Hoşlandığım bir erkek var yaklaşık 1 ay oldu, o geldi bana hoşlandığını söyledi ve bunu yüz yüze oturup söyledik birbirimize, ben de dedim ki; birbirimizi daha tanımıyoruz biraz taniyim seni dedim, o da tamam dedim konuşuyoruz onunla sürekli, ve ayni ortamdayiz ve ortak arkadaşimiz da var. Sorum şu; bu kişi Instagram da her kızın isteğini kabul ediyor kim olursa olsun ve hatta hepsini geri takip ediyor tanimasa bile. Ben düşündüm de, ben bile herkesi kabul etmiyorken hatta kabul etsem bile geri takip etmiyorum, bu adam benden hoşlaniyorum dedi ama her kizi kabul ediyor geri takip ediyor ? Ben çok rahatsiz oldum, sonuçta birbirimizden hoşlaniyoruz böyle yapmamasi lazim. Siz ne düşünüyorsunuz bana normal gelmedi bu. Kendisi de çekici biri, ama öyle gönlü oynak erkeklerden değil bunu herkes söyledi kizlar da dahil, bazilari takipçisi artsin diye kabul etmiştir dedi ama ben sindiremiyorum bu olayi. Napsam acaba ? Salla gitsin mi yapayim daha yolun başındayken ? Kızlar, ablalar lütfen fikrinizini yazar misiniz ?