- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi Isabella_7
-
ÇatladıkEğleniyorlar aralarında güya .
Bir tane kedili teyze var bide yancısı .
Adam yakışıklı dedim diye olay oldu.
Çirkin adamla evli herhalde
Beğeniyi bırak insan burnunun sümüğünü bile atmaz eminimEğleniyorlar aralarında güya .
Bir tane kedili teyze var bide yancısı .
Adam yakışıklı dedim diye olay oldu.
Çirkin adamla evli herhalde
E tamam da bende diyorum ki neden bakıyor ben kimsenin sevgilisine bakmam banane hani yakın arkadasım değil kiYok gayet efendice büyütmek isterken beğeni atmıştır dedim. Bana tuhaf tuhaf terslendiniz burada. O üslupsuz mesajınızla başladı burada bu yazışmalar. Sizin saldırgan tavrınızdan oldu yani
Evet özelden gruplaştık.Visenyaa sağdan ben soldan PsikolojisiBozukPsikolog da ortadan saldıracak
Galiba sende aynı kafadansın. Kokuşmuş sevgililerinize kimse meraklı değilll !!! Hdjdjdj
Hıhı öyle .Çatladıkyakışıklı dediğin adam ciguliden hallicedir eminim buna ama tabi sen bilirsin çalgıcı karısı binnaz
bi yakışıklı da bunlarda sankiÇatladıkyakışıklı dediğin adam ciguliden hallicedir eminim buna ama tabi sen bilirsin çalgıcı karısı binnaz
Baksana sana C Cerenberenb niye hak verdi biliyor musun ? O da sevgilisini lise deki kadından kıskanıyorduHıhı öyle .
Meraklı değil ama lıke atıyorlar .Evet özelden gruplaştık.Visenyaa sağdan ben soldan PsikolojisiBozukPsikolog da ortadan saldıracak
Galiba sende aynı kafadansın. Kokuşmuş sevgililerinize kimse meraklı değilll !!! Hdjdjdj
Ayhhh Allasennn Berdan Mardiniye de like atıyorlarMeraklı değil ama lıke atıyorlar .
Demek ki beğeniyorlar
Seferoğulları tellioğulları olarak savaşa başlayalımBaksana sana C Cerenberenb niye hak verdi biliyor musun ? O da sevgilisini lise deki kadından kıskanıyordusiz birbirinize akıl versenize jdjdjd
-23 beğeni nedir hdjdjdjdjdjdj ay çok eğleniyorum
İki belikli kızlar sizitamam en çok sizinkilere göz koyuluyor . Görmemişim bi sevgilisi olmuş tutmuş şeysini şeysindjjejdjejdjdjd
Benimki çirkinimsibi yakışıklı da bunlarda sanki
Nasıl yokluktalarsa herkesi zor zar bir tane buluyor sonra da kaptırmamak için panter gibi yırtıcı geziyor sanıyorlar.
Taş gibi kocam var mütevazi olamayacağım ama bir gün de şöyle ne beğendin koz kocamı diye millete bilenmedim. Neyin kafası anlamak zor
Bence sen sadece kedinle takıl
Ünlülere atarlarAyhhh Allasennn Berdan Mardiniye de like atıyorlarkriterin buysa eğer
Herkes sizin gibi mi olacak?E tamam da bende diyorum ki neden bakıyor ben kimsenin sevgilisine bakmam banane hani yakın arkadasım değil ki
Ben meraksız bir tipim belki ben kimseye bakmam banane
Daha fazlaydı sanki ya, 4 hatırlıyorum ben kızBen her yerde 2 adet fb’m olduğunu yaza yaza bi hal oldum iyi ki kocam yok olsa bitmişim
Belikli kızlar ve anti beliklilerSeferoğulları tellioğulları olarak savaşa başlayalım
Ay senin alaycı fikirlerine ihtiyacımız yok zaten yazmada yorum bi zahmet.bizde suç buraya soru soruyoruz düzgün yorum yapan nadir hadi canımBaksana sana C Cerenberenb niye hak verdi biliyor musun ? O da sevgilisini lise deki kadından kıskanıyordusiz birbirinize akıl versenize jdjdjd
-23 beğeni nedir hdjdjdjdjdjdj ay çok eğleniyorum
İki belikli kızlar sizitamam en çok sizinkilere göz koyuluyor . Görmemişim bi sevgilisi olmuş tutmuş şeysini şeysindjjejdjejdjdjd
E etkileşmişler o zaman işteOlay o değil açık olsun ne olucaj .
Insta zaten etkileşim yeri.
3 dü 3Daha fazlaydı sanki ya, 4 hatırlıyorum ben kız
Yanlışlıkla olmuş diyelim ne diyelimHerkes sizin gibi mi olacak?
Samimi arkadaşım var gayet meraklıdır. Benim arkadaşımın eski kocasını da incelemişti arkadaşım boşandığında. Mutlu evliliği de var. Kadın meraklı. Kötü niyetle yapmasa da bakıyor. Eee? Size benzemiyor meraklı diye linç mi edelim. Siz bakmayın ama bakana da itham da bulunamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?