• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bana röfle gider mi resimli.)

ultraslan_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
357
2
118
İstanbul
$SAM_0123.jpg
$487276_463392520344171_1797273477_n.jpg
selam kızlar bu ıstedıgım renk bana gıder mı bırde bu rengın adı nedır kuafore nasıl tarıf edıcem platın roflemı sık rofle mı nedır lutfen yorumlarınızı beklıyorum :16:
not bu arada bu kadar esmer degılım brozlastım baya beyaz tene yakınım bugday gıbı

Son düzenleme:
Canım röfleyi ne yapıcan ne kadar güzel ten rengin esmersin bence sana bakır ve karamel tonları daha hoş olur çokk yakışır, röfle yaptırırsan platin gitmez ama biraz koyu sarı bir röfle sık olmayacak bir şekilde hoş olur:)

Bence saç rengin çok güzel hiç dokunma.Zaten artık herkesin saçı boyalı olduğu için doğal renklerde ve bakımlı saçlar daha çok dikkat çekiyor diye düşünüyorum.
Tabi boyalı ama rengi yüzüne yakışmış olan saçlarda güzel.
Ama ben dışarı çıktığımda daha çok boyadan yıpranmış ve bakımsız saçlı kadınlar görüyorum.

Bence saç rengin çok güzel hiç dokunma.Zaten artık herkesin saçı boyalı olduğu için doğal renklerde ve bakımlı saçlar daha çok dikkat çekiyor diye düşünüyorum.
Ama ben dışarı çıktığımda daha çok boyadan yıpranmış ve bakımsız saçlı kadınlar görüyorum.

aynen katılıyorum.

ay canım cok haklısn kesınlıkle ama benıım sacımda hıc boya yok ana rengı cokda sıkıldım degısıklık yapım dedım
ama kesınlıkle yıpranmıs sac gormekden banada gına geldı abarttılan boyaya bende karsıyım

Canım sarı saç çok riskli bir renk olmasına rağmen TR'de herkes boyamaya kalkıyor. Sonra da senin dediğin gibi bakımsız, sönük renkli saçlar çıkıyor ortaya. Eğer boyamayı düşünüyorsan senin ekstra ekstra fazla dikkat etmen gerekecek. Üç haftada bir dip boyanı yaptırman lazım. Saçının rengi platin için çok koyu ve diplerden çıkmaya başladığı gibi felaket kötü durur. Ek olarak kaşlarının da rengini açman gerekecek. Saçların koyu ve kalın telli olduğu için açıcıdan daha fazla etkilenecek. Ki zaten koyu olmasından dolayı ilk boyamada yekten bu rengi elde edemeyebilirsin bile. Bunları da göz önünde bulundur.

benim saçlarım şuan bu renk yani platin gerci ben platin istememiştim ama sagolsun kuaför çok açtı saçlarımı istediğim gibi olmadı beyaz tenli renkli gözlü olmama ragmen çok zor alıştım saçlarım acayip yıprandı açıkçası yanmasından korkmasam hemen boyatacagım daha koyu bir renge bakımsız soluk bir saç oldu makyaj istiyor yoksa soluk görünüyorsun bence hiç bulaşma karamel tonları sana daha çok yakışır şimdiki aklım olsa bende karamel ya da bakır tonları yapardım

röfleli biri olarak söylüyorum resimdeki platin röfle ve bana sorarsan sana gitmez çünkü kaşın gözün siyah misal benim tenim açık buğday gözlerm bal rengi kaşım koyu ona rağmen kaşlarımın rengini kırdırmak zorunda kalıyorum çünkü saç sarı olunca iyice simsiyah görünüyo...

o fotoğrafını koyduğun saç çok çok çok demode. şimdi doğal ya da doğala yakın saçlar daha makbul. bence kahverenginin tonlarını düşünebilirsin. ve lütfen sarışınlar haricindekiler şu renkleri yapmasınlar yaa çakma sarışınlardan gınna geldi artık.

Back