Bana kalırsa baban da bilmeli bu durumu.Ve o insanı evinize almamalısınız.Sen de onu evine gitmemelisin.Hayatından tamamen çıkarmalısın.Hatta onun ailesi de bilmeli,bilmeli ki oğullarına neden uzak davranıldığını bilmeli.Evleneceği kıza da bu biilgiyi vermen bence ona yapılacak en büyük iyiliktir.Aynı durumda sen de olabilirdin...Düşünsene sapkın,ahlak değerlerinden uzak bir adamla evlenecek.Bilse kabul eder miydi hiç...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana en iren acy yaatan kuzenim imdi kendi kvranyor!!!
- Konu Sahibi ezel.01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? A
AdaEge
Ziyaretçi
Bana kalırsa baban da bilmeli bu durumu.Ve o insanı evinize almamalısınız.Sen de onu evine gitmemelisin.Hayatından tamamen çıkarmalısın.Hatta onun ailesi de bilmeli,bilmeli ki oğullarına neden uzak davranıldığını bilmeli.Evleneceği kıza da bu biilgiyi vermen bence ona yapılacak en büyük iyiliktir.Aynı durumda sen de olabilirdin...Düşünsene sapkın,ahlak değerlerinden uzak bir adamla evlenecek.Bilse kabul eder miydi hiç...
a.s vereliniortak
canim benim yaaa okurken gözlerim doldu tasti inan....Allah onun da czasini verecek ama kesinlikle bence annenle bir olun ve babana anlatin ezelcim...evlenecek insani da o adamdan kurtarin, yani kizi bi kenara cekip mi anlatirsin artik ne olur bilmiyorum ama anlatilmali ki baska insanlara zarar vermesin...ama seni tebrik ediyorum, annene anlatman taraftariydim zaten söylemistim sana, cok ii oldu, insallah o da bulacak belasini
- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Bu olayı kesinlikle babanın da bilmesi gerekiyor bir an önce ona da anlatın annen.
bu böyle olmaz bi tarafta seninle işim bitmedi diyor sana
diger tarafta ben evleniyorum fazla ses cıkarma diyor
ben anlamadım gitti.
Hem nasıl yetistiriyorlar bu analar babalar cocuklarını
biz halam çocukları amcamın dayılmınkiler olsun kardes gibi büyüdük karı koca
gözüyle nasıl bakabilir insan onlardan birine??
İnsanlarda ne biçim bir mide var????
anlamıyorum akli dengesi mi bozuk o çocugun?
yoksa akraba evliliği falan mı oluyor
olayı annen durultamaz kesinlikle babanın
hatta halanlarının bile bilmesi gerekiyor
hatta mümkünse sizikiniz hayatta bir daha asla görüşmeyin!!
bu böyle olmaz bi tarafta seninle işim bitmedi diyor sana
diger tarafta ben evleniyorum fazla ses cıkarma diyor
ben anlamadım gitti.
Hem nasıl yetistiriyorlar bu analar babalar cocuklarını
biz halam çocukları amcamın dayılmınkiler olsun kardes gibi büyüdük karı koca
gözüyle nasıl bakabilir insan onlardan birine??
İnsanlarda ne biçim bir mide var????
anlamıyorum akli dengesi mi bozuk o çocugun?
yoksa akraba evliliği falan mı oluyor
olayı annen durultamaz kesinlikle babanın
hatta halanlarının bile bilmesi gerekiyor
hatta mümkünse sizikiniz hayatta bir daha asla görüşmeyin!!
annenin bi şekilde onların evine gidip gelmenizi engellemesi gerekiyordu ve hâlâ gerekiyor. gidip onun sözlüsüyle konuşmak, aynı ortamda bulunmak bi de kızı hoş filan şeklinde değerlendirmek normal şeyler değil, sanırım yaşadıklarının sonuçları bunlar.
bu durumda kızlığının bozulmamış olması tabi ki seni teselli edecek bir şey değil. ruh önemli. annenin babana konuyu açması lazım. ilişkileri tamamen koparmanız gerekiyor o aileyle. aslında davalık bi olay. mahkemeye verilmeleri lazım. geçiştirilecek bir şey değil.
sen kızla evlenmesini engellersen eline ne geçeceğini düşünüyorsun? onun mutlu bir yuva kurmasını filan engelleyecek değilsin canım çünkü öyle bir adamın mutlu yuvası olması söz konusu bile olamaz. sana daha büyük düşmanlıklar yaparsa ne olacak? en iyisi bırak ne oluyorsa olsun.
burda önemli olan senin psikiolojinin düzelmesi ve onları bir daha asla görmemen gerektiği.
bu durumda kızlığının bozulmamış olması tabi ki seni teselli edecek bir şey değil. ruh önemli. annenin babana konuyu açması lazım. ilişkileri tamamen koparmanız gerekiyor o aileyle. aslında davalık bi olay. mahkemeye verilmeleri lazım. geçiştirilecek bir şey değil.
sen kızla evlenmesini engellersen eline ne geçeceğini düşünüyorsun? onun mutlu bir yuva kurmasını filan engelleyecek değilsin canım çünkü öyle bir adamın mutlu yuvası olması söz konusu bile olamaz. sana daha büyük düşmanlıklar yaparsa ne olacak? en iyisi bırak ne oluyorsa olsun.
burda önemli olan senin psikiolojinin düzelmesi ve onları bir daha asla görmemen gerektiği.
evet arkadaşlar doğru sölemiş.baban mutlaka bilmeli neyin nolduğunu.sen onlarla irtibatı koparmalısın,evlerine gitme ama bu durumda baban noluyo dicek ve bi sorun olduğunu zaten anlıcak.o yüzden sen önce babanı haberdar et, o da ona göre tavrını alır.
evleneceği kıza durumu anlatmak sana kalmış bişi.yorum yapamıcam ama ben olsaydım kesinlikle sölerdim.eğer bana böyle bişe yaşatmış insanı yerle bi edecek imkanım varsa bunu mutlaka değerlendirirdm..çünkü bir nevi rahatlama şekli...
evleneceği kıza durumu anlatmak sana kalmış bişi.yorum yapamıcam ama ben olsaydım kesinlikle sölerdim.eğer bana böyle bişe yaşatmış insanı yerle bi edecek imkanım varsa bunu mutlaka değerlendirirdm..çünkü bir nevi rahatlama şekli...
- 11 Kasım 2009
- 1.732
- 34
- 118
Olanlari okudum ve cok uzuldum.. neler yasamissin oyle.. insanin boyle kuzeni nasil olur.. kardes olacagina, boyle biseyi nasil yapar.. Allah sana daha fazla aci yasatmasin.. Cok klise bi laf, ama hersey gececek.. ve kimsenin ahi kimsede kalmaz.. Allah'in adaletine de guven..
Ben intikam icin olmasa bile bir kadin dayanismasi olarak gider soylerdim o kiza olanlari. Eger yaptiklarindan pisman olsaydi, ve sevgilisi oldugundan itibaren seni rahat biraksaydi, belki tereddut ederdim soyleyip soylememekte.. ama evlenecek ve hala seninle ugrasiyor, o kizin ne sucu var, inanmis sevmis kendince.. ne buyuk bi sapik oldugunu bilmiyordur bile.. o yuzden soylerdim..
- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
annen seni korumak istiyor ortalıkta kıyamet kopmadan bu çocuk senden uzaklaşsın sonra ne halt ederse etsin istiyor galiba. yada sende sessiz sedasız yuvanı kur bir rezillik çıkmasın istiyor.
ama güzelim gitme kuzenine tavrını koy. bahaneler uydur. anenen söyle karşılaşmak istemiyorum de. seni zorlamı götürecekler.
ama güzelim gitme kuzenine tavrını koy. bahaneler uydur. anenen söyle karşılaşmak istemiyorum de. seni zorlamı götürecekler.