bana fikir verin kızlar

Eğer müdürünüz dikatte alır derseniz o konuşsun..
Daha etkili olur.. Anladıgım kadarıyla sizi pek tınlamıyor...
Böyle devam ederse, çok ezer sizi benden söylemesi..
Biran önce çözüm bulun...Çıkartmak yerine ciddi bir ikaz gerekli gibi.
valla canım ezmeye kalktıkça köteği yer benden ya adam gibi çalışsın oto b..ka karışmasın değilmi

ya sen haklısın ben anlıyorum hem kaç yaş büyüksün ondan tutup işe almışsın yardımcı olmuşsun bide sana saygısızlık yapmış bide onca şey iyice sinirini bozmuş yaptıkları ukala ukula davranmış çek karışna konuş gerektiği gibi :KK51:
sende ne çekmişsin aşktan tıpkı bizim gibi

burası 4 katlı bir han burada çalışan 20 civarı bayan var kimse böyle değil sen kahve yap 3. kattan zemine in karşılıklı kakara kikiri yap kek yap getir mesela bana normal gelmiyor bunlar
bende mi anormallik var acaba. 4 kattaki insanlardan biriyle anlaşması mı lazım Allah aşkına.
Ben de çalıştığım ortamdaki insanlardan ziyade başka bir departmanda bir erkek arkadaş var onun yanına gidip çayımı kahvemi içiyorum. gülüşüyoruz da, dertleşiyoruz da. Ben de evliyim, o da evli.
10 yıldır böyle.
Kimse de yakıştırma yapmadı bize çok şükür.

bende mi anormallik var acaba. 4 kattaki insanlardan biriyle anlaşması mı lazım Allah aşkına.
Ben de çalıştığım ortamdaki insanlardan ziyade başka bir departmanda bir erkek arkadaş var onun yanına gidip çayımı kahvemi içiyorum. gülüşüyoruz da, dertleşiyoruz da. Ben de evliyim, o da evli.
10 yıldır böyle.
Kimse de yakıştırma yapmadı bize çok şükür.
departmanlar arası samimiyiz zaten de güvenlikler le değil siz benim anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz sanırım
10 yılda bukadar samimi olmanız doğal değilmi ama 3-4 ayda bu derece asla olmaz güvenlik birimi zaten oturup karşılıklı kahve içip kahkaha atması nekadar normal tartışılır kurumsal firmalarda bu şekilde ki davranışlar hiçte etik değil

departmanlar arası samimiyiz zaten de güvenlikler le değil siz benim anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz sanırım
10 yılda bukadar samimi olmanız doğal değilmi ama 3-4 ayda bu derece asla olmaz güvenlik birimi zaten oturup karşılıklı kahve içip kahkaha atması nekadar normal tartışılır kurumsal firmalarda bu şekilde ki davranışlar hiçte etik değil
benim bildiğim kurumsal firmalarda gelen kargocunun ayak üstü önerdiği nişanlısını, hatta insan kaynakları bile değil söylediği yer, işe alınması firmanın ne kadar kurumsal olduğunu gösteriyor.:KK59:

benim bildiğim kurumsal firmalarda gelen kargocunun ayak üstü önerdiği nişanlısını, hatta insan kaynakları bile değil söylediği yer, işe alınması firmanın ne kadar kurumsal olduğunu gösteriyor.:KK59:
bu sadece bir istisna idi canım annesi yatalak ihtiyacı var diye alındı işe ben bu kızdan sadece 1 tane var sanıyordum ama yanılmışım sanırım :KK51::KK51:

Zaten işe yeni alınmışsa halen deneme süresi içindedir. Yol verin gitsin. Hiç uğraşmayın kendiniz vesile oldunuz. Sonra sizin kariyeriniz ve insanların size bakışı olumsuz etkilenir.

bu sadece bir istisna idi canım annesi yatalak ihtiyacı var diye alındı işe ben bu kızdan sadece 1 tane var sanıyordum ama yanılmışım sanırım :KK51::KK51:
asıl olay kızın sana olan tavırlarından dolayı oradan gitmesini istiyorsun.
Bunun için de her şeyi yapabilirsin. Az kalmış...

valla kastım yok ne olsun. verdiğin cevaplara göre yorum yapıyorum.
illa "aferin düz defterini, git şikayet et, bak terbiyesize nasıl fingirdeşirmiş" mi demek lazım?
bak canım benimle uğraşana kadar kiminle ne yaptığı hiçççç ama hiççç umrumda değildi madem bu haltı yiyorsun azcık dilini kıs

bak canım benimle uğraşana kadar kiminle ne yaptığı hiçççç ama hiççç umrumda değildi madem bu haltı yiyorsun azcık dilini kıs
nasıl bu haltı yiyorsun??
ben ne yapmışım bir açıklarsan ona göre bir cevap vereceğim sana.
"dilini kıs falan" derken?

Aslında önce konuşun yada müdürünüzle konuşturun herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır..Ha bana kalsa belki bende direk kovdururdum ama biraz daha sakin davranmakta fayda var sanki ileride vicdanınız açısından söylüyorum..Direk kovdurduktan sonra rahat edemeyebilirsiniz

X