• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana en iren acy yaatan kuzenim imdi kendi kvranyor!!!

Bu anlatılanlar doğru mu:1shok:
Eğer doğruysa vay memleketimin haline,vay insanlığın içine,vay bu erkek müsvettelerine,vay bu durumu utanç meselesi olarak gören ve bas bas bağırıp da bu sapığı hapislerde çürütmeyip toplumda başıboş gezdirenlere e mi !!!!!!!!!!

o kıza da yazık .. kızı bir an önce ayır bence ezel.. sende uzak dur.. nasılsa arkanda anne destegin var.. zarında da bişey yok. kendı hayatını kur bir an önce.. piskologa falanda git destek al.. eger kızla ayrılınca seni sıkıstırırsa kuzenın babana da konuyu ac.. korkma hiçbir zaman..

Babana niye anlamadığınızı anlamadım. Babana anlatmadığınız için o herifin suratını görmek zorunda kalıyorsun. Allah bilir o herifin düğününe gitmeye bile zorlar seni baban. Bence o herifin evine ayağını sokma bu bir ne sen ne de kardeşin. ıkincisi de babana mutlaka anlat ki herifin suratını görüp tekrar tekrar o travmaları hatırlamak zorunda kalmayasın.Kardeşini de daha iyi korumuş olursun böylece.

canım son durum ne konustunmu babanla kıza anlatınmı durumuna ınan cok uzuldum allah senınle olsun canım ya bence sadece aılenle degıl sıkayettede bulunmalısın cezası neyse ceksın korkma ve utanma o korktumu o utandımı sen bu yarayı ömür boyu yasıyacaksın pekı hakettınmı guzelım oda hakettıgı cezayı ceksın zaten yargıtay kararıyla saıtte aranmıyo gıt sıkayetcı ol sende ona ömür boyu yasıyacagı ve uzerınde atamayacagı bır ız bırak bunun cezası adam oldurmekten daha agır ve o damga ondan omur boyu gıtmez ıster evlensın ıster cocugu olsun sıcılınde hep olucak tecavuzcu pıslık

Bence hic ugrasma canim.
Kuzenine tecavüz eden adam her seyi yapar Allah korusun.
Evlensin gitsin, ne hali varsa görsün.
Allah'a havale et, Allah'in adaleti sasmaz.

benımde basım halamın oglu ıle derde gırmısdı..
ve suan aılecek gorusmuyoruz sızede tavsıyem uzak kalmanız cunku yuzyuze bakdıkca canıınız yanıcak kendınız ıcın uzak kalmalısınız oncelık sızsınız cunku..
ha halanızının oglu yapmıs bunları hıc sasırmadım..hemde hıc..
oyle bı zamanda yasıyoruzkı oz kızına tecavuz eden babalr var..dunyanın cıvısı cıkalı cok oldu..

polise git onla muhatap olma ya..

öncelikle yaşadıkların için çok üzgünümmm:teselli:
bende arkadaşlar gibi bütün irtibatı kesmeniz taraftarıyımmm. babanada söle herşeyden haberi olsunnn.kendi başınaa intikamm almaya çalışmaa

Back