ben demıstım ıllakı senınde kusurların vardır dıye!
demkkı becerıksız oldugun ıcın arkadasların sana bırılerını buluyorlar
ayrıca bulduklarının sevıyelerının senden dusuk oldugunu soylemıstın
tabıkıde öyle olmalı becerıksız bır ınsanla lısans yapmıs bır ınsanın evlenmesı saçma olurdu zaten davul bıle dengı dengıne oyle degılmı
sizce üstteki yazı da hakaret yok mu acaba. bir daha okuyun isterseniz...,Valla arkadaşım bu konuyu sen açmışsın insanların fikirlerini almak için.Ben ünivesite mezunuyum eşimde öyle .Ben yazdım okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır.Şimdi sen okumuşsunya bikere kendi açtığın fikir danıştığın bi konuda insanlara saygılı olacaksın sana hakaret olmadığı sürece. bak işte mesala bunu okulda öğretmezler.Önce bu sözün anlamını anlamaya çalış bence.Son sözümdür arkadaşlar daha fazla sinirimi zıplatamıycam pazar pazar.
ay konuyla hiç alakası yok ama kafama takıldı iki üniversite bitirdin 1+1in 3 ettiğini mi sanıyosun... :roflol:roflol:
canım benim şaka yapıyorum kızma sakın... sen 10 üniversite de bitirsen benliğini kaybetmemişsin ya ben onu takdir ederim... sana aynen katılıyorum... yanlız çok merak ettim 1+1=3 ün ne anlama geldiğini...a.s.a.s.kızma sakın..
sizce üstteki yazı da hakaret yok mu acaba. bir daha okuyun isterseniz...,
arkadaşa resmen beceriksiz denmiş.
bende destekledim bu lafı.Valla arkadaşım bu konuyu sen açmışsın insanların fikirlerini almak için.Ben ünivesite mezunuyum eşimde öyle .Ben yazdım okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır.Şimdi sen okumuşsunya bikere kendi açtığın fikir danıştığın bi konuda insanlara saygılı olacaksın sana hakaret olmadığı sürece. bak işte mesala bunu okulda öğretmezler.Önce bu sözün anlamını anlamaya çalış bence.Son sözümdür arkadaşlar daha fazla sinirimi zıplatamıycam pazar pazar.
kesinlikle aynisini dusunuyorum benim farkli universtelerden mezun olan tanidigim bile bunu komplex yapiyor karisi bogazicinden mezun diye kendisine komplex yapmis. karisi da kendisine layik bulmuyo kocasini.
dusunun yani boyle mi gecsin bir omur?:1shok:
sizce üstteki yazı da hakaret yok mu acaba. bir daha okuyun isterseniz...,
arkadaşa resmen beceriksiz denmiş.
becerıksız demek hakaret mı sizce??
yada sanat arkadasımızın , huzun_yılına yazdıklarımı hakaret???....
buraya kopyalamayımda bi zahmet tekrar tekrar okuyun sizz...
evet haklısınız hakaret var.Ama ben kendi adıma konuştum.Ben kendi söylediğim sözlerden mesulum.Eşşeklik baki kalır diyen zır cahildir deniyorsa burda bana hakaret vardır.
bence birisi bana beceriksiz diyorsa bunuda alaycı bir üslupla söylüyorsa evet bu hakarettir.
aynı üniversiteleri bitirince yada her iki tarafta üniversite bitirince dahamı sorunsuz oluyo evlilikler sanıyosun.
malesef çok yanılıyosun.
ama şöylede bi grup var tabi.
evlenince dayakmı yiycem mesela.varsın üniversite mezunu adam dövsün beni-tatlicadiarzu-lise mezununun dövmesini kaldıramam-tatlicadiarzu-
yada yüksek lisan mezunu biri aldatsın beni.ortaokul mezunu hayatta olmazkaydirigubbakcemile5
bu açıdan düşünürsek evet.okumuş olsunyerimseniben
kesinlikle aynisini dusunuyorum benim farkli universtelerden mezun olan tanidigim bile bunu komplex yapiyor karisi bogazicinden mezun diye kendisine komplex yapmis. karisi da kendisine layik bulmuyo kocasini.
dusunun yani boyle mi gecsin bir omur?:1shok:
huzun_yılı once diyor belki kusurun vardır.. ( hanı dengine uygun birilerine karsısına çıkarmıyorlar ya o bakımdan )
sanat arkadasımız , hayır kusurum yok sadece biraz becerıksızım dıyor... ( bunu kendı soyluyorrrrrr !!!!!)
huzun_yılıda ben demıstım dıyor... ne yani hakareti huzun_yılı mı demıs oluyorrr???
sanat arkadasımız kendı kendıne soyluyor sonra , huzun_yılına saldırıyor.. aslında bu laf tek huzun_yılına değil.. tum ona karsı olanlara ama işte kızım sana soyluyorum gelınım sen anla oluyor...
yeterince açıklayıcı olmuşumdur umarım.. !!!
huzun_yılı once diyor belki kusurun vardır.. ( hanı dengine uygun birilerine karsısına çıkarmıyorlar ya o bakımdan )
sanat arkadasımız , hayır kusurum yok sadece biraz becerıksızım dıyor... ( bunu kendı soyluyorrrrrr !!!!!)
huzun_yılıda ben demıstım dıyor... ne yani hakareti huzun_yılı mı demıs oluyorrr???
sanat arkadasımız kendı kendıne soyluyor sonra , huzun_yılına saldırıyor.. aslında bu laf tek huzun_yılına değil.. tum ona karsı olanlara ama işte kızım sana soyluyorum gelınım sen anla oluyor...
yeterince açıklayıcı olmuşumdur umarım.. !!!
Heee, iste gelelim isin dogrusuna arkadaslar....
Madem kendine layik bulmuyordu niye evlendi? Burda adamdan cok kendi hatali!
Bakin demekki ikiside üniyi bitirmis olmasida yetmiyor ayni pencereden bakabilmek icin...bu sefer yok sen su üniye bitirdin bende bunu!!!
Bununda egitimle alakasi yok güzelim...tamamiyle karekter yapisiyla alakali...
Kompleksli bir insan üniyi bitirmis olsada kompleksli olacka ilk okul mezunu olsada ...
hic farketmezki
Ayricada sürekli neden karisiyorsunuz bu onun tercihidir diyen arkadaslara sunu söylemek istiyorum....Neden konu acti o zaman sanat arkadasimiz???
Hepimiz Tercihine saygi duyalimmi diye?
Onun gibi düsünende olacak düsünmeyende....farkli bakis acilari göstermek istiyoruz sadece...kimle isterse evlenir
hayır alakası yok ben kalbime uyup mantıksız ilişkiler kurduğum için beceriksizim dedim hüzün yılı diyo ki ben lisans mezunu birine layık değilmişim.burda lisans mezunlarını o kadar gözünde büyütüyo ki.
ben maalesef kalbimi dinleyip acı çekiyorum sonra beceriksizim diye onu kast ediyorum.
.
sen lise mezunusun diye niye beni aşağılamaya çalışıyosun. kıskanıyomusun ünv kazanamadın diye . kazanan herkes de bitiremiyo maalesef.
lisans mezunlarını gözünde ne kadar büyüttüğün bu yazından belli zaten. beceriksiz bi insanla lisans mezunu evlenemez sözünden. evlenebilir neden evlenemesin beceriksiz bi insanla lisans mezunu biri.kader bu.
bu kadar komplex yapma bacım.herkes ünv bitircek diye bi kural yok
okuyanlara gıpta ettiği söyle yeter ne bu aşağılamaya çalışmak yok kusurlusun yok sen lisans mezununa layık değilisin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?