Bana kizacaksiniz ama lütfen düşüncelerize ihtiyacim var

Hayir tekrardan bisey yasamak istemiyorum onunla fakat o kadar haksizlik yapti ki bana biraz olsun kalbim ferahlicak geri donerse
Gururla hayir diyebilmek isterim
Geri dönerse de "hayır" diyemeyeceksiniz ki.
Olacağı soyleyim size bir iki laf söyler, siz de barişirsiniz. Sonra eski sevgiliniz ne zaman geri dönersem beni bekliyor diye iyice sizden soğur. Tekrar ayrılır ve bu sefer daha kavgalı dövüşlü ayrilirsiniz.
Hiç şaşmaz bu ilişkilerin sonu hep böyle biter.
 
Birlikte olduğumuz surece boyunca herkese acik baba kapaliydi
Simdi bana da acik
bu saatten sonra anlamı olmamalı sizin için. bazı şeyler zamanında yapıldığında güzeldir. çocuk mu kandırıyor yada olta mı atıyor artık hangisini kabul ederseniz artık. Ayrıca takip etmeyi bırakın artık adam olan gelir açık açık konuşurdu zaten . Önünüze bakın artık arkaya baktıkca böyle her şeye anlam yüklemeye çalışmaya devam edip yerinizde sayarasınız
 
Takip etme bakma bu şekilde nasıl unutucaksın. Küçük bir yem atıyor sana sende aylarca düşünüyorsun unutmanı zorlaştırıyorsun bittiğini kabullen dönse bile affetmem ben bu insanı ne yaparsa yapsın de kendine eziyetten başka bir şey değil yaptığın
 
Bisey aradigim yok sadece anlamak.. ama gercekten ona yazmak veya aramak gibi bi amacim yok
Amacınız yoksa mevzuyu deşip durmayı ,yaptıklarından bir anlam çıkarmayı bırakın kendi hayatınıza odaklanın.Velev ki sizi yoklama için açtı ne olacak??? Göz yaşları içinde koşarak boynuna atlayıp ufka doğru Elele yürüyecek misiniz?
Bu hayat size ait ,başkası için harcamayı bırakın,sizi içten sevecek saygılı birileri bir yerlerde sizi bekliyor ama siz bu toksitlikten bilinçli şekilde Kendinizi kurtarmak yerine bataklıkta beklemeyi istiyorsunuz.
 
Cok haklisiniz ama benim savasim kendimle
Bu dediklerinizi hepsini bilsem de yapmaya calisam da sonuc ayni oluyor ben hep ayni noktaya odaklaniyorum ve ilerleyemiyorum
 
Ben bir arkadaşım sürekli yazıyor çevrimiçi görmesin diye kapatmıştım son görülme ve mavi tiki.
O zaman bir sevgilim vardı. O da ben kapatıyorum diye sinir olup kapatmıştı.
Ayrıldık aradan zaman geçti bir bakayım dedim, baktım ki son görülme falan hep açık.
Sonra öğrendim ki yeni sevgilisi açık kullandığı için kullanıyormuş.

Yani demem o ki biten bir şeye anlam yüklemeyin bitmiş artık derdiniz o olmasın. İyi seyler olsa evlenirdiniz zaten dimi? Anası açmış kendi açmış boşverin
 
Ama benimki zaten 5 yil boyunca giris saatleri herkese acikti sadece bana kapaliydi, ve bunun tartismasini yapmistik hata.. yani fark olan bu kez sadece bendeki engeli kaldirmis
Bilmiyorum yeni sevgilik bi durum olabilir mi, oyle olsa numarami sildikten sonra eklemesi annesinin telefonunada eklemesi daha da tuhaf olmaz mi?

Ama dedigin gibi anlamaya calismam anlam yuklemem bile sacma cok sacma hataa
 
Aslında normal karşılıyorum bu yaptığınızı.
Beş yıllık bir ilişki bitmiş önceden açtığınız bir konu varsa bilmiyorum.ama bazı insanlar daha hassas oluyor. Beş yıl da az değil..
O yizden ara ara böyle düşünmeniz normal.ama gerçekliği ayırt edebilmeniz gerçeğe dönmeniz lazım..Ne yazık ki bitmiş.. olması gereken buymuş demek ki.. üzülmeyin..daha iyisi gelecek başınıza.. böyle düşünün.
 
Son görülme acma özelliği kisiye özel değil ki. Sizde son görülme kapalı olduğu icin o da kapatmış. Sizden ayrıldıktan sonra açmış. Sizde son görülmeyi açtığınız icin görebiliyorsunuz.

Sizin takip ettiğiniz gibi belki o da arada bakiyordur ama buna büyük anlam yüklemeye gerek yok. Yoksa yazardı zaten.
 
Millet yüklenmiş dalgalar geçmiş klasik. Ama siz haklısınız. Aynı şeyi yaşamıştım anlam yükleme demişlerdi sonra sürünerek geldi adam. Yani durduk yere neden kaydetsin ki. Ama kesin olarak kaydetti mi o önemli. Belki bilgilerini herkese açık yaptı. Öyleyse durum değişir. Ama özellikle kaydettiyse evet bi şey var. En basitinden ilgi çekmeye çalışıyor olabilir.
 

Evet her konu açtığımda insanlar benimle dalga geciyolar ama kizmiyorum çünkü cok haklilar, bana o kadar saygisizlik yapmis birini sürekli affetmek ve benim en ufak yanlisimda beni dusunmeden silip arkasina bakmadan giden biri icin hala bos bos isler pesindeyim.. ama evet benim numarami silip 2 ay sonra ekledigine eminim, annesinin telefonundan silip numarami tekrardan eklediğine eminim ve giris saatlerinden benden engeli kaldirdigina da eminim ama anlamadigim tek sey neden?
 
Belki merak, belki ego tatmini. Gercekten neden numaranizi ekledigi önemli mi? Anlıyorum uzun sureli bir birliktelik yaşamışsınız ama adamin size saygisi yokmuş. Madem tamamen bitirdiniz, silin numarasını ve annesini. Bu sekilde daha cok aci çekersiniz.
 
Adam size evlenme teklif etmiş.
 
konu ironi için açılmadıysa ya da harun abi değilseniz diye yorum yapıyorum
sizinle konuşmak istese ya mesaj atar ya arar
söylediğiniz şeyleri ergen kızlar yapıyor erkekler düz varlıklar böyle şeylere uğraşmazlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…