- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
- Konu Sahibi storm_angell
sıkma canını beybisiayy canım cok sıkkın varya hıc geyık de yapamıyorum bgn ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıkma canını beybisiayy canım cok sıkkın varya hıc geyık de yapamıyorum bgn ...
karşılıklı kahve içmeler kahkaha atmalar falan demişsiniz bana göre oturup sohbet etmekte bir şey yok.ama müdürün yanında artistlik yapması sesini yükseltmesi sinir bozucu.siz iyidayanmışsınız ben olsam elimde ne varsa o an fırlatmış kolundan tutup dışarı çıkarmış ciddi bir şekilde uyarmıştım belkide bilmiyorumne şekilde görmem lazım anlayamadım ayrıca iş ortamında bu tarz yakınlaşmalar hiç hoş değil
neler oldu bılmıyosunsıkma canını beybisi
ayyyy bide sen giyimini gör taytla giydiğimiz tunikleri kız süper ince çorapla giyiniyor herkes arkasından baka kalıyor
burası 4 katlı bir han burada çalışan 20 civarı bayan var kimse böyle değil sen kahve yap 3. kattan zemine in karşılıklı kakara kikiri yap kek yap getir mesela bana normal gelmiyor bunlarbilmem biz de iş arkadaşlarımızla kahve içip muhabbet esnasında komik olan şeylere gülüyoruz. karşımızdaki erkek diye de kendimizi küçük görüp bildiğimizden farklı konuşmuyoruz.
sen bu kızın gitmesini istiyorsun ama seçtiğin yol ne kadar doğru?
ben biliyorum ama yinede sıkma canınıneler oldu bılmıyosun
ne oldu canımmm sanaaaneler oldu bılmıyosun
burası 4 katlı bir han burada çalışan 20 civarı bayan var kimse böyle değil sen kahve yap 3. kattan zemine in karşılıklı kakara kikiri yap kek yap getir mesela bana normal gelmiyor bunlar
bıseyler gttı benden bgn ...ben biliyorum ama yinede sıkma canını
sevgilisimi sorun yoksa yaaaben biliyorum ama yinede sıkma canını
faceye gelsene ordan konusalım ...ne oldu canımmm sanaaa
bunların hepsi aynı bebeğim yaaaaabıseyler gttı benden bgn ...
ona karsı ıcımde olan sevgıden gıttı hemde ...
evet oda var dert bıtmıyokııııısevgilisimi sorun yoksa yaaa
facedeyim tatlımbıseyler gttı benden bgn ...
evet ... ne yapmalıyım bılmıyorum ...bunların hepsi aynı bebeğim yaaaaa
bıseyler gttı benden bgn ...
tamam cnm yazarım smdı ,facedeyim tatlım
nişanlısını alıp haftasonu şirkete gelmişti bu manyak aldırmadım içeriye haber geldi bana şirketin önünde diyeelelam ne der sonra
ben cok sabrederım ama bıtıncede bıter harbıden donusu olmaz bı onemsememeye baslıyım varya hıcbısey duzelmez ıyıce b.ka sararZamannn