- Konu Sahibi kafanereyebizoraya
-
Uzak olmanız çok kötü olmuş sizin için.Ama mantıklı bir açıklama da yapmıyor ki anacım yani ne alaka biri girip duvarına yazsın ki.Ayrıca o gece anlattığı da doğru olabilir ama yine de tuhaf ve olabilme ihtimali uzak bi hikaye gibi geldi bana.Düşünsene o kadar bar varken denk gelsinler.Bilmiyorum canım evet canın acıyordur şu an ama şu yaşadıklarını sen değil de başka biri yaşamış gibi düşünmeye çalış o zaman daha sağlıklı bir karar verebilirsin.
sakın ha sakın inanma erkeklerin gzyaşına aşkından ölüyorum desede sen ondan uzaklşana kadar yani mesafe bazında o kadar doyumsuzlarki herşey beklenir kendinide üzme yazık canına valla kuzum dert etme hatta sevin böyle bir insandan yol yakınken kurtulduğuna
Canım ya tam olarak ne yazmış hani daha önceleri de. Yazabilir misin ben çok merak ettim başta bi tanesini okudum ama.bızım oturduğumuz yer küçük bı sahıl kasabası kışın açık 2 bar var zaten onlarda dıp dıbe ama ınanmak ıstemıyorum
belkı dıyorum o gece bırşey oldu ve sonrasında benı aradı
ınanın aklım çalışmıyor mıdem almıyorum bu düşüncelerımı
Canım ya tam olarak ne yazmış hani daha önceleri de. Yazabilir misin ben çok merak ettim başta bi tanesini okudum ama.
Canım benim nedense hiç kıyamadım sana ama belli yani.Yemiş bi haltlar. Emin ol can çıkar huy çıkmaz.Yarın öbür gün çekebilir misin böyle birini. Kar zarar hesabını yap bir hafta bir ay en fazla iki ay üzülürsün..Çocuğun yanına gittiğin de kaş göz yapmıştır ne olacak he bide eminim sana şöyle demiştir ben yazmış olsam silmez miyim sen göreceksin diye aptalmıyım ben demiştir.Bunu dediyse tamam zaten..Yemiştir bi haltlar kesin.memleketıne gıtmıştı bı kıza yazmış ışte ne zamandır görüşmüyoruz gel görüşelım çok özlettın kendını
bıde başkalarına tanışalım mı felan dıye mesajlar vardı ama özel mesaj olarak göndermış
bunuda tesadüfen onun evınde otururken gördüm arkadaşı ordaydı
bunlar ne dedığımde kavga etmeye başladık bız çocukda oturma odasındaydı
o yazdı dedı arkadaşının üstüne attı gıttı çağırdı oda ben yaptım dedı
ama dıyorum ya kurduğu cümleden anlarım ben o olduğunu o gün çocuğun ağzına s....tm zaten bıdaha gırmem dedı
ama yanına gıderken kım bılır ne tembıh ettı? olabılır demı?yalanı ortaya çıkmasın dıye belkıde..
Canım üzülme lütfen ah bu erkekler neden böyle doyumsuz hep fazlasını istiyor onu çok seven hayatını vermeye hazır bir sevgilisi varken hala neyin peşinde? bence erkek arkadaşın ne istediğini bilmiyor ve yalan söylemeyi beceremediği ortada
Canım benim nedense hiç kıyamadım sana ama belli yani.Yemiş bi haltlar. Emin ol can çıkar huy çıkmaz.Yarın öbür gün çekebilir misin böyle birini. Kar zarar hesabını yap bir hafta bir ay en fazla iki ay üzülürsün..Çocuğun yanına gittiğin de kaş göz yapmıştır ne olacak he bide eminim sana şöyle demiştir ben yazmış olsam silmez miyim sen göreceksin diye aptalmıyım ben demiştir.Bunu dediyse tamam zaten..Yemiştir bi haltlar kesin.
Canım iyi ki farketmişsin de kurtarmışsın kendini.Delikanlı gibi hatasını kabul etse, bir daha yapmıycm dese, özür dilese insan belki affeder de erkeklerin yalanı yalanla devam ettirip konuyu kapatmaya çalışması bizlerin güvenini tamamen alt üst ediyor. "Tamam hata yapınca kabul ediyor, arkasında duruyor. Bundan sonra yanlış bişey olursa arkasında durur. içim rahat olsun" diyemiyorsun
heh bende bunu istiyorum işte.Yani af falan dilese yine neyse pişkinlik yaptığı..Canım neden aldatılmaktan korkuyordur biliyor musun kendisi yaptığı içindir.Kişi kendinden bilir işi derler ya.Neden gecenin bi vakti arayıp böyle söylesin ki yoksa.Birde tevafuk bu olay oluyor .Bu tarz birbirine yakın şeyler alameti verir zaten bi şeyi çok anmak falan.Canım iyi ki farketmişsin de kurtarmışsın kendini.Delikanlı gibi hatasını kabul etse, bir daha yapmıycm dese, özür dilese insan belki affeder de erkeklerin yalanı yalanla devam ettirip konuyu kapatmaya çalışması bizlerin güvenini tamamen alt üst ediyor. "Tamam hata yapınca kabul ediyor, arkasında duruyor. Bundan sonra yanlış bişey olursa arkasında durur. içim rahat olsun" diyemiyorsun
ayrıldığımıza ınanamıyorum bıttık mı bız
o gıttı ya ölüyorum gıbı tek başına ıdare edemem ben
çok sevıyorum ama bıttı
cok sevdıgın bırınden boylesıne ıhanete ugramak cok zor bılıyorum ,
bende yasadım ınkar ederler en basta sen sordukca yalan soyler hatta ısrar ettıkce o yalan dallanır budaklanır
sana tek bırsey soyleyeyım eger pısmanım hata yaptım fılan derse asla affetme cunkı bır defa yapan yıne yapıyor
hala mesaj atiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?