bana fikir verin kızlar

vermesin işteeee düşünsene okypete boynumu kızardı bana ne dese iyi boynuna bak çok ayıp hadi ben nişanlıyım neysede sende fena durmuş :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: tayt bende giyiyorum o kısma çok takılmışsınız
kız patavatsız belli. sanada yanlış yapmış ondada ok. bu konuda değil inan yorumlarım.diğer konuda yanlış buldum seni

kız patavatsız belli. sanada yanlış yapmış ondada ok. bu konuda değil inan yorumlarım.diğer konuda yanlış buldum seni
bende mini giyiyorum tayt falan ama bu kız öyle değil bu kız çoğu zaman kıyafetlerini burada değiştiriyor ama kız bayaaa cıvık biri okadar bayan çalışıyor burada hiç biri böyle iğrenç değil

konuda neden fingirdeşme olayına bu kadar çok takılmış anlamadım. fingirdeşmek dikkat çekecek kadar kırıtkan demektir. koynuna giriyor dememiş ki konu sahibi, ki iş yerinde bu kadarı abartıdır bence. uygun bir dille diğer hataları da dahil uyarıldıktan sonra devam ediyorsa hal ve hareketleri gönderilmesi yerinde bir karar. kaçınız eşinizin iş yerinden bir bayanla bu şekilde bir muhabbetine ses çıkarmaz?

bende mini giyiyorum tayt falan ama bu kız öyle değil bu kız çoğu zaman kıyafetlerini burada değiştiriyor ama kız bayaaa cıvık biri okadar bayan çalışıyor burada hiç biri böyle iğrenç değil
belliki sen kızdan nefret etmişsin her hareketi gözüne batıyor.böyle ısrarla kzın tavırlarına giyimine rahatsız oluyorum diyorsan belkide vardır bi bildiğin.ama güvenlikçi ile fingideşiyor demen ve çocuğu amirine şikayet etmen gerçekten etik değil.

Bunu bir tek gören sen misin?

Başka farkında olan yok mu peki?

Konu sahibi arkadaşım senin bu kadar sinirlenmene sebep iki durum olabilir. İlki sen bu kızı ve güvenlik görevlisi oğlanı kıskanıyosundur. Ya da hakikaten işyerinde böyle şeylerin yaşanmasına tepkilisindir.

Ben seni çok iyi anlıyorum. Ben de işyerinde böyle gereksiz samimiyetlerden hoşlanmam. Çok aşağılık gelir hatta. Gülüşmek, sohbet etmek, dostluk kurmaktan çok ayrı sezilebilen bir şeydir bu. Eğer kişi fesat değilse iki durum arasındaki farkı da gayet iyi anlar.

Daha sabah biri forumda kocam tvde dans eden kız izledi dendi, kocayı resmen topa tuttular, bu konuda da sen fesat oldun iyi mi :))) Erkeklere ağzımıza geleni söuleyip, kadınları da korumaya almak iki yüzlülük değil mi? Kişiler yalnızken nasıl diliyorlarsa onu yapabilir. Ama topluma yaşama, iş alanında herkes davranışlarına dikkat etmek zorundadır! Şimdi sen bu konuyu ilerleyen zamanlarda "erkek arkadaşımın işyerinde bir kız sürekli onunla ilgileniyor, tuhaf gülüşmeler, fingirdeşmeler var" diye açsan gelecek cevapları tahmin etmek hiç zor değil :) Kimse buradaki gibi konuşmazdı.

konuda neden fingirdeşme olayına bu kadar çok takılmış anlamadım. fingirdeşmek dikkat çekecek kadar kırıtkan demektir. koynuna giriyor dememiş ki konu sahibi, ki iş yerinde bu kadarı abartıdır bence. uygun bir dille diğer hataları da dahil uyarıldıktan sonra devam ediyorsa hal ve hareketleri gönderilmesi yerinde bir karar. kaçınız eşinizin iş yerinden bir bayanla bu şekilde bir muhabbetine ses çıkarmaz?
Evet bence de çalışma ortamında fazla samimiyeti hiç hoş bulmam. Çok açık giyinilmesi de hoşuma gitmez. Yanımda öyle birini çalıştırmam, belirli bir seviye de olmalı. Poposuna kadar mini ile gezilecek yer değil iş ortamı. Dışarıda istediği gibi gezsin :KK51:

az öncede buradaydı 1 saate yakın mutfakta oturdu yanına gittim şan mesai saatleri içerisindeyiz herkes aldığı parayı hak etmeye çalışıyor sende git ve aldığın parayı hak et dedim halen yüzsüz yüzsüz oturuyo

"herkes aldığı parayı haketmeye çalışıyor sende git ve aldığın parayı hak et " bende bu kısma takıldım siz onun amirimisiniz ki size ne oturmasından. patron memnun değilse çalışmalarından çıkarır zaten

Sizin şirkete temizlik ürünlerini getiren çocuğu arayın bence..
Nışanlısının neler yaptığını bilmek hakkı diye düşünüyorum..

Tamam kız cıvık, kız terbiyesiz, kız adamlarla fingirdiyor, kızın bacakları güzel ve süper mini giyiyor.
Bence sen bu kadar kısa sürede onun ilgi odağı olmasını biraz kıskanmışsın...

sizin sayenizde is bulmus bide bi tarafimi kalkiyor?
haddini bildir nisanlisina anlat olayi saygisizlik yapiyor de. müdüredd gidip fingirdedigini anlat. görsün gününü

Yahu insanlar istedikelri şekilde giyinir istedikleri kişi ile konuşurlar.
Bizimde güvenlikteki arkadaşalrımız bize kahve yapıp 2. 3. kata geliyorlar.
Ve ben evliyim arkadaşalrımızın da bir kısmı evli bir kısmı bekar nişanlı v.s
Bizde çalışıyoruz ve burda gülmekten koptuğumuz zamanlar oluyor.
ERKEK arkadaşlarımız bize birşeyelr ısmarlıyor bizde kek börek yapıyoruz.
Yani ne var bunda bu kadar büyütecek? Her samimi olan illa aldatıyor mu oluyor?
Ayrıca kurumsal firmalarda kargocu nun nişanlısını işe alalım diye bir durum söz konusu olamaz.
Siz işini kötü yapıyorsa AMİRİNE söylersiniz icabına bakarlar.
İşten çıakrtma yada alma yetkiniz yoksa bu duruma karışamazsınız ayrıca sizi ilgilendirmez.
AMİRİ bu duruma sesini çıakrtmıyorsa sorun yok demektir.
Size saygısızlık yaparsa yahutta yapıyorsa anlayacağı dilden alır konuşursunuz
Ama gerisine karışma yetkiniz olduğunu sanmıyorum
Kurumsal bir firmada olduğunuz için İK departmanı ilgilenir diye düşünüyorum.

X