• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana lütfen akıl verirmisiniz kendimi çıkmazda hissediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlla ki birisi olmak zorunda mı?Öncelikle 5 yıllık olan ilişkinize bir nokta koymanız gerekiyor,kimsenin duygularıyla oynamaya hakkınız yok,diğerine gelince 23 yaşında bir erkek evlilik için gerekli olgunlukla değil.Bir süre yanlız kalmanız en mantıklı olanı.Evlilik için bu kadar acele etmeyin.

Ailesini silmeyecek görüşecek ilerde
Olmaz o zaman. Kabul etme. Hatta biliyor musun eğer ailesine resti çekerse beni unutun derse ailesi kabul eder. Ben birkaç olaya şahit oldum. Ha ailesine sizi silerim resti cekemeyecek kadar sizi sevmiyorsa siz de sevmeyin boşverin. Ses kaydı isteyin bu arada. Ailesi ile konuşurken. Rest çektim der çekmemiş olur sizi kandirir

Olmaz o zaman. Kabul etme. Hatta biliyor musun eğer ailesine resti çekerse beni unutun derse ailesi kabul eder. Ben birkaç olaya şahit oldum. Ha ailesine sizi silerim resti cekemeyecek kadar sizi sevmiyorsa siz de sevmeyin boşverin. Ses kaydı isteyin bu arada. Ailesi ile konuşurken. Rest çektim der çekmemiş olur sizi kandirir
Aynı benim kafadasınız ya o ses kaydı olayını bende düşündüm 😀

5 yillik iliski bitti
3 ay icinde yeni biri
3ayda askerde olan cocugu iyi niyetli ailesi falan cok iyi diye anlatmissin ailesini nerden gördün?

annen hakli olmuyorsa bitir hem onu hem askerdekini oyaliyorsun suan.

Evet bende öyle sanırdım ama konuşması gayet olgun. Ve evlilik isteyen birisi. Ailesi bile çok hızlı tanışalım vs diyorlar. Benle tanışmadan öncede evlilik düşünen biriydi zaten ailesinden herkes çok erken evleniyormuş. Kız kardeşi 21 yaşımda mesela sözlenecek
Konuşmasının olgun olması evlilik sorumluluğunu kaldirabilecegini göstermez.Siz benim kızım olsaydınız ben size böyle derdim inanın.Eskiden erken evleniliyormuş ama sene olmus 2023 ,her sey o kadaar degisti ki..Yine de sizin bileceginiz şey bu .Ikinciyi kabul ederseniz de ,ilki size yazdığı zaman net bitirmeniz lazım ki bi daha sizi rahatsız etmesin,ümidini kessin.Sonra başınıza bela olmasın.Karari verin bir an önce de uzamasın.

Konuşmasının olgun olması evlilik sorumluluğunu kaldirabilecegini göstermez.Siz benim kızım olsaydınız ben size böyle derdim inanın.Eskiden erken evleniliyormuş ama sene olmus 2023 ,her sey o kadaar degisti ki..Yine de sizin bileceginiz şey bu .Ikinciyi kabul ederseniz de ,ilki size yazdığı zaman net bitirmeniz lazım ki bi daha sizi rahatsız etmesin,ümidini kessin.Sonra başınıza bela olmasın.Karari verin bir an önce de uzamasın.
3 sene de ne kadar değişebilir ki. Ben 26 o 23

3 sene de ne kadar değişebilir ki. Ben 26 o 23
Siz anlamamışsınız beni,yani 2023 senesindeyiz, artık her şey çok değişik. Çok eskiden olurmuş erkeklerde öyle erken evlenmeler demek istedim.Şimdiki erkekler 30 a kadar ergen gibi yaşıyor.Erkeklerin olgunlaşması kadınlara göre hep 5 sene geriden gelir .mesela siz 26 yaşındasınız ya ,sizin beyniniz şu an 31 yaşındaki bir erkek kafasında.23 yaşındaki bir erkeğin de 18 yaşındaki kız kafasında olduğunu söyleyebiliriz.Erkeğin 5 yaş daha büyük olması hep bu yüzden önerilir psikanaliz yapanlar tarafından evlilikte.Ben demiyorum bunu ,bilimsel ispatlanmış.Yine de buna uyulacak diye bir şey yok.Siz sorun etmeyeceksiniz kimseyi ilgilendirmez.Akıl verin diye konu açtığınız için, bildiklerimi yazmak istedim.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Siz karar vermişsiniz zaten siz de biliyorsunuz olmayacağını sadece 5 yıl emek verdim evleneceksem beş yıldır tanıdığım kişi olması gerekmez mi diyorsunuz? Ama boşu boşuna zaman harcar yıllar sonra başa dönersiniz. Ayrıca sevgiden çok bağımlılık olmuş.

Bir de şimdiden size hakaret etmeleri ne demek? Anladığım kadarıyla sessiz biraz idare etmeye çalışan birisisiniz o da 5 yıl boşu boşuna sizi ve ailenizi bilmesine rağmen ileride sizi değiştiririm diye oyalamış. Evlenince zaten böyle pasif biri daha kötü olur.

Anneniz çok çok haklı. İlki ile görüşmeyin diğerini de iyice uzun süre gözlemleyip tanımaya çalışın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back