- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.882
- 408
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Heh boyle korkularindan bahset aablacimRica ettim canım.
Çok seksisin ya ınsta falan istiyorsun sevgilim seni görünce aman Allahım şu hatuna bak hemen ayrılayım diyecek benden.
Hayaller bunlar gerçekler kedili teyze modu
Dur kardesim daha beddua seansina gecmedikAhlaksız. Seni göz ardı edip , raporluyorum. Demek beğeni atarsın he ? Hemde evli halinle ! Seni sorunlu seni hdjdjd
Hayır size demedim zaten.Siz güzel bir şekilde yorum yaptınız . Teşekkür ederim.Ben size linç uygulamadım. Olasılıkları yazdım. Hatta olasılıklar içinde bilerek beğenmiş olabileceği de vardı, fesat olarak düşünürsek hoşlandıysa kendini de fark ettirmeye çalışıyor olabilir dedim. İlişkinize ad koyun da dedim, orayı biraz tiye alarak söyledim:) İnsanlar evliyken de beğenir, olabilir bu dünyada her şey. Biz niyeti bilemeyiz, birçok ihtimal var.
Ama siz direkt aranıyor diyip renginizi belli ettiniz. İstediniz ki, puuu yolluya bak, k.şar, vurun k*hpeye diyerek linçleyelim. Sizin niyet okununca saldırganlaştınız. Linç size kayınca rahatsız oldunuz :)
Başımıza bisi gelmese bari şahika bu aksam çok değisik yorumlar yaptırıyo bu kızSenin seksi olduğunu duyunca birden iki beliği çözüp saçını savurdupijamasının düğmesini de açtı ! Helal kadının dibi jdjdjdj
Bilmedin bunda kadın kadının düşmanıdır tipi varHeh boyle korkularindan bahset aablacim
Rahatla
Dur kardesim daha beddua seansina gecmedik
Kinadigini yasamadan olmezsinle baslayacak once sjfjfhfkaksjf
Yoo ne korkucam kesin 100 kilo yüzü sivilceli bir ergen kendini seksi sananHeh boyle korkularindan bahset aablacim
Rahatla
Dur kardesim daha beddua seansina gecmedik
Kinadigini yasamadan olmezsinle baslayacak once sjfjfhfkaksjf
Yooo açıyorlar. Çok alakasız bir mesaja anlaşılmaz bir şekilde yükselen sizsiniz. Kimse yemez bunu kusura bakmayın.Yoo bana vurun dşye yazdım malum konu açanlara linç uyguluyorsunuz
İnsanlar konu açamıyor buraya
Grup falan olmuyo bak ayıp aaaNeden böylee saldırır gibi yorum yapılıyorki grup olunmuş gibi insan birşey sormak istemiyor gerçekten sakin sakinnnnnnnnnn keep calmmm
Devam ederse kocam olduğunu ve seviştiğimizi yazmak zorunda kalıcam :S onlar gibi telden şaapmıyoruzBaşımıza bisi gelmese bari şahika bu aksam çok değisik yorumlar yaptırıyo bu kız
Valla ben çatır çatır çatladım.Biz de kocişimle Safiye ve Faik gibiyiz☹.Valla biz çook seksi güzel hoş bir çiftiz
Çatladın galiba sesi buraya geldi
Evet özelden gruplaştık.Neden böylee saldırır gibi yorum yapılıyorki grup olunmuş gibi insan birşey sormak istemiyor gerçekten sakin sakinnnnnnnnnn keep calmmm
İlginç gerçekten.Cartttt bu çatlama sesi değil başka ses hahahahahhagahaha
Ulan çizgimden yine kaydım
Siz flört ediyorsunuz ve sürtünmelidir o damalum namıss elden gidiyyehhh
Ayyy sakin olEvet özelden gruplaştık.Visenyaa sağdan ben soldan PsikolojisiBozukPsikolog da ortadan saldıracak
Galiba sende aynı kafadansın. Kokuşmuş sevgililerinize kimse meraklı değilll !!! Hdjdjdj
Ben onu döverim sanırım.İlginç gerçekten.
Klinik vakasın.kız kocan dövmesin seni sonra orda burda beğenme bence adamların fotolarını
Ben her yerde 2 adet fb’m olduğunu yaza yaza bi hal oldum iyi ki kocam yok olsa bitmişimDevam ederse kocam olduğunu ve seviştiğimizi yazmak zorunda kalıcam :S onlar gibi telden şaapmıyoruzKıazzz benim bebeğim var ayıp ayıp :$
Kiz sen niye instaya taktinHayır size demedim zaten.Siz güzel bir şekilde yorum yaptınız . Teşekkür ederim.
Biri ınsta istemiş vs .
O kişiyi linçlemek değil amaç bilerek mi olmuş diye sormuştum.
Kedilerimizi unutma bakEvet özelden gruplaştık.Visenyaa sağdan ben soldan PsikolojisiBozukPsikolog da ortadan saldıracak
Galiba sende aynı kafadansın. Kokuşmuş sevgililerinize kimse meraklı değilll !!! Hdjdjdj
Olamam. Bileklerimi ovarsan belkiiAyyy sakin ol
Eğleniyorlar aralarında güya .Neden böylee saldırır gibi yorum yapılıyorki grup olunmuş gibi insan birşey sormak istemiyor gerçekten sakin sakinnnnnnnnnn keep calmmm
Yok gayet efendice büyütmek isterken beğeni atmıştır dedim. Bana tuhaf tuhaf terslendiniz burada. O üslupsuz mesajınızla başladı burada bu yazışmalar. Sizin saldırgan tavrınızdan oldu yaniHayır size demedim zaten.Siz güzel bir şekilde yorum yaptınız . Teşekkür ederim.
Biri ınsta istemiş vs .
O kişiyi linçlemek değil amaç bilerek mi olmuş diye sormuştum.
IEğleniyorlar aralarında güya .
Bir tane kedili teyze var bide yancısı .
Adam yakışıklı dedim diye olay oldu.
Çirkin adamla evli herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?