bana fikir verin kızlar

ne şekilde görmem lazım anlayamadım ayrıca iş ortamında bu tarz yakınlaşmalar hiç hoş değil
karşılıklı kahve içmeler kahkaha atmalar falan demişsiniz bana göre oturup sohbet etmekte bir şey yok.ama müdürün yanında artistlik yapması sesini yükseltmesi sinir bozucu.siz iyidayanmışsınız ben olsam elimde ne varsa o an fırlatmış kolundan tutup dışarı çıkarmış ciddi bir şekilde uyarmıştım belkide bilmiyorum

ayyyy bide sen giyimini gör taytla giydiğimiz tunikleri kız süper ince çorapla giyiniyor herkes arkasından baka kalıyor

ya sen haklısın ben anlıyorum hem kaç yaş büyüksün ondan tutup işe almışsın yardımcı olmuşsun bide sana saygısızlık yapmış bide onca şey iyice sinirini bozmuş yaptıkları ukala ukula davranmış çek karışna konuş gerektiği gibi :KK51:

bilmem biz de iş arkadaşlarımızla kahve içip muhabbet esnasında komik olan şeylere gülüyoruz. karşımızdaki erkek diye de kendimizi küçük görüp bildiğimizden farklı konuşmuyoruz.
sen bu kızın gitmesini istiyorsun ama seçtiğin yol ne kadar doğru?
burası 4 katlı bir han burada çalışan 20 civarı bayan var kimse böyle değil sen kahve yap 3. kattan zemine in karşılıklı kakara kikiri yap kek yap getir mesela bana normal gelmiyor bunlar

Eğer müdürünüz dikatte alır derseniz o konuşsun..
Daha etkili olur.. Anladıgım kadarıyla sizi pek tınlamıyor...
Böyle devam ederse, çok ezer sizi benden söylemesi..
Biran önce çözüm bulun...Çıkartmak yerine ciddi bir ikaz gerekli gibi.

X