- 12 Temmuz 2022
- 22.995
- 84.448
- Konu Sahibi lutfenyardi
Sonradan kaç sonradan onu da söyle 4 ay sonra pozitife dönmesi bilime aykırıAma sonradan pozitife dönen çok kişi okudum burada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonradan kaç sonradan onu da söyle 4 ay sonra pozitife dönmesi bilime aykırıAma sonradan pozitife dönen çok kişi okudum burada
4 ay sonra mı?Ama sonradan pozitife dönen çok kişi okudum burada
Hayır mesela 1 ay sonra falan sanırım4 ay sonra mı?
Ama sizin 4 ay. O zaman?Hayır mesela 1 ay sonra falan sanırım
1 ay falan mesela onları okumuştum. Bide 6 marttan sonra 16 hafta oluyor değil mi ? Sozde 4 aylık hamile olduğunuz için soruyorumSonradan kaç sonradan onu da söyle 4 ay sonra pozitife dönmesi bilime aykırı
Kan dört kez verdim.iliskiden iki buçuk ay sonra 0.1 çıktı ilişkiden 3 ay sonra verdim <0.5 çıktı ilişkiden 3 ay sonra tekrar verdim 0.1 den küçük çıktı bide iste geçen hafta verdim ilişkiden dört ay sonra oda 1.2 çıktı ondan korktum biraz daistersen 65 tane rahmin olsun kanda çıkar ayrıca 4 aylık gebelik de her türlü görünür yani gözden kaçma ihtimali yok
benim de 1.20 çıkmıştı, 2 gün sonra regl oldum 1.2 ile 0.1 arasında hiçbir fark yok. bu sonucta bir hormon vücutta sürekli hareketlenmesi normal. 5 altındaysa negatiftir. benim ilişkiden 16 gün sonra 306 çıktı değer. senin 4 ay sonra milyon milyaaar olması lazımKan dört kez verdim.iliskiden iki buçuk ay sonra 0.1 çıktı ilişkiden 3 ay sonra verdim <0.5 çıktı ilişkiden 3 ay sonra tekrar verdim 0.1 den küçük çıktı bide iste geçen hafta verdim ilişkiden dört ay sonra oda 1.2 çıktı ondan korktum biraz da
Teşekkür ederim her şey için çok sağ olun. Baktım ortalama 15 hafta için beta testine baya yüksek dediğiniz gibibenim de 1.20 çıkmıştı, 2 gün sonra regl oldum 1.2 ile 0.1 arasında hiçbir fark yok. bu sonucta bir hormon vücutta sürekli hareketlenmesi normal. 5 altındaysa negatiftir. benim ilişkiden 16 gün sonra 306 çıktı değer. senin 4 ay sonra milyon milyaaar olması lazım
biliyoruz da konusuyoruz bence sen bir terapiye başla.Teşekkür ederim her şey için çok sağ olun. Baktım ortalama 15 hafta için beta testine baya yüksek dediğiniz gibi
Benim düzeltilmiş son adet tarihim 19 Mart ona rağmen 16. Sen hamile olsan 18 falan oluyorsun. 1 ay da değil 5 aya yakın geçmiş bu saatten sonra dönmez pozitife1 ay falan mesela onları okumuştum. Bide 6 marttan sonra 16 hafta oluyor değil mi ? Sozde 4 aylık hamile olduğunuz için soruyorum
Aslında sürekli soruyorlar annem teyzem ne oldu diye bisi yok diyorum odadayım hep. Okulumdan yeni mezun oldum iş bakmam gerekirken surkeli burada konu araştırıyorum ultrason görüntülerine bakıyorum. Karnımı banyoda sürekli aynadan kontrol ediyorum. Derslrim vs hep düşük aldım ortalamam 3.10 dan 2.43 e kadar geriledi. Kan testini tekrarlamak istiyorum. Doktor artık evine git ve buralarda daha fazla dolaşma hamile değilsin dedi üç kez yükselmez dimi 1.2 dedim ve güldü yaşın küçük belli ki git hadi dersine işine bak bu mümkün degil dedi. Suan bunu yazarken bile karnımda hep aynı yere kalp gibi atma hissi varBu durum sizin mantık dışı şeylere inandığınızı gösteriyor. Tek probleminizin de bu olduğunu düşünmüyorum hatta muhtemelen başka bir problemleminiz olduğu için ve onunla baş edebilmek için buna tutunuyorsunuz, kendinizi buna inanmaya adamışsınız. Acil bir şekilde destek almanızı tavsiye ederim. Çünkü bu dediğiniz şey öyle kendi kendinize çözebileceğiniz türden bişey değil, basit bir takıntı yada korku değil. Eğer en başından destek almazsanız, siz farkında olmazsınız belki ama başka başka konularla etrafınızdaki insanlara yansır ve çevrendekiler bir problem olduğunu anlar ve bu durum bütün hayatınızı mahveder.
Ben bide şeyi sorabilir miyim ? Mesela 25 şubatta regl oldum 7 gün sürdü. Regl bitti 3 gün sonra yani 6 martta surtunme ile ilişki oldu. Ben Şimdi 25 şubatı yani ilişki öncesi bat mı alacağım yoksa 6 marttan sonraki yani Nisan ayındaki reglimi mi baz alacağım. Kafam karışıyor hep. 25 şubatı baz alsam daha ilişki bile yaşamadım o tarihte nasıl gebelik hesaplanacak kiBenim düzeltilmiş son adet tarihim 19 Mart ona rağmen 16. Sen hamile olsan 18 falan oluyorsun. 1 ay da değil 5 aya yakın geçmiş bu saatten sonra dönmez pozitife
Gebelik son adet tarihine göre hesaplanıyor herkes döllenme bilemeyeceği içinBen bide şeyi sorabilir miyim ? Mesela 25 şubatta regl oldum 7 gün sürdü. Regl bitti 3 gün sonra yani 6 martta surtunme ile ilişki oldu. Ben Şimdi 25 şubatı yani ilişki öncesi bat mı alacağım yoksa 6 marttan sonraki yani Nisan ayındaki reglimi mi baz alacağım. Kafam karışıyor hep. 25 şubatı baz alsam daha ilişki bile yaşamadım o tarihte nasıl gebelik hesaplanacak ki
Allah aşkına akıl var mantık var Mart ayında surtundugun adamdan şimdiye hamile olsan çıkmaz miydi ?Gerçekten kafamdan atamıyorum. Psikiyatriste gitmek istemiyorum sicilime işlenir diye. 6 marttan surtunme ile ilişkimden hala şüphe ediyorum. İntihari bile düşünüyorum. 6 marttan sonra yaklaşık 2 buçuk ay sonra kan testi verdim negatif. İlişkiden 3 ay sonra kan ultrasondna baktırdım negatif hepsi. ve toplamda 7 kez doktora gitmekle buralara kadar geldim. En son geçen hafta yani ilişkiden yaklaşık 4 ay sonra kan ve ultrasonla baktırdım gene negatif ama ikna olamıyorum. Ya sonradan çıkarsa ya çift rahimsen doktor diğer rahme baktıysa ya kan yanıldıysa doktor görmediyse diye endişem bitmiyor. Yargılamayın lütfen. Yargılamak için yardım istemiyorum
Aslında sürekli soruyorlar annem teyzem ne oldu diye bisi yok diyorum odadayım hep. Okulumdan yeni mezun oldum iş bakmam gerekirken surkeli burada konu araştırıyorum ultrason görüntülerine bakıyorum. Karnımı banyoda sürekli aynadan kontrol ediyorum. Derslrim vs hep düşük aldım ortalamam 3.10 dan 2.43 e kadar geriledi. Kan testini tekrarlamak istiyorum. Doktor artık evine git ve buralarda daha fazla dolaşma hamile değilsin dedi üç kez yükselmez dimi 1.2 dedim ve güldü yaşın küçük belli ki git hadi dersine işine bak bu mümkün degil dedi. Suan bunu yazarken bile karnımda hep aynı yere kalp gibi atma hissi var
Gebe kalırsam sonum olur korkum buHamile kalmayı istiyor musunuz yoksa istemiyor musunuz? Buna bu kadar çok takmanızın sebebi nedir?
ilişkiden önceki son adet dimi ilişkiden sonraki adet değilGebelik son adet tarihine göre hesaplanıyor herkes döllenme bilemeyeceği için