Korkma. Ailene haber ver,onlar yol gösterir icabına bakarlar. Belki masum bir şeydir diyeceğim ama bu devirde bu son ihtimal olsun.Liseden mezun oldum bana 11. Sınıftan mezun olana kadar bi çocuk platonikmiş ( çantama gizli hediye attı, telefon kılıfı almalar fln) neyse mezun olduk bu sene ben bana aşık oldunu çevredekilerden öğrendim ama ses etmedim kendide gelip söylemedi. Neyse biz yeni eve taşındık ama bu çocuğu haftada 1 evin etrafında arabayla görüyorum 1 kere göz göze geldik direk basıp gitti ev adresimi nasıl öğrenmiş bilmiyorum korkmaya başladım numarası kayıtlı arasam veya mesaj atsam rahatsız olduğumu söylesemmi ne yapsam bilemedim ne yapmalıyım tedirgin oldum
Ya ortalığıda karıştırmak istemiyorum ama bilemedim abla üniversite sınav tercih derken zaten ailecek stresliyizKorkma. Ailene haber ver,onlar yol gösterir icabına bakarlar. Belki masum bir şeydir diyeceğim ama bu devirde bu son ihtimal olsun.
Merhaba hanimlar ablam almanyadan geldi 3 gündür bizde kalıyor tabi onların çocuklarında iphone son model tablet son model olunca benim oğlumda bana bağırdı bak kardeşinin cocuklarının herşeyi var bizim hicbişeyimiz yok diye niye beni doğurdun dedi bu lafları nerden öğreniyor bilmiyoru çok ağladım sizce işe girmeyi deneyip taksitle almaya çalışsammı iş te yok ama ne yapsam hanımlar bilemedim çok üzülüyorum oğlum 13 yasında
Demişsin evetMerhaba hanimlar ablam almanyadan geldi 3 gündür bizde kalıyor tabi onların çocuklarında iphone son model tablet son model olunca benim oğlumda bana bağırdı bak kardeşinin cocuklarının herşeyi var bizim hicbişeyimiz yok diye niye beni doğurdun dedi bu lafları nerden öğreniyor bilmiyoru çok ağladım sizce işe girmeyi deneyip taksitle almaya çalışsammı iş te yok ama ne yapsam hanımlar bilemedim çok üzülüyorum oğlum 13 yasında
Yanlış üyeliğinden yazdığını fark etmediyse demek.Daha 3-5 ay önce evliymişsiniz ve 13 yaşında çocuğunuz varmış. Ne ara lise mezunu 18lik çocuğa dönüştünüz?
Abla benim ablamın hesabı bu o bana tavsiye etti ondan yazıyorum doğrudurYanlış üyeliğinden yazdığını fark etmediyse demek.
O zmaan ablanız biliyor durumu?Abla benim ablamın hesabı bu o bana tavsiye etti ondan yazıyorum doğrudur
Bilse ne değişcek biliyo da ben sizden de tavsiye istedim üşenmeden onu araştırmış milletO zmaan ablanız biliyor durumu?
Hesabı iki kişi kullanmak yasak banlanacaksınız. Nasıl bir abla ki kardeşinin sapığı için bir şeyler yapmak yerine git kadınlar kulübüne yaz diyor. İnanmadık kusura bakmayın.Abla benim ablamın hesabı bu o bana tavsiye etti ondan yazıyorum doğrudur
Hiç fark etmemiş gibi davran. Bir kere mesaj atarsan önünü alamazsın.Liseden mezun oldum bana 11. Sınıftan mezun olana kadar bi çocuk platonikmiş ( çantama gizli hediye attı, telefon kılıfı almalar fln) neyse mezun olduk bu sene ben bana aşık oldunu çevredekilerden öğrendim ama ses etmedim kendide gelip söylemedi. Neyse biz yeni eve taşındık ama bu çocuğu haftada 1 evin etrafında arabayla görüyorum 1 kere göz göze geldik direk basıp gitti ev adresimi nasıl öğrenmiş bilmiyorum korkmaya başladım numarası kayıtlı arasam veya mesaj atsam rahatsız olduğumu söylesemmi ne yapsam bilemedim ne yapmalıyım tedirgin oldum