• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana fikir verir misiniz?

gulsen034

😊😊😊
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.107
41
318
Diğer
sorum şu :çeyiz için sıra nevresimlere geldi bugün nevresim baktık benim beğendiklerim 200 300 bu fiyata nevresim alsam pişman olur muyum yada daha ucuz alıp bir kaç tanemi alsam bana fikir verir misiniz..bir de günlük yatak örtüsü beğendim günlük yatak örtüsü de alsam mı almasam mı??

sımdı cnm sana ne cok pahalıya kac nede ucuz al derım

cunku ucuz alsan rengı bır yıkamada cıkar kuculur

pahalı alsan belkı aynı seyler olur cok para verdım dıye uzulursun

tek tafsıyem bılındık yerden alman

sımdı cnm sana ne cok pahalıya kac nede ucuz al derım

cunku ucuz alsan rengı bır yıkamada cıkar kuculur

pahalı alsan belkı aynı seyler olur cok para verdım dıye uzulursun

tek tafsıyem bılındık yerden alman

çok ucuz almayı istemiyorum zaten bugün linenste beğendim ilk yatak odası serildiği zaman kullanılması için sadece krem desensiz kenarlarında tül vardı 290 tl iidi şık bişey olsun istiyorum ama nevresimde 1 tane alınabilecek birşey deil ki:(

cok suslu pullu mullu bırsey alma derım cunku evlılıkde ılk zamanlar kullanılıyor yatak ortusu sonra sıkıyor

seda sayanın yenı bır reklamı var cok hos seyler gozukuyor Days in Colours

273-1285284270.jpg

1 tane üst kısmı fransız dantelli alldım 1 tanede günlük alcam yeşil olanı çok beğendimhihoyyyt

2 tane falan normalde kullancan nevresim al canım.. diger alcaklarını daha afilli alırsın.. saten fln alırsan.. kapitoneli nevresim takımı fln..

200lük değil de 100tl olanlardan bak derim, çünkü çok çabuk sıkılıyorsun insan devamlı aynı şeyleri sermek istemiyor kendimden biliyorum aklinialirimsmile
200lük olanlardan 2 tane alacağına 100tl olanlarda 4 tane alırsın, bir de süslü püslü birşey alırsın şimdilik yeter derim.
İlerde zaten ister istemez yeniden alıyorsun.

Canm bence okadar para vermeye deymez ona okadar para verıcegene 3 4 tane markası bılındık guzel bısey olur ...

bence taç'ın ve özdilek'in cok güzel ve uygun nevresim takımları var
ne cok ucuz
ne cok pahalı
bunlarada bakmanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
daha uygun fiyata nevresim takımı bulabilirsin

uyku seti mi alıyorsun o fiyata? altı üstü nevresim takımı... iyi markaların çok güzel takımları var

Bana yüksek geldi fiyat, iyi markaların çok kaliteli nevresimleri var 100 TL civarı. Bir de bu nevresimlerde çok sık kampanya oluyor, kaliteli modelleri beğenip kampanyadan yakalamak güzel oluyor. Tabii eğer zamanın varsa.
Örneğin ben Sarev'in saten nevresim tk almıştım 100 TL flndı.

zamanım var fikirlerinizi dikkate alıcam dediğiniz gibi yapıyım teşekkür ederim olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Back
X