- Konu Sahibi ladydiana123
canım askını 3 sene nasıl sevdıgıne bellı etmeden yasadın valla bravo
ama artık yenı bı sayfa ac kendıne
herkesten once kendını dusun
ama artık yenı bı sayfa ac kendıne
herkesten once kendını dusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel yol bulmussun kendıne arkadasım yaaa herkezden önemlı oldugunu anlayabılmek ne kadar insanı güçlü kılan bi duygu...7 yıl sevdim ilk aşkımı,lise 1'den üniversite bitene kadar.Kesinlikle ona sahip olmak istemiyordum.Sadece onu seyretmek istiyordum.Rahatça gözlerinin kahverengi semasında kaybolmaktı amacım.Kaç gece,kaç sabah ağladım onun için bilmiyorum.Bütün tanıdıklarım nasıl bu kadar sevebiliyorsun KARŞILIKSIZ olarak derlerdi.O kadar aşıktım ki ona öl dese ölürdüm uğrunda gözümü bile kırpmadan.
Sonra ne oldu biliyormusun arkadaşım,başka bir semte taşındık.Ben onu görmeyeli 7 sene oldu.İlk önceleri öleceğimi sandım.Sonra kendimin herşeyden herkesten daha önemli olduğunu keşfettim.
Ben onun için o kadar üzülürken o umursamıyordu.Bende onu umursamamaya başladım.
Aşk çok güzel bir duygu ve insanın karşına çok az çıkıyor.Ama karşılıklı değilse ömrünü tüketmekten başka bi şeye yaramıyor.
canım yhaa.bence artık düşünmen gereken nokta şu..onca zaman sonra sana geri gelmiş ama sen ona karsı tamkinli davranıosun...
şöyle düşün intikam soğuk yenilen bi yemektir
sen onca zaman onun sana gelmesini bekledin ve sonunda geldi...
şimdi bunun tadını çıkar ve ondan istediin şekilde al intikamını
hiç bişe yapmasan bile ona karsı soğuk ve ilgisiz davranman yeterli...
senin 3 yılını mahvetmiş birisi sonuçta giden yıllar geri gelmiio...
içindeki sevgiyi bilemem ama artık onun bööle sana tıpış tıpış geldiini görünce biraz olsun sönmeli o sevgi...şakkıdı
öyle walla kaçan hep kovalanıyorrrrr
yazını 2 kere baştan sona kadar okudum ve tıkandım diyecek birşey bulamadım ama sana senin için dua edicem çok kötü ya aşk dedikleri şey bu işte herkes farklı yaşıyor aşkı ama ne olur biraz gayret et ve toparlan ya birde alkol demişsin yapma ne olur gençliğine güzelliğine sağlığına yazık ailen var bi çevren var ...ayrıca dostum demişsin o arkadaşa ama demekki dost değilmiş o üzülsün seni kaybettiğine dostluk çok farklıdır kardeş olmaktan bile ötedir ve herkes kaldıramaz .!
Allahım herşeyin en hayırlısını nasip etsin sana ve inşallah en kısa zamanda mutlu olursun ....