• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana en iren acy yaatan kuzenim imdi kendi kvranyor!!!

ezel.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
266
2
116
36
selam arkadaslar uzun zamandır giremedm beni diğer konumdan az çok biliyorsnz halamın oğlunun tecavüzüne ugramıstım ve hep tehditi altında yaşamıştm ama artık zincirler koptu...
dediğim gün için kardeşimle birlikte jinekologa gttim kızlk zarıma bakıldı tam anlamıyla bozulmamıs yani evlendiğimde kanama olması yüksek ihtimalms tabi bellide olmazmıs çünkü ufak bi zedelenme vrmıs tabi bunu öğrendm ama içim yine rahat deil çünkü önmli olan o deildi gurumun tamiriydi ve de o imkansz zaten:(mafoldumben kardeşimle konustm meseleyi anneme anlatıcam yanımda ol dedim tmm dedi anneme olayı tam olmasada üstü kapalı anlattm çok küçüktüm üstüme saldırmıstı size anlatamadm ama hatılamıorumda ne oldu falan dedim annem çok kötü ağlamaya basladı canım annecim:( bizi yıllardr namuslu yetiştirmek için canından can giderdi duyunca hıçkıra hıçkıra ağladı o serefsize bin bir türlü beddua etti bana sarıldı yavrum die ağladı canımdan can koptu sanki yerim dibine girdm annem ben ve kardesm hıçkırıklara boğulduk mafoldumben annem o serefsze katlanmak zorundamıydn deildin bu saatten sonrada katlanmayacaksn dedi cok açığa çıkarmak istemedk.. annem bi iki gün içine attı sonra gidip onun yakasına yapıacağını hesap soracağını söyldi. ve bize iki gün sonra tlf geldi arayan halamdı yalçına kız isteyeceğiz dedi o an şoklar geçirdm öyle iğrenç bi insan evlenecek ha. karısı çocukları olacak... çok yazık hemde bizii tehdit ederken olacak bunlar çok yazık dedim kendi kendime... babam falanda dediki ne gerekiosa yardmcı olalım falan dedi halama. ve o akşam bize geldiler ben odamda otururken yalçın yanıma geldiartık evleniyorm senle işim bittimi şuan bilmiorum fln dedi . evlenmek istediği kızla 1 yıldır görüşüyorlarmıs ve yalcın onu cook sewiyormus.. annem odama geldi bıçağı yalçına tuttu birdaha kızlarıma yaklaşırsan senide öldürürüm sadece seni deil tüm sülaleni öldürürüm şimdi bi yaygara koparsam herkes seni öldrmeye gelir ne yüzle burdasın dedi o an öyle güç aldımki annemdenmafoldumben.. tabi o adi neye ugradıgını şaşırdı şok oldu benm anlattıgımı anladı.. bna ters ters baktı aannem farkedince boğazına yapıştı öldürüyordu ben girdm araya içerde halamlar var anne dur dedm ben engel oldum. onlar gttiler annemin sinirden elleri titriyordu:( bi gün sonra yalçın bana msj attı senle hesabım bitmedi seni uyarmıstm fln dedi.. cvp vermedm.. babam yalcının sewgilisi ile tanısmak istedi birgün yalçınlara gttk sewgilisi ve aileside ordaydı işte kızla bende tnıstım ama kız iyi bi insana benziyordu hoş bi kızdı.. mutfakta yanında ben oldm konustk biraz... herkes eve gidince yalcını aradım bu kez kozlar bendeydi sen bu kızı sewiyorsun öylmi bende seni bu kızdan etmezsem adım ezel deil bana cektirdiklerinin bin katını çekeceksn herşeyi anlatıcam ona dedim biliyordu aile faciası olacağını yapma ltfen özür dilerim herşey için birdaha olmayack biliyosn evlenicem artık falan ddi ama o kadar yılın hesabını özürle kapatacağımı sandı adi şerefsiz ama çok yanıldı şimdi köşeye o sıkıştı beni yine tehdit etti bende seni ergüne sölerm bende ona anlatırım dedi bende papuç bırakmadım dedmki anlat zaten ben anlatacaktım nasıl anlatıırm die düşünüyordm ben bu dertten kurtarırsan daha ne.. sen anlat benm icin ii o güç bende yoktu zaten artık herseyi göze aldım öldürecekte olsan umrumda deil sen tehditlere sığınıyorsun ama benm sığındıgım koskoca ALLAH var bakalm kim kime napacak dedim.. allah kahretsnd edi tlfnu kapadı... artık kozlar bnde ben mutlu olamadım o da olamayacak asla olamayacak bu sırrı yakında herkes bilecek çünkü öğrenmezlerse hiç bişeyden habersiz bi kızın da hayatı mahvolacak bu evliliğe izin vermicem. benm hayatım mahvoldu bi hayatı daha mahvetmesine müsade etmicem!!!:enbuyukkk:

Son düzenleme:
Ezel şu heriften uzak dur öncelikle, evlerine falan gidip gelme.bunlar hep o anı tekrar tekrar yaşamana neden olacak. ıçini rahatlatacaksa git kıza anlat, ama sen ilk önce psikolojik tedavi gör, sevgiline anlatıp anlatmamak sana kalmış ama hayatına devam edebilmek adına tedavi görmelisin.

bence annenin bu konuyu bir şekilde babana anlatması gerekiyo çünkü baban bilmediği sürece daha çok gidip geleceksiniz Allah kolaylık versin

bence onun yaptığı yanına kar kalmamalı oda bir nevi zarar görmeli ama ne şekilde bende bilmiyorum, evlensede o yine bu işleri bırakacağını sanmıyorum, ahlahsız işine devam edecek artık küçük çocuklaramı yine genç kızlara mı dadanacak yani yine ileri dönük bir pislik yapar o büyük ihtimal . :oklava:kötükedihüso

kuzeninden mümkün mertebe uzak dur.
annen de babana bu yaşadıklarını anlatsın mutlaka.
evleneceği kızlada bir şekilde konuşup uyar.
çünkü evlenince de rahat durmaz başkaşlarına da zarar verir.

ondan uzak dur canım evet babanada anlat bunu herkese anlatt ;) herkes bilmeli bunun suclusu sen deilsin asla hemde skın korkmaa ama bu yükün altındada ezilmee sakınn ve vakit kaybetme anlatma konsuunda hersey için cok gec olabilir

Canim, bende sana msj atmistim durmunu merak ediyorum diye, uzun zamandir sesin cikmayinca aklim sende kaldi fisfisfis

Son düzenleme:
bu olay üzerine hala evlerine mi gidiyorsunuz?

Annen de biliyor üstelik...

Yerinde olsam kesinlikle babamada söylerdim madur olan sensin sonucta söyle ve ailecek görüsmeyi kesin öyle halada öyle kuzende olmaz olsun madem allaha güveniyorsun er gec allah cezasini verir zaten kimsenin yaptigi yanina kalmaz sende piskolojik tedavini ol mutlaka sonrada bunlari unutmaya calis dedigim gibi o aileden uzak durun onlardan birini bile görmek sana bunlari hep hatirlatir ailene simdiye kadar anlatmamakta iyi yapmamissin

Bir an önce babanıza durumu anlatsanız iyi olur. Babanız hiç bir şeyden habersiz tüm iyiniyetiyle yardımcı olmaya çalışıyor ama eğer sonradan duyarsa bin kat daha kahrolacak kızına bu şekilde bir kötülüğü hak gören insan diyemeyeceğim, her ne mahluk ise artık ona yardım etmeye çalışıyorum diye.:delphin:

bence o pislik heriftan uzak dur, annen babana anlatsın. babanda onların ne halt olduğunu öğrensin. ona göre tavır koysun. tek korkum babanın bunu öğrenince sizi evlendirmek isteyebilir. çünkü kesin ancak bu yolla namuslarını temizleyeceklerini sanıyo erkekler. ama sen böyle bir insanla kesinlikle evlenmeyeceğin konusunda tavrını koy. ve bu pislikle bırak büyükler uğraşsın. üstüne bu kadar yük alma. adam normal değil çünkü

Annenle konuşmana çok sevindim ama durumu bir şekilde babanada anlatmanız taraftarıyım bende gerekirse konuşmaları kayda al ispat için..babanda bilirse işler senin için dahada kolaylaşır bırak bundan sonra büyüklerin uğraşsın zaten ruhun yeterince yıpranmış..bu çekişmeden uzak kal ve kafanı dinle bence..

sesinin çıkmasına bazı seyleri halletmene çok sevindim..
bence de artık uğraşma..nasıl olsa artık annenin de bildigini ve kozların senin elinde olduğunu biliyor..bırak ne halı varsa görsün..bir şey daha derse annem babama anlatmaya karar verdi sen bilirsin de..ama sen uğraşma..
o kızı sevdiği için ona zarar vereceğini dusunmuyorum..
bosver artık önüne bak hayatına bak..
bunu da anılarından kafandan silmeye çalış..en gerilere at..hatirlayamiyacagin kadar derinlere..sanki onları yaşayan sen degilmissin gibi gerilere..

bu olay üzerine hala evlerine mi gidiyorsunuz?

Annen de biliyor üstelik...

çok güzel demişsin
bende ilk okuduğumda bunu düşündüm. hem size böyle bir iğrençlik yapıyor hem siz ona gidiyorsunuz hem o size geliyor. hala görüşüyorsunuz

bence bir an önce savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun, bu işler tehdit etmekle çözülmez. sevgilisinden ayıracaksın da ne olacak bu sefer daha çok sana bulaşacak

Yazdıklarınızın bazı kısımlarına takıldım .

"Annem bizi namuslu yetiştirmek istedi" gibi birşey yazmışsınız bu başınıza gelenler sizin namussuzluğunuz değil.

Utanması gereken siz değilsiniz size bunları yaşatan insan müsveddesi utansın !

bir jinekologa gitmek yerine önce bir psikoloğa gitmeliydiniz,zarınızın yerinde olup olmaması değil sorun

psikolojiniz yerinde mi değil mi o önemli bence. En kısa zamanda bir doktora gidin.

ezel yapma canım uzak dur ,şimdi sen bu olanları kıza anlatıp evlenmelerine engel olursan bu adam yakandan hiç düşmez ..yapma bu korku ona yeter ,ayrıca özür dilediğine göre bir daha seni tehdit edemez ..annen de biliyor artık arkanda destek de var..bırak o pislik allahından bulsun ..sen bulaşma ..

Çok zor, Allah kimsenin başına vermesin. Umarım kendini toparlarsın ve o kuzeninde bir şekilde yaptıklarının cezasını çeker. Benim de bir arkadaşımın başına benzer durum gelmişti. O zamanları çok zor atlattı ama şimdi evli. Eşine de üstü kapalı anlatmış olayı ve eşi anlayışla karşılamış, zor zamanında yanında olmuş. Mutlular ve iki tane çocukları var. Sen de mutlu olursun umarım.

Sevgili ezel,sonunda cesaretini toplamana sevindim..Ancak babanı da bilgilendirmelisiniz..Çünkü adam şu an kandırılıyor..Bilmeye hakkı var...

Back