bana söylediği söz..

sensiz__asla123

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.656
1.053
373
32
arkadaşlar aslında bu olayın üstünden 2-3 hafta geçti tabi bu konudan dolayı tartıştık..
fakat sizin fikirleriniz iyi kötü öyle önemli ki benim için.
düşüncelerinizi merak ediyorum..
burada konu açıyorum 1 senedir süren bir ilişkim var..
biz şehir dışında okuyoruz.. benm bi araştırma şirketinde numaram vardı.. istanbuldayken ara ara çalışıyorum bu şirketle..
okuduğum yerde bi projeleri varmış 2 günlük hazır bende ordayken bu işi bana vermek istediler..
ee tabi bende öğrenciyim 2 gün çalışmamım toplamı 70 liraydı. öğrenci için iyi bir para. ve gittim tabi sevgilimle beraber çalışmak istedim çünkü yanıma bir kişi daha lazımdı..
o yapamayacağını falan söyleyince ben çalıştım tabi...
neyse geçenlerde projeden sorumlu adam beni aradı.. napıosun sensiz_asla nasılsın dedi. istanbula geldiğinde haber ver de yetiştirmemz gereken bir proje var onu yap ayrıca istanbuldan tanıdığın varsa bana gönder dedi.. bende olur x bey tabiki haber ederm dedm.. sevgilimin yanında geçti bu konuşmalar..
telefonu kapattım.. sevgilim bi yere baktıı bende haa tabi yaa millete bakıosn gibi birşey dedmm ( ciddi birşey değildi ki benm huyumuda bilir )
ben bakmadım.. sen elin adamlarıyla konuşuyorsun ama dedi sert bir çıkışla.. şok oldumm ben paramız olsun 3 kuruş diye didinirken acayip zoruma gitti.. ki küçücük bir tartışmada hoppp hemen yüzüme vurması... ama para gelince hiçte bir tepkisi olmadı sevindi de .. sonra konuştuğumuzda öyle demek istemediğimi sen gayet iyi biliyorsunn dedi..
arkadaşlar sizce doğru bir davranış mı ? ben mi hatalıyım anlamadım.. genelde ( bu konudan soyut ) laflarında vururum kırarım döverm li de konuşuyor. benm ondan bklediğim ( diğer konularda belirttiğim gibi ) yoğun iş temposunda olsa dahi bana birazcık vakit ayırması kii onun her dedğini yapan bir insanım..:26::26:

Son düzenleme:
Evet hatalısın ,kendikazandığın 3kuruşu sevgilinle paylaşıyorsun bu kadar kendini teslim etme çok yanlış .

Maşallah üzümünü yedim bağından banane yapmayı biliyor, ama lafa söze gelince gereksiz kıskançlık yapıyor.. Çok saçma tepki vermiş.. Art niyetli bir şey olsa onun yanında mı olurdu.. Ayrıca genel konuşmasının döverim ederim olması da hoş değil.. Saygı gitti mi, laubalilik başladı mı, bekle ki uzatmaları oynuyorsundur maç bitecektir..

paralariniz neden ortakki? okuyorsun ogrencisin ailen para yolladiginda da mi onunla paylasiyorsun?

seninle şimdiden böle konuşması hoş değil.iş işin bi beyle konuşuyosun die trip atan bi erkek o işten kazandığın parayada sevinmemesi gerekir.hem o işi yapmıyor hemde sana laf sölüyor hemde paraya seviniyor.bence seninle şimdiden vurdulu kırdılı konuşması geleceğin sinyalleridir.ben hiç hoş bulmadım tavırlarını

öncelikle çok teşekkür ederm cevabınız için.. diğer konularımdan da işten dolayı yorgun olup ilgilenmediğini dile getirmiştim.. genelde bu yönden çok kavga ederiz.
aslında çok iyi biridir..
sanırım biz ikimiz yanyana gelince herşey bozuluyor, dağılıyor..
ki hayatımı adayabileceğim bir insanın bu denli davranması beni bitiriyor

paralariniz neden ortakki? okuyorsun ogrencisin ailen para yolladiginda da mi onunla paylasiyorsun?

sevgilim olduğu için öyle arkadaş çevremde pek yoktur. hep sevgilimle vakit geçiririm dolayısıyla yanyana olduğumuzdan dolayı bir şekilde ben ondan alıyorum o benden alıyor.
o kredi ben burs alıyorum bir şekilde geçiniyoruz

senin emeğine saygı göstermeyen, para gelince de sevinen, seninle bu şekilde konuşan bir insanla ne diye paranı paylaşıyorsun?! hem de sana zaman ayırmıyormuş
sevgi temelleri olabilir ancak ilişkinizin saygı ve hoşgörü temelleri çökmüş

Rica ederim ne demek.. Ama birşey dikkatini çekti mi senin de ? yan yana iken herşey bozulup dağılıyor diyorsun, peki ileride ne olacak? Bir ömür yan yana.....?

Rica ederim ne demek.. Ama birşey dikkatini çekti mi senin de ? yan yana iken herşey bozulup dağılıyor diyorsun, peki ileride ne olacak? Bir ömür yan yana.....?

haklısınız aslında .. hem kendi sevgimden hem onun sevgisinden o kadar eminim ki...
ayrılsak da olmuyor... aynı ortamdayız.. aynı sınıftayız... okuduğum yerde çok küçük bir yer...
keşke biraz uzak olsaydık belki ardıma bile bakmamaya çalışacağım ama hergün onu görmek ...
o çok koyuyor insana işte...

canim.. cok verici olma. biliyorum su anda o benim sevgilim herseyimizi paylasmaliyiz gibi dusunuyorsundur ama inan bana daha evlenmeden bu kadar verici olursan ileride sorun yasarsin. hic hos karsilamadim erkek arkadasinin tutumunu. para gelince sorgu sual yok mutlunoluyor ama kazanilirken ters davraniyor...

acikcasi tabi bu benim dusuncem ama bence erkek arkadasinla giderlerini ve gelirlerini ayri tutman gerekir diye dusunuyorum.

Üniversite yıllarından geçeli bir hayli oldu ve nice insanlar gördüm..
Bir abla olarak sana tavsiyem, harçlıklarını ayrı tut..
Yemeğe gittiğinde kendin ver paranı ne ye ne de yedir :)
Yıllar geçtikten sonra bir bakıyorsun yaptıklarına pişman oluyorsun...
Ayrıca sevgilinin çıkışı çok yersiz olmuş sanki..

Kimse beni yanlış anlamasın ama ben sevgiliyle ortak hesabı çok saçma buluyorum.
Bunun örneklerini üniversitede fazlasıyla yaşadım. Aynı şehirde mi yaşıyorsunuz memleket olarak bilmiyorum ama,
Benim şahit olduğum üniversite aşklarında bu derece samimilik hep otogarda bitmiştir.
Boşuna dememişler çok muhabbet tez ayrılık getirir diye.
Sonra sen benim paramı yedin kavgaları vs.
Zaten sevgilin bu ilişkinin geleceği olmadığının sinyallerini veriyor.
Keseyi ayırman senin yararına olur.
Umarım biz yanılıyoruzdur ama sözsel şiddet bile bir durup düşünmeyi gerektirir.

gerçekten dediğin gibi otogarda mı biter

Altta kalma bence böyle konuşmalarda. En azından bir kere sert çıkış yaparsan karşındaki bir daha böyle bir laf edemez.
Bi' de ne kadar sevgilin bile olsa, hesabını ayrı tut. Yemeye gelince var, çalışmaya gelince bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…