• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana öyle bir kitap önerin ki ... :)

önerebileceğim kitaplar hush hush serisi ve gördüğüm kadarıyla fantastik melek kitaplarını seven çok insan var :))))
lauren kate in düşüş serisi var muhteşemmmm.. ayrıca daniel grigorinin asi melekler kitabı ve melek serisi, hale serisi de okunabilecekler arasında..
açlık oyunları mutlaka okunmaalı, yüzüklerin efendisi
nicholas sparks ın sevgili john kitabı filmi de çekildi :))
kristin hannah ın bütün kitapları kış bahçesi, vs. ama özellikler gerçek renkler muhteşem ağladım resmen
sophia kinsella nın kitapları
twilight serisi

elli tonu üçlemesini de okumaya başlıcam tavsiyelerden dolayı :)))

-Incir Kuslari- yazarida galiba Sinan akyüz dü yanlis hatirlamiyorsam su an evde olmadigim icin bakamiyorum kitapin yazarina.

harika bir kitap, cok agladim...Bosnali bir kizin hikayesi..Savas zamaninda.....

-Incir Kuslari- yazarida galiba Sinan akyüz dü yanlis hatirlamiyorsam su an evde olmadigim icin bakamiyorum kitapin yazarina.

harika bir kitap, cok agladim...Bosnali bir kizin hikayesi..Savas zamaninda.....

sanıyorum bahsettiğiniz kitap Alexandra Cavelius'ın Leyla adlı kitabı.
Okumayan varsa bu gerçek yaşam öyküsünü okumanızı öneririm..

sanıyorum bahsettiğiniz kitap Alexandra Cavelius'ın Leyla adlı kitabı.
Okumayan varsa bu gerçek yaşam öyküsünü okumanızı öneririm..

hyır konuları benzer ama farklı kitaplar.incir kuşlarını okudum.şimdide leylayı okuyacam iki farklı anlatım iki benzer olay bakalım hangisi daha hoş

Zülfü Livaneli-Serenad Bu kitap en sevdiğim. Fakat biraz tarih ağırlıklıdır bazı bölümlerinde sıkılablrsin çünkü tarih olmasın demişsin.
Canan Tan-Piraye bunuda şu an okuyorum ve bitirmek üzereyim muhteşem! :)

Back