- 25 Ağustos 2011
- 48
- 1
- 96
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eet okudum muhteşem bi kitaptır eger kaldırabilirim diyorsan oku kafanın boş e sakin oldugu bi zamanda okumalısın agır da bi kitap ama kesinlikle okumalısın
bin muhteşem güneş-khaled hosseini
elimden bırakamadığım tek kitaptı
açlık oyunları serisi kesinlikle süper bir seri üç kitabı bir haftada bitirmiştim acayip sürükleyiciydi elimden bırakamamıştım inan gece uyumayıp kitap okuduğum olmuştu... yakında filmi çıkıcak filmine gitmeden önce mutlaka kitabını oku derim... tabi filmi ne kdr güzel olur bilmiorm çünkü kitaptaki kurgu harika.. konusunu kısaca anlatıyım.. şu an tam hatırlamıorm ama sanırım amerikanın bir bölgesinde bi devlet sistemi vardı ya da öyle bişey.. bu sistemde 12 tane köy gibi şehirler ve bir de büyük bir şehir vardı bu şehirdekiler köydeki insanları köleleri gibi kullanıyorlardı.. tüm köylerin belli bi görevi vardı büyük şehir için ekmek üretmek kömür üretmek giysi üretmek gibi... ve her yıl açlık oyunları adı altında çocukların dövüştürüldüğü bi yarışma düzenleniyordu ve içlerinden sadece birisi sağ çıkıyo bu yarışmadan yarışmanın birincisi olan çocuğun köyüne büyük ödüller veriliyo.. süper bi konusu var bence mutlaka okumalısın..
yaşına bakmadım ama eğer lise ya da üniversite çağlarındaysan hush hush serisi de süper.. fısıltı, çığlık ve sessizlik.. şu an üç kitabı var.. ben ilk ikisini okudum 3.yü henüz almadım.. ama süper bi seri bu da.. meleklerle felan ilgili.. ama hani fantastik anlamda melekler... çok güzel kesinlikle oku derim
bir de ben küçük mucizeler dükkanını okudum daha yeni bitirdim ve çok etkilendim.. hangi yaşta olursan ol herkese hitap edecek türden bir kitap bence.. ben okudum şimdi annem okuyo.. çok etkilendim belki ordaki bir tek söz hayatını değiştirebilir... ben kitabın bazı yerlerinde gerçekten kendimi buldum.. konusu 4 kadının hayatı.. daha da açarsak eğer 1 kadının açtığı örgü kursuna üye olan 3 kadınla günden güne ilerleyen arkadaşlıklarını ve değişen hayatlarını anlatıyo.. kesinlikle süper ya ben yakında ikinci kitabı olan bir yumak mutluluk'u alıcam... harika bir kitap tüm seriyi okuduktan sonra tekrar okumayı düşünüyorum..
bu arada hep seri kitaplar önerdim bir tane de tek başına bir kitap önereyim.. senden başka yok adında süper bi kitap var ben okuyalı 3 yıl felan oldu... olayları fazla hatırlamıorm tek hatırladığım kitabın sonu ve sonunu aklımdan hiç çıkaramıyorum çok etkilenmiştim.. konusu genel olarak aşk ve hayatı değişen bir kadının hayatını düzene sokma çabalarını içeriyordu sanırım..
her türden öneriler vermeye çalıştım umarım yorumlarımı okuyup bu kitaplara yönelenler olur.. insanların kitap okumasına aracı olmak çok güzel bir şey :107: umarım yardımcı olmuşumdur...