Sana değil, öyle şeyler ya herkese açılıyor ya herkese kapanıyor.Ama Simdi fark ediyorum ki whatppdan bu kez giris saatlerini tekrardan acmis bana
Birlikte oldugumuz tum zaman boyunca bile acmazdi giris saatlerini sen acmiyosun diye
Ama simdi acmis
Yok yanlis anlatim galiba, herkese acik giris saatleri ama sadece bana kapaliydiSana değil, öyle şeyler ya herkese açılıyor ya herkese kapanıyor.
Belki hoşlandığı biri vardır, onun girip çıkma saatlerini takip etmek istemiştir, ondan açık tutuyordur.
Bisey aradigim yok sadece anlamak.. ama gercekten ona yazmak veya aramak gibi bi amacim yokÖnceki konularınızı da biliyorum siz belanızı arıyorsunuz bence.
Sizin için açtığını nerden anladınız?Bu konuyla daha önce de ki oldugu gibi cok tepki toplayacagimi biliyorum ama sizden gelen her fikir her tavsiye bana o kadar iyi geliyor ki
4 ay önce 5 yillik uzun iliskim bitti , ve beni heryerden silmisti, neyse daha once de yazdigim gibi bi kac ay sonra telefon numarami tekrardan ekledi
Sonra annesinin telefonuna numarami tekrar ekledi siz bana hep dediniz olabilir buna anlam yükleme diye
Ama Simdi fark ediyorum ki whatppdan bu kez giris saatlerini tekrardan acmis bana
Birlikte oldugumuz tum zaman boyunca bile acmazdi giris saatlerini sen acmiyosun diye
Ama simdi acmis
Tum bunlarin hepsi tessaduf veya oylesine olabilir mi sizce?
O zaman siz silin numarasını.Bisey aradigim yok sadece anlamak.. ama gercekten ona yazmak veya aramak gibi bi amacim yok
Birlikte olduğumuz surece boyunca herkese acik baba kapaliydiSizin için açtığını nerden anladınız?
Gelinliğini bindallını seçmeye başla.Bu konuyla daha önce de ki oldugu gibi cok tepki toplayacagimi biliyorum ama sizden gelen her fikir her tavsiye bana o kadar iyi geliyor ki
4 ay önce 5 yillik uzun iliskim bitti , ve beni heryerden silmisti, neyse daha once de yazdigim gibi bi kac ay sonra telefon numarami tekrardan ekledi
Sonra annesinin telefonuna numarami tekrar ekledi siz bana hep dediniz olabilir buna anlam yükleme diye
Ama Simdi fark ediyorum ki whatppdan bu kez giris saatlerini tekrardan acmis bana
Ama simdi acmis
Ben zaten sildim, sadece konusmamizi silmemistim o yuzden fark ettimO zaman siz silin numarasını.
5 yillik iliski bittiyse bence siz her yerden onu engelleyip unutmaya bakin yoksa yeni asklara yelken acamazsiniz. 5 yillik iliskinin acisinin gecmesi ve toparlanma suresi en az 1 yil.Bu konuyla daha önce de ki oldugu gibi cok tepki toplayacagimi biliyorum ama sizden gelen her fikir her tavsiye bana o kadar iyi geliyor ki
Ama simdi acmis
Bence sana aşıkBu konuyla daha önce de ki oldugu gibi cok tepki toplayacagimi biliyorum ama sizden gelen her fikir her tavsiye bana o kadar iyi geliyor ki
Ama simdi acmis
Ben unutamiyorum ve hic bi zaman unutamamak dan cok korkuyorum5 yıllık ilişki kolay unutulmaz normal şartlarda.
Sizden tepki bekliyor olabilir sakın tepki vermeyin ama tuzağa düşmeyin.
Ben size özel yaptığını düşünüyorum, insan bu tarz durumlarda pek mantıklı düşünemiyor. Saçma sapan (bu tarz) dikkat çekme çabalarına giriyor.
Yüksek ihtimal arar, bıçakla keser gibi ilişkisini bitiren insan sayısı çok az. Geri dönüşler yaşanıyor ama önemli olan şey sizin duruşunuz olmalı böyle bir durumda.Ben unutamiyorum ve hic bi zaman unutamamak dan cok korkuyorum
Onunla tekrardan olmayacagimizi da biliyorum fakat ben ona aglayarak yakvarirken o o kadar umursamadi ki beni Allah biliyor tekrardan yazsa veya arasa icim ferahlicak
Hayir derken kirilan gururumu onurumu yeniden kazancam sanki..
Biliyorum bos isler pesindeyim ama oyle malessef
Acikcasi ben aricani veya msj gonderecegini hic sanmiyorum, belkide sadece bana yesil isik yakiyor arkasinda düsük düsük kocmam icin ,, eskiden oldugu gibi??Yüksek ihtimal arar, bıçakla keser gibi ilişkisini bitiren insan sayısı çok az. Geri dönüşler yaşanıyor ama önemli olan şey sizin duruşunuz olmalı böyle bir durumda.
Çünkü şu an sizin içinizdeki hırs bir "alo" ya yerini acıya ve özleme bırakacak gibi görünüyor. Şimdi aramaması sizin için de çok daha iyi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?