Bana değıl duygularıma ıhanet edıldı...

Şunu yap bunu yap söylemesi çok kolay ama kalbinin sesini dinle bir süre ayrı kalmaya çalış
Seni seviyosa zaten ayrı yapamazsınız bir şekilde anlar hatasını ama senden ayrı kalabiliyosa gerçekten bişeyler bitmiştir canım aranızda
Sabret üzme kendini en azından bunun için elinden geleni yap...

Şu internet işimizi kolaylaştırırken ne kadar da zorlaştırıyor..

Kalbin ve mantığın savaş veriyor eminim. Belli ki kendince kaçamak yapmaya çalışmış. Yanlış anlama sakın ilişkideki monotonluktan kendince öyle düşünmüştür biraz aksiyon olsun istemiştir. Erkekler böyledir. Umarım yaptığından dolayı kendi pişman olmaz. Biraz kendini dinlemeye çalış.. Unutacaksın unutmalısında :)) hayat gerçekten güzel sen gördüğün sürece...

yazarken ağlıycam biliyorum ama yazıcam bu satırları.
45 gün önce kadar ne yaşıyorsan aynılarını yaşadım.
tesadüfen karşıma çıkmıştı herşey.
beni çok seven, aldatılmaktan korkan adam beni aldatmıştı.
bi gece karısı arkadaşını aldattı diye telefonda hıçkıra hıçkıra ağlayıp yalvarırım beni aldatma diyen adam başka kızlarla tanışmak istemişti.
beni çok seviyordu eminim, seviyodu da nasııl aldattı hala aklım almıyor ama hala beni sevdiğinden adım kadar eminim.
evlilik hayalleri kurarken yanımda ağlayan, kavga ettik diye yanından giderken kendini arabanın altına atan adam, sokağın ortasında yola oturup herkesin içinde ağlayarak gitme diyen adam beni sevmiyor olamaz bana göre.
ama arayış mı desem ne desem bilemiyorum. her neyse..
bende tesadüf bir şekilde öğrendim aldatıldığımı.. onları gördüğün an ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki..
ben kaskatı kesilmiştim tepkisizleşmiştim. bi ben bi Allah biliyor o an neler yaşadığımı.
yapmaz dedim önce beni çok seviyor yapmaz.
konduramadım. yüzlerce defa okudum yazdıklarını ama o'nun yazısıydı tanırdım, konuşma tarzını bilirdim, emindim.
bitirdim sonra. bu zamana kadar onlarca defa biten ilişkimi tamamen sonsuza kadar bitirdim.
19 ay geçirmiştik beraber. elimi sıkıca tutan, beni çok sevdiğine inandığım adam yoktu, olmayacaktı.
sana yemin ederim ölsün istedim sonraları hep.
gebersin dedim. intihar edip hastaneye kaldırıldı ben evde ölsün diye dua ettim.
o kadar öfkeliydim düşün. çok seviyordum, çok sevdim belkide hala seviyorum inan bende bilmiyorum artık.
ama öfkem herşeyin önünde.
ilk 15 gün ölü gibiydim günlükten bile bilir.
gözlerim şiş gezerdim.
hiç unutmuyorum annem farkedip 'ceyda sen uyumuyo musun hiç bu gözlerinin hali ne' diye sormuştu, geçiştirdim.
dershanede herkesin içinde, otobüste milletin ortasında ağladım.
yolda ağlamamak için koşa koşa eve gelip kapıdan içeri girer girmez ağlamaya başlıyordum.
kısacası 15 gün felaketti benim için.
sonra birşey oldu adını hala koyamadığım tepkisizleştim.
hala şaşırıyorum o tepkisizliğime.
ama dua ederken 'Allah'ım yapan oysa yalvarırım yardım et bana, içimdeki huzursuzluğu al' diye ağlayarak yalvardım.
farkındaysan dua ederken bile apan oysa diye dua ediyordum.
emindim ama işte insanın içindeki o umut ah o umut.
o umut öyle dua etmemi sağladı.
yaklaşık 45 gün oldu.
arada sırada geliyorlar ağlıyorum ama kesinlikle ilk günkü gibi değilim.
affemeyi düşünüyor musun bilmiyorum ama affetme.
ben bigün uyurken affetsem nasıl olur diye bi hayal kurmuştum inan hayalde bile olmadı.
başka kızlarla konuşan adamın sevgilisiymişim gibi hissedemedim kendimi.
hala peşimde, arar, mesaj atar ama inan umrumda değil.
ben o konuşmalarını gördüğüm adamı sevmiyordum zaten.
benim sevdiğim adam bambaşkaydı.
o'nu öldürdü o. katil bi adamla da zaten yapamazdım ben.
ve en büyük mucizem Alllah'ın adaletine inanmak oldu.
o kadar çok inanıyorum ki günün birinde tecelli edeceğine ha bu dünya da ha diğer dünya da elbet birgün döktüğüm gözyaşlarının hesabı sorulacak.
o günün umuduyla yaşıyorum şuan o günü bekliyorum.
uzun oldu farkındayım ama örnek olması açısından ne yaşadıysam anlatmaya çalıştım umarım sıkmamışımdır.

bu arada bana umut veren Hz. Muhammed'İN(S.A.V) çok sevdiğim bi sözü var.
''Canı yanan sabretsin,
Canı yakan, canının yanacağı günü beklesin!..''

ınan kı yazdıklarını okurken gözümden yaş geldı
çok üzüldüm hıç hak etmedık çünkü bunu..
bende senın gıbıyım
sokakta hıç tanımadığım ınsanlar yanıma gelıp tessellı edıyor, nıye ağlıyorsun dıyorlar
söyleyemıyorum
kaç gündür ne yıyorum ne ıçıyorum. sadece ruhsuz bı şekılde yatıyorum.
şuan oda çok öfkelı
ben bırşey yapmadım dıyor
ama bılmıyorum, belkıde gördüklerımın gerçek olduğuna okadar kaptırmışım kı kendımı onu dınlemıyorum bıle
dün akşam annemı aradı, ona açıkladı durumu
onu ne kadar sevdığımı sen bılıyorsun ben bırşey yapmadım demış
sonrada kardeşımın maılıne sıfresını yazıp göndermış
gırın bakın özel msj kutusuna o tarıhde neler var dıye
kardeşım baktı yusuf dıye bırı yazmış onuda karşı taraf yusuf nbr felan yazdığı ıçın anladık
o tarıhlerde gelen mesajların hepsı yusuf denılen o şahısa gelmış
öyle bırı var bılıyorum ama tanımıyorum kı o çocuğunda kız arkadaşı var
bıde numarasını yazmış maılde bı kıza o numarada benımkıne aıt değıl
aradım bambaşka yabancı bı ses çıkıyor, konuşamadım bıle.ama erkek.
şuan ne yapcağımı bılmıyorum gerçekten, yemınler edıyor ben değılım o dıye
bu sabah bütün şıfrelerını değıştırmış mesaj atmış öyle yazıyor
annem ve kardeşım onun suçsuz olduğunu söylüyor ama benım aklımda hala soru ışaretlerı var galıba
en kötüsüde bana ıhanet edılmedıyse bıle o çocuğun kız arkadaşına büyük yanlış yapılıyor
dedığıne göre arkadaşının onun sayfasına gırıp mesajlaştığından haberı yokmuş
benden sonra gırıp bakmış ve görmüş

şuan aklım okadar karışık kı ne yapacağımı bılmıyorum
bı yanım ona ınanmak ıstıyor çünkü çok sevıyorum gerçekten, çok emek verdım ben bu ılışkıye
keşke hepsı kabus olsa, uyansam ve hıçbırşey olmamış olsa...
akıl verın nolur

gerçekten üzülmemek elde değıl, geçse bıle ızı kalmasından korkuyorum.
yukarda anlattığım gıbı olaylar benı aştı artık, ne yapacağımı bılemıyorum..
nımrel dedığın okadar doğru kı... kalbım ve mantığım savaş verıyor

ben yapmadım sözlerini o kadar çok duydum ki..
karşıma bu yaptı diye çıkardığı bi kişi oldu o da kabul etti ben yaptım dedi ama ben inanamadım.
az msnde konuşmadım ben onunla, konuşma tarzı neir nasıldır biliyorum.
eminsen bitir.
ve yüreğinin sesini dinle.
klasiktir bu ama kadın aldatıldıysa hisseder.
ben onun yaptığına eminim emin olmak için, günahını almamak için o kadar çok okudum ki o konuşmaları.
hergün karşıma çıkıyor, düşün sevgiliyken haftada 2 kez falan görüşürdük ama artık hergün dershanemin çıkışına geliyor. yüzüne bakmıyorum bile.
ama lütfen eğer bi yerlerden bir ses konuşan o diyorsa affetme, bunu kendine yapma.
eğer onunla da mutsuz olucaksan beyninde hep acaba mı diye bir düşünce var olacaksa bunukendine yapma.
Rabb'im yardımcın olsun.

canım benim ya sanki kendim yaşamış kadar üzüldüm.konu kalp olunca sağ çıkmak mümkün değil işte.bir şekilde yaralıyor insanı
aşık insan imtihan edilir ben buna inanırım hep.sevenler birbirine sadık kalıp tüm zorluklara sabretse sonunda meyvesini alacak zaten.
haya 10 kısımdır 9u kadında 1i erkekte bulunur belkide o yüzden onlar nefsine daha kolay uyuyorlar ..
senin imtihanın onun ızdırabı olsun... göz yaşların canını yakacak hemde çok yakacak bende bu duyguyu tattım her ne kadar olaylar farklı da olsa.
bazen canım çok yanıyor hatırladıkça ağlıyorum kendimi kaybettiğim zamanlar oluyor ama bir şekilde birileri bana destek oluyor çok şükür.
öyle yada böyle zaman geçecek işte.
hep derim içinde Allah korkusu olan gerçekten kıymet veren hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim.
gözünden akan yaşların seni yeniden filizlendirip hayata tutunma vesilen olur inşallah ve gerçekten mutlu olman dileğiyle canım...

ne kadar da benzer olaylar yaşamışız. facebook olayı falan. o yurtdışındaydı ben türkiyede. 7 yıllk ilşkim ve beni aldatmış hiç hissettirmeden tek hissettirdiği sevgisi ve aşkıydı şsizin

Canım biliyorum belki söylemesi kolay yapması zor ama. Sakın affetme.
Ona dönme. Bir de göz göre göre seni salak yerine koymaya calısmıs. f5 bas bakalım filan.
İnan ben bile sinir oldum su an cok kötü. Haketmiyor böyleleri sevilmeyi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…