Konu sahibi arkadaşım senin bu kadar sinirlenmene sebep iki durum olabilir. İlki sen bu kızı ve güvenlik görevlisi oğlanı kıskanıyosundur. Ya da hakikaten işyerinde böyle şeylerin yaşanmasına tepkilisindir.
Ben seni çok iyi anlıyorum. Ben de işyerinde böyle gereksiz samimiyetlerden hoşlanmam. Çok aşağılık gelir hatta. Gülüşmek, sohbet etmek, dostluk kurmaktan çok ayrı sezilebilen bir şeydir bu. Eğer kişi fesat değilse iki durum arasındaki farkı da gayet iyi anlar.
Daha sabah biri forumda kocam tvde dans eden kız izledi dendi, kocayı resmen topa tuttular, bu konuda da sen fesat oldun iyi mi :))) Erkeklere ağzımıza geleni söuleyip, kadınları da korumaya almak iki yüzlülük değil mi? Kişiler yalnızken nasıl diliyorlarsa onu yapabilir. Ama topluma yaşama, iş alanında herkes davranışlarına dikkat etmek zorundadır! Şimdi sen bu konuyu ilerleyen zamanlarda "erkek arkadaşımın işyerinde bir kız sürekli onunla ilgileniyor, tuhaf gülüşmeler, fingirdeşmeler var" diye açsan gelecek cevapları tahmin etmek hiç zor değil :) Kimse buradaki gibi konuşmazdı.