Bana lütfen akıl verirmisiniz kendimi çıkmazda hissediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır kafa dağıtmak için değil inan ki. Evet seçim yapmam gerektiğini biliyorum
Seçim yapmanız gerektiğini düşünecek noktaya gelmişseniz ,ilki zaten eleyin bitmiş. 23 yaş bir erkek için çok genç.Yaşinin küçük olması etken değil yanlış anlamayın.Sözgelimi siz 36olurdunuz o 33 olurdu ama yirmili yaşlarda çok toy oluyor erkekler.

Bu ayrımın bitmeyecek olması üzücü. Teknoloji ilerliyor, zihniyet değişmiyor malesef.

Ailesini silecekse kabul et. Hem aile seni istemediği için zerre yardım etmeyecek sonra evlenince de gelinlik bekleyecek ya da oğullarından destek bekleyecek oldu canım. Ben olsam ne seni ne beni ne torunlarını göremezler gidip gelmeyiz hatta başka şehire taşınalım vb gibi şartlar sunarım. Gör o zaman sevgilinin gerçek yüzünü

Maalesef bizim ülkemizde sadece eşle değil ailesiyle de evleniyorsunuz bu yüzden eski ilişkiniz size mutluluk getirmez. Eşim doğulu ben değilim, ben de eşim de bu durumu hiç sorun etmedik, bir sorun da yaşamadık ama ailesi işin içine girince ister istemez o kültürel fark kendini belli etti kayınvalidemle çok saçma bir sebepten sorun yaşadık ve eşimle de aramız bozuldu bir süreliğine…Bu yüzden eş ailesi de çok önemli…
Yeni tanıştığınız kişi ile de hissiniz yoksa hiç bir yola girmeyin hayatınızda illa ki birinin olması şart değil.

boş yere kendi hayatınızı yakmayın,size uygun bi aile yapıları yok, tecrübe olarak söylüyorum çok üzülürsünüz yıpranırsınız ,uzak durmanız en mantıklısı

Evet istemiyorlar. Onlara asla uygun değilim. Ben bide dikkat çeken bir kızım. Makyaj saç baş. Annesi desen kara çarşaflı

Çok iyi bir insan gerek ailesi gerek kendi. Şuan dediğim gibi bi sevgi yok içimde. Sadece çok iyi bir insan. Sevgi zaten zamanla oluşan bişey. Bide benden küçük olduğu için takıyorum kafama
Bence 5 yıllık ilişkinizi de bırakın ailelerde onaylamayip size de söylenen ağır şeyler varsa ... bide şey saçma para biriktirirkende seninle iletişimde kalabilir ? Neden 2 ay sonra gelip yazcak böyle saçma sapan sevgi olamaz . Sizde de yok sevgi olsaydı sizden küçük kişiyle kafanız karışmazdi . Bence o kişi de olmaz çünkü onunlada boşluktan konuşuyorsunuz gibi hissediyorum yani 5 yıllık ilişkiden sonra yeni biriyle konuştuğunuz için size çok mükemmel iyi biri gibi geliyor . Bir süre kafanızı kendinizi dinleyin ilişki yapmayın doğru kararlar vermek için

O iş olmaz, adam sana 3 gün sonra kapan der zaten..Kendisi demese bile ailesi dedirtir.
Kapanmak kötü mu ? Tabi ki değil ancak başkası için kapanmak hoş değil.
Sen bu işi unut,anneni dinle..
En ufak bir tartışmanizda bile KV : " oğlum bu kız bize zaten gelmezdi,bak başımıza actigin işi" der

Yok o 2 aylık sürede her gün nasılsın diye yazıyor. Şuan konuştuğum kişi çok iyi biri gibi geliyor bana dediğiniz gibi. Ama inanın ki öyle. Çevrem dahil herkes çok iyi biri üzme onu diyorlar

Evet istemiyorlar. Onlara asla uygun değilim. Ben bide dikkat çeken bir kızım. Makyaj saç baş. Annesi desen kara çarşaflı
cıks olmaz. Bu evliliği leyla ile mecnun aşkıda olsa kurtarmaz :) Belli bir süre sonra aşk nefrete dönüşür, aranıza mesafe girer, birbirinizden soğursunuz. Ne onun iyiliği kalır ne de sizin sabrınız.

23 yaşında olunca mükemmel olmuyor mu

Adamı tanımıyorum. Buradaki konuda, 23 yaşındaki adamın mükemmel olup olmaması değil.

5 yıllık ilişkinize hala ümit veriyor olmanız büyük bi sorun. Adam mevcut borçlarını bitirebilmek için belki de edindiği bir malı satmaya kalkışacak veya olmadık bir işe kalkışacak.

Adamı arayıp, dürüstçe ilişkinizin tamamen bittiğini söyleyin; sonra kiminle isterseniz onunla görüşün.

Yok o 2 aylık sürede her gün nasılsın diye yazıyor. Şuan konuştuğum kişi çok iyi biri gibi geliyor bana dediğiniz gibi. Ama inanın ki öyle. Çevrem dahil herkes çok iyi biri üzme onu diyorlar
Ay sanki sizde insanları üzmek için geldiniz dünyaya .

Bir şey diyim mi bence siz çevrenize fazla kulak asmayın artık biri öyle der diğeri böyle . Kalbinizi dinleyin ve bir seçim yapın ama yerinizde olsam ikisiyle de iletişimi keser biraz dinlenirim doğru kararlar alabilmek için

Kapan dedi zaten ben hayır dedim

Doğru söylüyorsunuz şuan ciddi bi kafa karışıklığı yaşıyorum ve kimseyle görüşmemem lazım belli bi süre

Evet bende öyle sanırdım ama konuşması gayet olgun. Ve evlilik isteyen birisi. Ailesi bile çok hızlı tanışalım vs diyorlar. Benle tanışmadan öncede evlilik düşünen biriydi zaten ailesinden herkes çok erken evleniyormuş. Kız kardeşi 21 yaşımda mesela sözlenecek

Kimle konuşsam böyle diyor. Sevsen bi başkasını düşünemezsin diye. Ama 5 yıllık iliskimle tamamen bitirdiğimizi düşününce mideme kramp giriyor bu neden peki?

Ailesini silmeyecek görüşecek ilerde

Borclari odeyip doncem ben sana diyen adam da ilkkez gordu bu gozler… bi de arada yaziyo mu? Size yazinca sevgili kalinca o borclar odenmiyo mu yahu..
Al bak bi baskasina meyillenmissiniz ee simdi nolucak hadi o borcunu bitirmeden siz bu cocukla evlenirseniz vallahi ilginc.
Bence siz ilk cocugu sevmiyorsunuz arayip deyinki borcunu odeyince arama beni ben baskasina bakiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…