20 li yaslardayim ve o dönem senin gibi okulu kazandim,cevrede bir sürü insan var ama sen gider en zor olanini secersin..Bu insanin dogasinda vardir,zoru secmek ve zoru basarmak..Neyse biri var benden 2 sinif üste,onla arada göz göze geliyoruz ama gözleri sanki bir kac saniyede olsa,beni alip baska yerlere götürüyor..Bakisinda bir gizem sakli adeta,aradan epey zaman gecti,arkadas grubu ile bir tez hazirlamamiz gerekiyordu derken buda bizim siniftan birinin arkadasi oldugu icin oda geldi..Hic orali olmadim hatta görmemezlikten geldim..Baksam yüzüne kendimi ele vermekten korktum..Zaten dis yapim geregi cok sert bir insan gibiyimdir..Ogün tez hazirligi bitince arkadaslarla oturduk,kahvelerimizi aldik muhabbet ediyoruz..Bu birden bana bakip senin gözlerin ne renk öyle dedi?.ben sasirdim,banami söylüyorsun dedim,evet sana söylüyorum dedi.okulda cok gördüm seni ve gözlerin dikkatimi cekti falan laflari etti.(Gözlerim cok degisir)mavi ve cimen yesili renklerini alir.Neyse göz muhabbeti bitti derken konusmaya calisti,hatta hareketlerimi kontrol etmeye basladi ama orali olmadim.Kac ay benle görüsmek istedi,icim gidiyordu ama gene orali olmadim..Sonra tamam dedim,2 sene devam etti iliskimiz..Sonra malum bitti benden dolayi..
Sana anlatmak istedigim suydu,
Egerki karsindakine ona asik oldugunu ve beklenti icine girdigini belli edersen,erkek korkar bundan cünkü sorumluluk alma korkusu onu senden uzaklastirir.
Ben hep kacan taraf olmayi tercih ettim,nedeni ise beni 2 günlük ask ile tanimlamayacaklarini ögretmeye calistim.(Düsün esim bile 4 sene ugrasti evlenmek icin).Simdi böyle olma sirasi sende,kacan sen olacaksin,ona inat yataktan kalkip,aynanin karsisina gec ve topla yüzünü gözünü,erkekler böyle kendilerini salan kizlari sevmez,güclü olacaksin hemde bir erkekten daha güclü olacaksin..Giyin cicilerini,aynaya bak kendine gülümse,sen kendine gülmezsen,baskasi sana hic gülmez bunu unutma...
Hadi simdi toparlan kalk hadi tembellik yapma,disari cik günesin o güzel aydinligini icinde hisset,yok öyle biri icin hayatini bir anda silip atmak,yok öle bu yasa kadar gelipte,ben oynamiyorum demek.......
Sen basaracaksin ben inaniyorum....:teselli: