Öncelikle okuyup yorum yapacaklara şimdiden teşekkür ederim çok uzun olursa kusura bakmayın
26 yaşındayım 5 yıllık bir ilişkim vardı bitirdim 3 ay önce. Ailesi beni istemiyordu çok tutucu bir aile. Ailesinden herkes kapalı açık 1 tane bile kız yok. Benim ailemde de kapalı insan yok. Onların çok zıttıyız yaşam tarzı kafa yapısı olarak her anlamda yani. Ama birbirimizi çok seviyorduk. O hala seviyor ama ben eskisi gibi seviyormuyum onu bile bilmiyorum. Ailesi beni hiç bir şekilde istemediği için ailesine resti çekip benimle evlenmeyi kabul etti. Ama bu sefer ailesinin desteği olmadan herseyi kendi başına yapacak ve çok borca girecek. Şuan ödemesi gereken başka borçları olduğu için 2 aya kadar bana geri gelecek bekle dedi. Benimde annem onu istemiyor ailesinden dolayı. Ben ailesiyle mi evlenicem sanki deyince de öyle olmuyor işte ailelerin anlaşması çok önemli vs diyor. O şimdi ailesini dinlemeden seninle eğlenecek ama ilerde ailesiyle görüşmeye devam edecek ve kavga edeceksiniz Ailesi onu dolduracak falan diyor. Nasipya işte bu süre zarfında başka biriyle tanıştım. Mükemmel bir insan saf iyi niyetli bu zamanda böyle bir erkek kaldı mı dedirtti bana. Benden 3 yaş küçük takıldığım konu bu
ben hariç kimse yaşı dert etmiyor önemli olan kafa yapısı diyorlar ama ben takıyorum nedense. Aile olarak uyumluyuz. Bana çok değer veriyor. Askere gidecek döndükten sonra ciddi bi yola girmek istiyor. Daha bi sevgi yok bende ona karşı henüz çok erken. Ama kafam allak bullak. Kimse eski iliskimle mutlu olacağıma inanmıyor ailesi yüzünden. Açık kız istemeyiz diye tutturuyorlar asla kabul etmiyorlar ve bana ağzına geleni dediler. Ama eski ilişkimde gene de benimle evleneceğini 2 ay sonra borcu bitince bana geleceğini söylüyor ve yazıyor arada. Ben şimdi napmalıyım şuan konuştuğum kisiyi asla üzmek istemiyorum mükemmel bir insan