• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edin yeni evliyim

Gulumseyerek okudum ama uyurken izlesine kahkaha attım kusura bakmayın :D bu tür beklentileri olan kadınlara ister istemez gülüyorum açıkçası, çünkü evliliklerin sanırım yüzde 70i kadar bi kısım huzur bile bulamazken o veya bu sebepten siz evlilik eşittir peri masalı sanmissiniz resmen.Ama yemek masasinda pc elde telefon olayı konusuna hak veriyorum. Bizim evde kopegimiz var, cok fazla elinde pc.tlf olunca benimkinin internet kablosunu birazcık tahrip etmek suretiyle bozmustum, kopegimizin üstüne atmistim. Aaa kemirmiiiiisss esseeekkk bak bak filan diye :D tamir sürecine kadar kullanmamaya alıştı pc tlf filan, yaptirildiktan sonra da eskisi kadar düşmedi. Sizde aynısını bir gün bol çocuklu misafir çağırarak yapabolirsiniz. Çocuklar koparmış askim ayağına. Bence işler. Tesekkurler

2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum :KK43:
Telefonunun kırılmasını, laptopun bozulmasını sağlayın. Bak nasıl ilgileniyor. Benimki de böyleydi. Durmadan telefon, bilgisayar, maç. İnşallah kırılır o telefonun dedim. Ertesi gün cebinden düştü, ekranı paramparça oldu :KK70:Laptopun başına da ben geçiyorum. Biraz uğraşsa çok sıkıldım diye çene yapıyorum bana veriyor. Geri telefon aldırmadım. Mahsus kendiminkini de düşürüp kırdım. Çok güzel oldu valla. O bilgisayar başına geçip maç izleyince ben de onunla ilgilenmiyorum. Sonra kendi gelip sen benle ilgilenmiyorsun diyor. Sen de öyle yap :KK48:

Uyurken izlesin mi?:KK14:
Biz kadınlar cok cok film izliyoruz..
Grinin elli tonu'ndan bu kadar etkilenmistim en son.:21:
Evet cnm biraz abartıyorsun bence..
Benimkide yemek yerken ya tv izler,ya elinde tel oyun oynar,yada cok acıkmıstır gıkı cıkmadan tıkınır

:KK67:
Grinin elli tonu yazdiginizi görünce yorum yapmadan geçemedim. Bu kadar etkileyici birşey olamaz. Hayaller cristian grey hayatlar xxxx fazla beklentiye girmek de hayal kırıklığı :KK70:

2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum :KK43:

Benim eşim çok izler uyurken beni. Özellikle ondan önce uyuduysam...Ama biz hasretlik yaşıyoruz senenin 6 ayı. Mesela bizde pc ye pek takılılmaz, özellikle yemek saatleri mümkün değil, Yemek yenir, çay içilir, sohbet edilir ve başka bir paylaşım durumu yoksa en fazla 2 şer saat pc ye oturulur. Sonrası birlikte film seyrederiz. Ben sizin yerinizde olsam o pc kırılır ama siz yapmayın sakın:KK62: İlgi istemekle sonuna kadar haklısın ve yeni evlisin. Eşine beni öp veya sarıl demekle olmaz, daha çok itersin kendinden. Onun ilgisini çekecek bir sohbet ortamı yarat, sevdiği bir hediye al, özel bir gece hazırla..ne bileyim işte adamın aklını başından al:KK45:

böyle seyler yalniz filmlerde olur canim :) saka bi tarafa da abartiyorsun,durmadan olacak sey degil dediklerin...

Bi dönem az psikolojim bozulmamıstı.
Zavallı kocam ne zaman yanassa ama grey böyle davranmıyo diyodum :D :D Cok küfür yedi grey benim yüzümden :D

Niye ya uyurken izliyorum ben bazen bazen :) ama hrr zaman olmaz tabi. Uyanmasını beklerken tel ile oynuyorum. Mesela şimdi de uyuma durumuna geçtik ben kk da takılıyorum o da telden youtube da bişeyler izliyo. Olur böyle

ben seyi anlaamadim
uyurken seni izlemedigini nerden biluiyorsun ?
ben bilmiyorum esim beni izliyirmu ama izlemedigini tahmin ediyorum çunku bende izlemiyiorum
uyumak varken niye onu izleyimki :)

ben seyi anlaamadim
uyurken seni izlemedigini nerden biluiyorsun ?
ben bilmiyorum esim beni izliyirmu ama izlemedigini tahmin ediyorum çunku bende izlemiyiorum
uyumak varken niye onu izleyimki :)

hahah iste bunlar hep romantizm... beyin hissediyomus izlendigi zaman?

Back
X