bana fikir verin kızlar

birine iftira atmak başka bir şey, atılan iftirayı çıkarları doğrultusunda kullanmak ayrı bir şey?
Fingirdeşiyor derken?
Gözünle ne gördün?
Diğer açılardan ele alsaydın eyvallah derdim ama fingirdeşme bazlı bir plan kokusu da en az fingirdeşmek kadar etik değil.

fingidemelri konusunda eminmisiniz.benim anlamadığım güvenliği niye arayıp amirine şikayet ediyorsunuz.belkide çocuk tutanak yiyip işinden olacak.hem iftira hemde ekmeğiyle oynayarak vebale giriyorsunuz.

Pardon ama fingirdeşme ne demek ya, nasıl bu kadar emin olabiliyorsun kucak kucağamı gördün? Güvenliği amirine şikayet etmenizde hoş değil onu neden ettiniz? Kız nişanlı ve nişanlısı oraya gelip giden birisi ne cesaretle fingirdeşsin?
İnsanların günahını almamak lazım. zaten bu kimseyi ilgilendirmez. diğer konularda uyarı yapılabilirde. bu konu çok kötü
kahveler yapıp güvenlikle karşılıklı içmek yanında bilmiş tavırlar sergilemek acayip bakışlarla kahka atmak fingirdeşmek değilde nedir kuçak kuçağa olunan duruma başka birşey deniliyor

ayy bu terbiyesizlik ya ne demeek yaa nişanlın tutmuş seni bi işe tıkmış sen nasıl o adamla fingirdeşirsin bide siz iyilik yapıp işe almışsınız şu davranışlarına bak sen ukalaaa :KK62::KK62:

bakın size artistlik yapmış ukalalık yapmış o konuda tedbirinizi alın haddini bildirin derim zaten ama kimse kimsenin namus bekçisi değil.güvenlikle problemliyim demişsiniz sırf bu yüzden amirini aradığınızı düşünüyorum.dedikoduları duydum diyorsunuz yani gözünüzle görmemişsiniz.bu dinimizcede kul hakkına giriyor.vicdanınız rahat edecekse istediğiniz gibi davranın

evet aynen ...
kımsenın ekmegıyle oynanması taraftarı degılım ama boyle yaptgına gore demekkı ıse pek de ıhtıyacı yok

Ekmeğe ihtiyacı olan bi insan bu kadar terbiyesizlik yapmaz gerçi yani bunun onla alakası yok olmayanda yaplamz tamamen kişisel ayy sen tut güvenlikle mercimee fırına veeeeeeer :KK45:

bakın size artistlik yapmış ukalalık yapmış o konuda tedbirinizi alın haddini bildirin derim zaten ama kimse kimsenin namus bekçisi değil.güvenlikle problemliyim demişsiniz sırf bu yüzden amirini aradığınızı düşünüyorum.dedikoduları duydum diyorsunuz yani gözünüzle görmemişsiniz.bu dinimizcede kul hakkına giriyor.vicdanınız rahat edecekse istediğiniz gibi davranın
ne şekilde görmem lazım anlayamadım ayrıca iş ortamında bu tarz yakınlaşmalar hiç hoş değil

kahveler yapıp güvenlikle karşılıklı içmek yanında bilmiş tavırlar sergilemek acayip bakışlarla kahka atmak fingirdeşmek değilde nedir kuçak kuçağa olunan duruma başka birşey deniliyor
bilmem biz de iş arkadaşlarımızla kahve içip muhabbet esnasında komik olan şeylere gülüyoruz. karşımızdaki erkek diye de kendimizi küçük görüp bildiğimizden farklı konuşmuyoruz.
sen bu kızın gitmesini istiyorsun ama seçtiğin yol ne kadar doğru?

X