Merhaba arkadaslar. Sabahin 7 sinde esimle o mal anasi yüzünden kavga ettik ve kendimi burada buldum. Simdiye kadar 2 konu actim kaynanamin nasil biri oldugunu anlatmistim daha önce. Bu arada evime ciktim sonunda. Kaynanamla beraber otururoyrdum. Evime cikali 3 ay oldu kaynanam bir kere olsun birakin yemege caya bile davet etmedi bizi. Kaynanam nerde bi ucuzluk var alip stok yapar, bundan 16 sene önce bi yemek takimi ve ckb takimi almis. Altin yaldizli vs. Bana kasiklari gösterdiginde begenmedigimi düzgün bir sekilde söyledim bana etmedik laf kalmadi. Aksam serkan gelsin ona sorucam sen söylesin böylesin dedi. Aksam esim geldi ben bunlari karina verdim karin istemedi bilmem ne diye giris yapti. Esim de bakti bunlar 20 sene önce modaydi ben bunlari evime sokmam vs dedi. Kaynanam ikimizede tavir aldi. Neyse bir iki gün sonra yemek takimini gösterdi onlarda gene eski zaman isleri begenmedim ama yine laf eder diye tamam ver dedim. Evime tasindiktan 5 gün sonra geldi sözde bir tabak alacak diye mutfak dolaplarimi bastan sona hepsini acti nerde ne var kontrolü. Eee tabi verdigi tabaklari göremeyince olay cikardi bagirdi cagirdi bana hakaret etti. Esimde ona düzgün bir sekilde aciklama yapti. Sagol verdin ama kullanip kullanmamak bize kalmis dedi. Suyun bir hatasi yok o tabaklari ben begenmedim vs dedi. Sen onu benim ceyizimemi aldim. Kaynanam yok bilmem kac sene önce ucuzdu aldim dedi esimde aldiysan kullansaydin vs dedi. Esim beni savunmaya basladi bu basladi bana hakaret etmeye o ana kadar tek kelime cikmadi agzimdam ama o an bende tutamadim sen kime diyorsun diye bagirdim buna. Yine o sahte gözyaslarini döktü cikti gitti evden. Neyse sonra 1,5 ay hic gelmedi evime. Beni hic cagirmadigi halde evime barkima gelmedigi halde sirf esm mutlu olsun kaynanam laf etmesin diye 3 hünde bir evine gittim. 1 ay kadar önce diger ogluyla kavga etmis aradilar esim gitti aksam 11 de. Sokakta bankta oturmus agliyormus. Aldi bize getirdi. Sonrada hic cikmadi desem yeridir. Evinde tadilat vardi 1 hafta bende kaldi. Onu memnun etmek icin elimden geleni yaptim. Kaynanam suratsizin tekidir sohbet etmeyi bilmez icinde iki oglu disinda herkese kötülük besler. Ben dahil. Neyse kendi huzurum icin o bir hafta onunla yapmafigim sey kalmadi. Memnun kalsin diye. Gecen bayramda giyindim süslendim evine gittim bayramlasmaya. Benim ailem türkiyede. Sanki kendi anneme gidiyormususn gibi icim kipir kipirdi. Yol boyunca tuhaf bi gülümseme vardi üstümde. Tam evinin önüne geldim kaynanamda disardaydi beni uzaktan gördü o meymelettsiz surati iyice düstü ama bende hala ayni gülümseme. Durdu biraz bana öyle bakti sonra arkasini dönüp gitti neye ugradigimi sasirdim.yüzüme bile bakmadan bana hosgeldin dedi sadece. Ee bende moral falan kalmadi o an öpemedim onu. Ciktim evine bi yarim saat sonra kayni aradi bayramni kutlamak icin ondan sonra aa bende unuttum öpeyim iyi bayramlar vs dedim. Halbuki unuttugumdan degil. Neyse gecen dogum günümdp esim bana spor ayakkabisi almis kaynanamin evi tadilatta diye eve aykkabiyla giriyorduk. kaynanam bunu gördü nerden aldin vs dedi dedim böyle böyle durdu elini cenesine koydu gözünü dikti ayakkabiya icinden artik neler gecirdiyse ic cekmeye kafa sallamaya ciklamaya basladi. Hic birsey demedim. Eve geldigindende esimin bana ikimizin resimlerinden olusan bi albüm yaptirdigini gördü niye anasina yaptirmiyorda sana yaptiriyor dedi. Esm o an banyodaydi bende güldüm gectim. Bana hediye karti almis 50 yada 100 lra fiyatini bilmiyorum. Onu verirken bile laf soktu. Ben simdi sunu alirdim sen begenmezsin cöpe atarsin para kolay kazanilmiyor vs o hediye kartini alip suratina firlatasim geldi. Neyse daha sonra bana diyorki gecen alisverise götürdü esim anasin arabayla. Kendine birseyler almis esimde dondurma vs almis eve bana diyor ki aldi ama parasini ben verdim. Ey allahim ölürmüsün öldürürmüsün görmemis paradan ve temizlikten baska birsey bilmeyen pisligin teki. Bende esime bagirdim annnen böyle böyle yapiyor senin paranmi yok bir daha ona ödetme vs diye. Neyse dün aksama gelelim. Ben burada bi komsuya gittim serkanda önce anasina ugrayip oradanda oraya gelecekti. Geldi ne orada nede evde pek konusmadik. Zaten gec geldik ben yattim uyudum. Sabah kalktim esime sarildim bana canimi cok sikiyorsunuz vs dedi. Ben tabi anladim mal anasi gene birseyler dedi. Bende yetti artik deyip actim agzimi yumdum gözümü. Senin annen nankör beyni o kadar dar ki sen ve erkandan baska kimseyi kabullenmiyor. Yapilan iyilikleri glrmüyor. Benden bekliyor ki ben onu her gün arayip evime davet edeyim. Niye annen beni yada bizi kac defa davet etti hic ben kac defa gittim cok. Senin annen bunlari görmüyor iste dedim. Senin annen beni hic bir zaman istemedi ben bugün ayrilip türkiyeye dönsem yapmayin etmeyin demez aksine defol git hayatimizdan der dedim. Ben seninle evlendim annenle degil. Ben senin anneni istedim mi istemedim ama sirf senin icin gidip geliyorum sen mutl ol diye gülüp sohbet ediyorum. Ben kac yasindayim bunlari yapiyorum da senin annen akil edemiyor mu dedim. Senin annen görecek dedim dahada beter olsun o benim ahimi aldi ya Allah bir yerden cikartacak dedim. Bitti dedi bir dahada evine barkina gitmem dedim. Gelirse eyv ama artik benden birsey beklemeyin dedim. Serkanda iyi iste ne sen gidersin ne o gelir dedi. Bende gelmesin dedim. Istemiyorum evimde onu dedum. Benim huzurumu bozmaktan senle arami bozmaktan baska birsey yaptigi yok dedim. Buna benzer birseyler daha söyledim. Yeter artik ya sagligimdan oldum onun yüzünden. Yüzünü görmesemde her an her saniye aklimda her bi adimimda onun bana slyledigi bir lafi yada. Suratsiz yüzünü yada yaptigi hareketleri görüyorum. Uykularimdan nefes nefese bagirarark uyaniyorum. Delirmek üzereyim..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana yaptiklarin burnundan fitil fitil gelsin kaynana..
- Konu Sahibi Sukayra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Ya inan anlamıyorum..:26:insan evladı mutlu oldukça daha da mutlu olur..bunlar neden evlatlarını böylesine mutsuzluğa sürüklerler??ne kıymetli oğulları varmış yahukoca koca insanların yaptıklarına aklım ermiyor arkadaşım..birde hemen ya ağlamaya başlarlar yada tansiyonları düşer bişeyde diyemezsineşinle diyoloğun iyi anladığım kadarıyla,bozmamaya çalış..içindekileri dökmüşsün iyi yapmışsın ama daha fazla bu konuyla ilgili konuşma eşinle..eşinde yazık iki arada kalmış,kv görüşmezsin olur biter.
Ya inan anlamıyorum..:26:insan evladı mutlu oldukça daha da mutlu olur..bunlar neden evlatlarını böylesine mutsuzluğa sürüklerler??ne kıymetli oğulları varmış yahukoca koca insanların yaptıklarına aklım ermiyor arkadaşım..birde hemen ya ağlamaya başlarlar yada tansiyonları düşer bişeyde diyemezsineşinle diyoloğun iyi anladığım kadarıyla,bozmamaya çalış..içindekileri dökmüşsün iyi yapmışsın ama daha fazla bu konuyla ilgili konuşma eşinle..eşinde yazık iki arada kalmış,kv görüşmezsin olur biter.
Ah canim ahh. Bu kadini tanisan varya. Onun yaptiklarina ragmen ben genede esim icin neler yapiyorum ona öpüp basina koymasi lazim. Ama dedim erkan bi evlensin senin annen o zaman görecek ama o zamanda is isten gecmis olacak. Ya aynen öyle hemen agliyor ee annesi birseyde diyemiyor. Ama bende insanim öszlendigim günden bu güne burnumdam getirdi. Ben esime de dedim senin annen istiyor ki biz kltü olup ayrilalim ama onu mutlu etmicem dedim. Ne yaptiysam yaranamadim hep kötü olan ben oldum. Sabahda söyledim artik bitti benden bu kadar. Evet esim annesini biliyor. Yoksa benim söylediklerime karsilik bana mutlaka cevap verir ama yapamiyor cünkü yalnisin nerde oldugunu biliyor. Ben üzülmesin anasiyla benim aramda kalmasin diye elimden geleni yaptim ama olmuyor iste ne yapsam yaranamiyorum. O yüzden bende artik ipleri kopardim. Aynen öyle yapicam canim. Cünkü anasini görmek bize iyi gelmiyor ne zaman ona gitsek yada bize gelse mutlaka o gittikten sonra kavga ediyoruz. Dedigin gibi insan evladinin huzurlu mutlu olmasini ister bu aksine biz kötü olalim diye elinden geleni yapiyor. Ama yemin ettim bayram seyran disinda evinin kapisinin acmam bir daha
- 26 Temmuz 2013
- 1.114
- 1.007
- 138
Kayınpederin yok galiba? Eşinin annesi ile bağlarının kopması mümkün değil bence, ya da mesafe koyması.Geçimsiz ve çevresi olmayan bir anne üstelik başka bir ülkede.Sana da yazık tabi ama eşin de baya bunalmıştır bence.Diğer kardeşi evli değil mi?, evlenince biraz daha farklı olur.Sanırım bütün meşkalesi sen olmuşsun kadının.Sen tabiki kendini düşün önce mesafe koyacaksan koy ama eşinin de kafasında annesi ile eşini tamamen ayırması gerek bence.İkinizi aynı ortama aynı alana aynı söze aynı sofraya ...sığdırmaya çalıştıkça içi şişecek.Annesinin senin hakkında söylediklerini aklına değil çöpe atacak.Allah kolaylık versin de sen yine de eşinle aranı düzelt cnm bencei yazdıklarında sana destek olduğu çok konu var okurken hoşuma gitti, al karşına güzel güzel konuş, açıkla tatlılıkla son yaptığın sabahki konuşma!!! hoş olmamış, ağır olmuş.Dolmuşsun evet ama olmamış işte....
- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Ah canim ahh. Bu kadini tanisan varya. Onun yaptiklarina ragmen ben genede esim icin neler yapiyorum ona öpüp basina koymasi lazim. Ama dedim erkan bi evlensin senin annen o zaman görecek ama o zamanda is isten gecmis olacak. Ya aynen öyle hemen agliyor ee annesi birseyde diyemiyor. Ama bende insanim öszlendigim günden bu güne burnumdam getirdi. Ben esime de dedim senin annen istiyor ki biz kltü olup ayrilalim ama onu mutlu etmicem dedim. Ne yaptiysam yaranamadim hep kötü olan ben oldum. Sabahda söyledim artik bitti benden bu kadar. Evet esim annesini biliyor. Yoksa benim söylediklerime karsilik bana mutlaka cevap verir ama yapamiyor cünkü yalnisin nerde oldugunu biliyor. Ben üzülmesin anasiyla benim aramda kalmasin diye elimden geleni yaptim ama olmuyor iste ne yapsam yaranamiyorum. O yüzden bende artik ipleri kopardim. Aynen öyle yapicam canim. Cünkü anasini görmek bize iyi gelmiyor ne zaman ona gitsek yada bize gelse mutlaka o gittikten sonra kavga ediyoruz. Dedigin gibi insan evladinin huzurlu mutlu olmasini ister bu aksine biz kötü olalim diye elinden geleni yapiyor. Ama yemin ettim bayram seyran disinda evinin kapisinin acmam bir daha
En iyisi arkadaşım..bu türler böyle,ne yaparsan yap yaranamazsın malesef sen eşinle başbaşayken mutlumusun bitti!! Kapını kaparsın bayramda seyranda gider el öpersin bu kadar..bu şimdi sana böyle yapıyor ama seni mumla aramazsa neyim "alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste"ne güzel demiş atalarımız..onun için hiççççççç huzurunu bozma,bak keyfine
- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
ben önceki olaylarınızı bilmiyorum ama su yazdıklarına bakınca kaynanana cok kızmadım keşke benim kaynanam da bana tabak kaşık falan verseydi keşke hediye çeki verseydi bunları hiç yaşamadım eski tabak kaşıklara gelince bayılıyorum şimdi yeniden eski tabaklar moda ve cok da pahalı su an ünlü markalar üretiyor ne var sanki gönlünü alsan yemegini o tabakta yesen arada sırada.
bi de kaynanam yemeğe çaya cağırmıyor diyorsun benim kaynanam hayatında yemek yapmıyor çayını hatta ilacını kalkıp almıyor yani seninki su yazdıklarına göre pek kötü değil.
ama dedigim gibi öncesini bilmiyorum belki sana baska konularda kötü davranmıştır da sen bu basit seyleri bu yüzden sorun yaptın anladıgım kadarıyla eşin de destekçin seni savunuyor o zaman boşver eşin yanındaysa boşa sinirlenme bence
bi de kaynanam yemeğe çaya cağırmıyor diyorsun benim kaynanam hayatında yemek yapmıyor çayını hatta ilacını kalkıp almıyor yani seninki su yazdıklarına göre pek kötü değil.
ama dedigim gibi öncesini bilmiyorum belki sana baska konularda kötü davranmıştır da sen bu basit seyleri bu yüzden sorun yaptın anladıgım kadarıyla eşin de destekçin seni savunuyor o zaman boşver eşin yanındaysa boşa sinirlenme bence
Kayınpederin yok galiba? Eşinin annesi ile bağlarının kopması mümkün değil bence, ya da mesafe koyması.Geçimsiz ve çevresi olmayan bir anne üstelik başka bir ülkede.Sana da yazık tabi ama eşin de baya bunalmıştır bence.Diğer kardeşi evli değil mi?, evlenince biraz daha farklı olur.Sanırım bütün meşkalesi sen olmuşsun kadının.Sen tabiki kendini düşün önce mesafe koyacaksan koy ama eşinin de kafasında annesi ile eşini tamamen ayırması gerek bence.İkinizi aynı ortama aynı alana aynı söze aynı sofraya ...sığdırmaya çalıştıkça içi şişecek.Annesinin senin hakkında söylediklerini aklına değil çöpe atacak.Allah kolaylık versin de sen yine de eşinle aranı düzelt cnm bencei yazdıklarında sana destek olduğu çok konu var okurken hoşuma gitti, al karşına güzel güzel konuş, açıkla tatlılıkla son yaptığın sabahki konuşma!!! hoş olmamış, ağır olmuş.Dolmuşsun evet ama olmamış işte....
Evet kayinperim 9 sene önce vefat etmis. Allah rahmet eylesin uzaktan akrabalik vardi. Tüm sülalemiz cok iyi bir insan oldugunu söyler. Esim bile der babam yasasaydi annem sana böyle davranamazdi babam seni el üstünde tutardi vs ama yok iste.. Evet kaynanami iyi anlattin. Gercektende gecimsiz ve cevresi olmayan biri. Etraflarinda kim varsa kayinpederimin eskiden tanidigi es dost. Ne kimseye gider nede kimsenin gelip gitmesini ister. Evet bende biliyorum ikimizin arasinda kaldi. Ama ben elimden geldigince arada birakmamaya calisiyorum ama kaynanam aksi icin elinden geleni yapti ve sonunda basardida. Hayir diger oglu evli degil 20 yasinda. Canim biliyorum benim söylediklerimin hafif seyler degil ama dedim ya doldum ve esim karsima cikip annemde böyle diyemedi sadece sustu. Benim kocam pisirik biri degil beni bilmese annesinin yaptiklarini görmese gecer karsima düzgün bir sekilde benimle tartisir ama yapamadi iste. Konu annesu olunca diyecek lafi kalmiyor.
En iyisi arkadaşım..bu türler böyle,ne yaparsan yap yaranamazsın malesef sen eşinle başbaşayken mutlumusun bitti!! Kapını kaparsın bayramda seyranda gider el öpersin bu kadar..bu şimdi sana böyle yapıyor ama seni mumla aramazsa neyim "alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste"ne güzel demiş atalarımız..onun için hiççççççç huzurunu bozma,bak keyfine
Ya canim esim zaten biraz annesine cekse yada onun lafina bakma simdiye kadar bana yapmadigi kalmaz ve coktan ayrilip gitmistir. Cok sükür akli basinda biride annesinin cahil davranislarina uyup bana satasmiyor.
ben önceki olaylarınızı bilmiyorum ama su yazdıklarına bakınca kaynanana cok kızmadım keşke benim kaynanam da bana tabak kaşık falan verseydi keşke hediye çeki verseydi bunları hiç yaşamadım eski tabak kaşıklara gelince bayılıyorum şimdi yeniden eski tabaklar moda ve cok da pahalı su an ünlü markalar üretiyor ne var sanki gönlünü alsan yemegini o tabakta yesen arada sırada.
Ya ben biliyorum beterin bezeri var. Benim kaynanam beni fiziksel olarak degil psikolojik olarak cökertiyor. Senin kaynanan nasil bilmiyorum allah yardimcin olsun seninde.
- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- 26 Temmuz 2013
- 1.114
- 1.007
- 138
Cnm sizinki güzel bir evlilik güzel bir çifsiniz bence.Acaba diyorum şöyle 1 yıl falan eşin annesi ile görüştürmese seni.Kendisi de bi ihtiyacın var mı iyi misin dese aşırı görüşmese, kadının biraz burnu sürter, yalnızlık psikolojisi çeker de kendine çeki düzen verir mi? O süreçten sonra da sen sırf eşin biraz huzurlu olsun diye az az resmice görüşsen kayınvalidenle.Eşinle güzelce konuşup bi karara varın bence.Evet kayinperim 9 sene önce vefat etmis. Allah rahmet eylesin uzaktan akrabalik vardi. Tüm sülalemiz cok iyi bir insan oldugunu söyler. Esim bile der babam yasasaydi annem sana böyle davranamazdi babam seni el üstünde tutardi vs ama yok iste.. Evet kaynanami iyi anlattin. Gercektende gecimsiz ve cevresi olmayan biri. Etraflarinda kim varsa kayinpederimin eskiden tanidigi es dost. Ne kimseye gider nede kimsenin gelip gitmesini ister. Evet bende biliyorum ikimizin arasinda kaldi. Ama ben elimden geldigince arada birakmamaya calisiyorum ama kaynanam aksi icin elinden geleni yapti ve sonunda basardida. Hayir diger oglu evli degil 20 yasinda. Canim biliyorum benim söylediklerimin hafif seyler degil ama dedim ya doldum ve esim karsima cikip annemde böyle diyemedi sadece sustu. Benim kocam pisirik biri degil beni bilmese annesinin yaptiklarini görmese gecer karsima düzgün bir sekilde benimle tartisir ama yapamadi iste. Konu annesu olunca diyecek lafi kalmiyor.
- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Ya ben biliyorum beterin bezeri var. Benim kaynanam beni fiziksel olarak degil psikolojik olarak cökertiyor. Senin kaynanan nasil bilmiyorum allah yardimcin olsun seninde.
canım benimki de asabi sinirli ama uzagız ben seviyorum aslında bi kötülüğü yok,zaten aynı dili konuşmuyoruz yani konuşsa da anlamıyorum tercüman gerekiyor :))sadece daha dinç hediye veren bi kaynanam olsa iyi olurdu ama kısmet napalım:)
sen takma ama dediğim gibi kocan destekmiş gerisi hikaye zaten bi de idare et mesela tabak mı verdi al birkaç kez kullan kırılmasın eşin de yıpranırsa ilerde işler karışır adam arada kalmasın..
kayınvalıdenızde sızden bahsederken komsusuna
buda serkanın ''karı'' diyordur
Valla dermi der ondan beklerim :) bir keresinde suan oturdugumuz evimiz o zamanlar insaat halindeydi evde ne gelisme var diye bakmaya geldik. Üstte ki binalardada tanidik birini gördü adamla konususyor yaninda ben ve serkan var. Adama diyorki benim oglumda buraya tasinacak ve üstüne basa basa iki defa dedi. O yüzden beklerim ondan
- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Nasıl bir cadoloz bu yaaa Allahtan eşin sana bazı konularda yanında olmus.. Bence eşinin dediğini uygula.. ama eşinle de aranı sakın bozma senin tarafında olsun.. Allah yardımcın olsunn Hasta bu kadın tam sopalık ....
Canim ya ben daha 23 yasindayim 1 yillikda evliyim bu yasta sacimda beyazlar cikti. Psikolojimi bozdu benim. Kendi rahatsiz benide kendine benzetmeye calisiyor. Ama cok sükür esimi cok seviyorum aramizda iyi. Eger o pislik esimin anasi olmasi ne yapacagimi biliyorum ama bu durumda ekülimden birsey gelmiyor. Seytan diyor git bizden ne istiyorsun diye sor diyor ama bu defada evime geldi bana saldirdi diye saptirip tüm sülaleye anlatir. O yüzden karsisina gecip birsey diyemiyorum
Bir ara gitme sen kayinvalidenin oraya belki anlar hattasini...
Kaynanami tanisan hic öyle demezdin. Gitmeyince herseyi dahada uaztip mahvedecek biliyorum. Ama dedim ya ben elimden geleni yaptim artik aglayip sizlansada o sahte gözyaslariyla cocuklarini doldursada umrumda degil.
paragraf yok ..sürekli ard arda yorucu bir yazı..
bizim gibi şişe dibi gözlük kullananlar nasıl okusun
Kusura bakma canim ama o anki psikoloji ile aklima neler geldiyse yazdim
canım benimki de asabi sinirli ama uzagız ben seviyorum aslında bi kötülüğü yok,zaten aynı dili konuşmuyoruz yani konuşsa da anlamıyorum tercüman gerekiyor :))sadece daha dinç hediye veren bi kaynanam olsa iyi olurdu ama kısmet napalım:)
sen takma ama dediğim gibi kocan destekmiş gerisi hikaye zaten bi de idare et mesela tabak mı verdi al birkaç kez kullan kırılmasın eşin de yıpranırsa ilerde işler karışır adam arada kalmasın..
Canim asabi sinirli diyorsun ne kadar ayni dili konusmasanizda yakininda olsa seni hareketleriyle mahveder. Iyiki uzaksiniz. Keske benimde lyle imkanim olsa. Benim annemler türkiyede kaynanamsa tam tersi 5 dk uzagimda oturuyor. Keske benimkide uzak olsa tek bayramda seyranda kisa süreli görmeye gitsek. Biz aksine 10 ay ayni evin icinde yasadik eee ondan öncside var. Ve halada yapiyor. Senin yerinde olmak isterdim