• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana söylediği söz..

gerçekten dediğin gibi otogarda mı biter :43::43::43::43:

Diyorum ya, umarım yanılırız. Ama döverim ederim ne demektir?
Sen neden böyle bir şeye izin veriyorsun? Emin ol şuanda sana önemsiz gelse de sevgilin ilerde esareti altına almak için temelleri atıyor.
Hesap ortak, alttan alttan tehdit. Bu ne? Seven insanın yapacağı iş midir?
Ekmek yediğin kapıya elin adamı diyerek çok büyük art niyetlik yapmış
Bilemiyorum.

Niyetim size gaz verip ilişkinize zarar vermek değildir. Yanlış anlaşılmak istemem.
Ama sessiz kalıp sakın ha sakın hakkını yedirtme.
Hiç bir bağın olmadığı biriyle ortak hesap mantıklı bir şey değildir. Ayrıldıktan sonra dert olur bu.
Ki umarım her şey yolunda gider ama insanlık hali.
Tekrar söylüyorum kimseye boyun eğme.
Daha dün bir anne ve babanın kızlarına yaptığı haberi duymuşsundur.
Ailene bile güvenemediğin bir devirde sevgilin neler yapmaz?
Sağlıcakla kal :)

Niyetim size gaz verip ilişkinize zarar vermek değildir. Yanlış anlaşılmak istemem.
Ama sessiz kalıp sakın ha sakın hakkını yedirtme.
Hiç bir bağın olmadığı biriyle ortak hesap mantıklı bir şey değildir. Ayrıldıktan sonra dert olur bu.
Ki umarım her şey yolunda gider ama insanlık hali.
Tekrar söylüyorum kimseye boyun eğme.
Daha dün bir anne ve babanın kızlarına yaptığı haberi duymuşsundur.
Ailene bile güvenemediğin bir devirde sevgilin neler yapmaz?
Sağlıcakla kal :)

çok teşekkr ediyorum yazdığınız her bir kelimeye için.. düşüncelerinize ihtiyacım vardı

Canim arkadasim paralar ne zaman ortak olur biliyomusun? Evlenince :)
Sen evlenmeden, dha icini disini bildigin sandigiin kendisinden emin olamadigin bi insanla para fln paylasamassin , yani böyle bisey dünyada yok anlatabiliomuyum?
Erkek calisir kadina bakar, kanunu cokda ilkel gelse bile kulaga,, dogrudur.. :)
Yani sen bekarsin ailenden para geliyo, ögrencisin kili kilina dayandiriosun, vede sevgilinle paylasiosun nasil bi mantik bu?
:ssz:
Sen evlenene kadar tek bir bireysin, sensin sadece SEN, yani paylasmak zorunda oldugun kimse yok, bukadar icine girme kimsenin , insanin herzamn bi özeli olmasi gerek, ben erkek olsam sevgilimden üc kurus para istemeyi birak, teklif bile etmezdim, senin paran bu der ceker giderdim calisirdim kazanirdim, yani ortaklik diye bisey sözkonusu olamaz, haa tm erkek arkadasin bes parasiz olur zor kanaat ayin sonunu getirir sana belli etmez ama parasi yokdur o zman yardim eli uzatirsin, ama sen bu sekilde kendini simdiden ezdiriyosun kusura bakma, hatalimiiym diosan, tek hatali sensin oglan bulmus senin gibi bal dök yala birini, tabi üste cikarki,pesinden kos :)
:19:

Back