bana teşekkür ediyosun yani ben gayet iyi anladım.
rica ederim cnm
ee şimdi sen senden düşük eğitimli birisini istemiyorsun ama senden yüksek eğitimli birisi seninle olabilir..aslında kendi düşüncene göre bu cümleyi yazmaman gerekirdi..
lutfen cocukca laflar etmeyı bırak
senı cıddıye alaraktan konuna yorum yapıyoruz
3,4 kısı cıkıpta sana olumsuz elestırı yaptıgında bunları kaldıramıyorsan bu konuyu hıc acmayacaktın
ayrıca ınankı senın gıbı okumus bırısıne boyle alınganlıklar yakısmıyor
sureklı aynı seylerı yazıp duruyorsun
benı asagıladın bana hakaret ettın dıye
senı cıddıye alıp yorum yapıyorum baska ısım yokmus gıbı
sende bılıyorsunkı artık ısın ıcınden cıkamıyorsun ve satasarak olayı kapatmaya calısıyorsun
yapma bole lutfen kımse aptal degıl :1closedeyes:
bende aynen bole demek ıstedım ama hakaret ettıgım soylendı
sana fenalık gelmedimiydi
hüzün yıldızı ve cloudy bana sataşan sizsiniz ben size mi sataşmışım okuyun yazdıklarınızı daha yazdığınızdan haberiniz yok kırıcımısın değilimisin. hakaret etmek için vakit ayıracaksanız ayırmayın istemem
başka arkadaşlara bişey demedim hüzün yılı beni beğenmiyo. bana haksızlık yapılıyo ben sanki berbat bi insanım da lisans mezunlarını hak etmiyorum diye yazıyo.ve lisans mezunları en iyiyi hak eden ulaşılmaz insanlar gibi yazmış
yok hayatım neden seni beyenmemezlik yapsınkı.. asla oyle seylerde dusunme lutfen kımse sana demıyor sen soylesın sen boylesın ondan evlenemezsın gibilerine..
sadece nedir burda bizim yorumlarımız.. senın daha önceden soyledıklerını biz tekrar acaba bundan mıkı ? yada belki sundan dolayı istedıgin kişi bir turlu karsına çıkmıyordur? die dusunup yorum yapıyoruz sana sadece..
huzun yılı bunu sana demeden önce sen ona neler dedın , nasıl hakaretler ettıgını unuttun mu ?
huzun yılı durduk yere sana oylesın soylesın boylesın gibi laflar etmedi.. sen önce onu yanlış anlayıp ona bi dünya hakaret ettın ( bi bakıma hzun_yılına patladın , cunku herkes ustune gelıyordu )sonucta egri oturup dogru yazmak gerek..
regli zamanın mı bılmıyorum ama biraz alınganlıgın hat safhada geldi bana canım..
insallah canım aklın ve mantıgına uygun biriyle evlenırsın a.s. a.s.
aman neyse kim kime layık allah bilir ne desek boş yaw öpüşelim barışalım hihoyyyt:teytey::sm_cool:laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile
ben demıstım bızımle dalga gecıyo dıye:roflol:Şeniz
arkadaşlar daha böyle devam ederseniz ceza alacaksınız benden söylemesi..
Allah herkese gönlündeki yakışıklıyı versin..brad pitt gibi mesela
ortamı yumuşatıyorum bu arada. farkediliyor mu... ....
gulsum bacim ben de zaten farkli birsey demiyorum ki bana gore de hatadir o evlilik!
insanlar sadece ilk etapta bu tercihleri yaparlar ve sonrasinda da birbirlerini tanimaya calisirlar. bu hatun kisimiz evlenirken bunu gozetmemis ama simdi kendisine layik bulmuyor. olay budur yani.
bu kizimiz da kendi mizacini biliyorsa eger evlendikten snra basta kendisi problem edecegini biliyorsa ona gore koca adayi bakar.
bu kadar basit yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?