bir buse..
Herhalde kızımız erkek arkadaşının biraz verici ve fedakâr olmasını bekliyor.
Aslında bir ilişkim oldu.Sizi gördüğüme çok sevindim.
Deprem sonrası sizi aramıştı gözlerim.
Bir iki defa sordum, çok şükür sonra giriş yaptığınızı gördüm de rahatsız etmek istemedim artık.
Hepimiz öyleyiz merak etmeyin.Aslında bir ilişkim oldu.
Ama sonunu getiremedim yine,bir süre ayrı kalmamiz bu duruma istinaden.Bende sizleri gordugum için çok mutlu oldum
Burda millete akıl verirken dil papuc kadar bende ama kendi birlikteliklerimde bile bir düzen tutturamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?