• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edin yeni evliyim

6 aylık evliydim eşim masada telefonla ilgileniyor diye olay çıkardım, sinirlendi masayı devirdi.. Bütün kahvaltı takımım kırıldı. Ben yaptığı davranıştan sinmedim aksine üstüne gittim. Şimdi ise ellerini masaya kyup, yemeği koymamı bekliyor :D

Ay simdi hatırladımda..ilk evlendiğimiz dönemlerde ben uyurken ellerimi falan öpüyodu sarılıyodu kokluyodu benim öküzüm...:KK51:
Ama simdi ? Hangi arada uyanıyo,hangi arada hazırlanıp hangi arada evden kacıyo anlamıyorum bile.:KK53: :D :D

3.ayımızmıydı hatırlamıyorm ama ciddi bir teknoloji kavgası yapmıştım benimki ev koliktir evde otursun film izlesin maç izlesin kumanda onda olsun hoş benim tv ile aram yok ne açsa izlerim eşlik ederim ama işin içine laptop telefon girince bi akşam çıldırmıştım sen teknolojiyi daha rahat kullan diye evlenmişsin benimle olmak için değil diyip yatak odasına gitmiştim ondan sonra çok acil iş olmadığı sürece laptop kullanmadı interneti kapattık falan ama şimdilerde telefondan maçkolik yorumlarına deli gibi bakıyor eğleniyor diye şimdilik sesimi çıkarmıyorum bende instagramda takılıyorum napim :KK16:
:( hepsimi aynı yabunların katıksız kalaslar odunlar yeminle bizimkide mynet haber bi blog varorası kalasların girdigi sayfa onlarda takılmayı sevio aklı gidio varya yazılara falan

Erkeklerin sorumsuz halleri ..
daha cicim ayı süresince böyleyse ..
oooo bi ömür sorumsuz koca nette ..
konuşun da en azından sofraya getirmesin. .
Teknolojinin faydası kadar zararı da çok ..

su os.rukluları dıkkate almayın bee
onlarda kaka yapıyor

buyrun resme

Eklentiler

• foto-uyurken-hissettigim-ve-gercekte-olan.jpg
    foto-uyurken-hissettigim-ve-gercekte-olan.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 155
6 aylık evliydim eşim masada telefonla ilgileniyor diye olay çıkardım, sinirlendi masayı devirdi.. Bütün kahvaltı takımım kırıldı. Ben yaptığı davranıştan sinmedim aksine üstüne gittim. Şimdi ise ellerini masaya kyup, yemeği koymamı bekliyor :KK70:
::))) benmkide bilgisayarı kırdı paramoparça etti ama makine hala çalışıo :))

:KK70: :KK70: valla artık yemek yapmalarım kaçtı :KK70: bi arkadaşlar tanıştım kocasına kahvaltı falanhazırlamıo benden 1 hafta önce evlendi oda sabahları öper koklar sarılır kadın uyuo bu arada :KK70: hazırlanur gidermiş lan ben 7 de uyanurım kahvaltı hazırlarım giderken yanagımı uzatıom öp die bben bundan kaybediom herhlde vbendemi kıçımı deveirip yatsam :KK70:

Yatıp uyumana bak bacım, boşver poğça alsın işe öyle gitsin :KK70:

6 aylık evliydim eşim masada telefonla ilgileniyor diye olay çıkardım, sinirlendi masayı devirdi.. Bütün kahvaltı takımım kırıldı. Ben yaptığı davranıştan sinmedim aksine üstüne gittim. Şimdi ise ellerini masaya kyup, yemeği koymamı bekliyor :KK70:

gitti canım takım :-):-):-):-):-)

benim kuzenimin eşide öyleydi utanmasa tuvalete bile bilgisayarla gidecekti :D kuzenim ilgilenmemesinden değilde yemek yaparken çocuğa baksın diye kızıyordu.
sonuçta interneti kapattırdı sorun da ortadan kalktı :D

herkez herseyı kırmıs ya
benım hıc vukaatım yok
bende esımın telefonunu kırmak ıstıyorum duvarda
evde hıc agırlıgım yok
cıddıyım?
ama sonra basıma geleceklerden korkuyorum

:KK43: hepsimi aynı yabunların katıksız kalaslar odunlar yeminle bizimkide mynet haber bi blog varorası kalasların girdigi sayfa onlarda takılmayı sevio aklı gidio varya yazılara falan

ben şimdi maçkoliğe bakmasına takılmıyorum asıl sorunum aynı anda yatağa gitmiyoruz ben 7 de kalktığım için akşam 11-12 gibi yatıyorum ama kendisi yarasa mübarek gece 2den 3ten aşağıya uyumuyor :KK42:

herkez herseyı kırmıs ya
benım hıc vukaatım yok
bende esımın telefonunu kırmak ıstıyorum duvarda
evde hıc agırlıgım yok
cıddıyım?
ama sonra basıma geleceklerden korkuyorum
döven vuran kıran birimi sakın haaa kendi telini yapma ben yaptım şimdi hurda tele kaldım :D

2 aylık evliyiz ve eşim beni çok seviyor bundan eminim 4 yıl nişanlı kaldık ondanmı kaynaklı bilmiorum ama ben istiyorum hep üstüme düşşün srılsın öpsün beni özlesin işten gelir gelmez yemek hazır olur masayı hazırlarım elinde ya telefon ya laptop sabah kahvaltılarında gene aynı yemek yerken konuşmaz laptopta bişeyler kurcalar bilgisayar yemek masaında hem yemek yer hem bilgisayarla ugraşır hep ben konuşturmaya çalışıorum onu ve buna sinir oluyorum ister istemez kavga ediyoruz ilgilenmiosun sarılmıosun öpmüosun falan diye oda sinirleniyor geçen kavga ettik sabah gözümü bi açtım elinde telefonla ugraşıo ya insan bi öper günaydın karıcım der sarılır nebilim uyurken izler ama yok çokmu takıyorum bilmiyorum ama ne olur bi akıl verin ne yapayımda beni özlesin sarılsın öpsün nasıl dikkatini çekerim çok kötü bi durum yaa sabah beri aglıorum :KK43:
evde internet olmamalı ve çok düşmeyin üstüne beklenti de duymayın zaten zamnla oluyor bunlar da erkkler bızım kadar özverili düşünmez kafa kapalı onlarda genelde sen evliliğine yuvana bak takılma bunlara hasta edersin kendini yazık

ben şimdi maçkoliğe bakmasına takılmıyorum asıl sorunum aynı anda yatağa gitmiyoruz ben 7 de kalktığım için akşam 11-12 gibi yatıyorum ama kendisi yarasa mübarek gece 2den 3ten aşağıya uyumuyor :KK42:
öküzzz katıksız öküz hemde laa gitsene karının yanına ne işin var senn 2 de 3 de nette allahım bizlere biz kadın milletine sabır ver

Sen bu aksam hazırla sofrayı,kapat bütün ısıkları,yak mumları..:KK14:
Laptopu falan kaldır biyerlere..telefonunuda al elinden,kapat telefonları..
Mum ısıgında bi yemek yiyin bakalım..teknolojisiz!:21:
(Gerci ben en son mum ısıgında yemek hazırladığımda benim evimin diregi
"hayatım ısıkları acsak,yemekleri göremiyorum" demisti..:KK67:o gün bu gündür onuda yapmıyorum.):KK70:

:KK70::KK70::KK70: ayy koptum buna:KK45:

evde internet olmamalı ve çok düşmeyin üstüne beklenti de duymayın zaten zamnla oluyor bunlar da erkkler bızım kadar özverili düşünmez kafa kapalı onlarda genelde sen evliliğine yuvana bak takılma bunlara hasta edersin kendini yazık
evlendim evleneli hastalıgım bitmio zaten psikoloji gitti annemlerden ayrı şehirdeyim burda hiç arkadaşım yok evden çııkmıorum ben böle biridegildim yaaa :(( hep aglamaklıyım yeni biriyle tanışmak evden çıkmak konuşmak istemiorum

Back
X