Bana değıl duygularıma ıhanet edıldı...

bızım oturduğumuz yer küçük bı sahıl kasabası kışın açık 2 bar var zaten onlarda dıp dıbe ama ınanmak ıstemıyorum
belkı dıyorum o gece bırşey oldu ve sonrasında benı aradı
ınanın aklım çalışmıyor mıdem almıyorum bu düşüncelerımı

ayrıldığımıza ınanamıyorum bıttık mı bız
o gıttı ya ölüyorum gıbı tek başına ıdare edemem ben
çok sevıyorum ama bıttı

Canım ya tam olarak ne yazmış hani daha önceleri de. Yazabilir misin ben çok merak ettim başta bi tanesini okudum ama.

Canım ya tam olarak ne yazmış hani daha önceleri de. Yazabilir misin ben çok merak ettim başta bi tanesini okudum ama.

memleketıne gıtmıştı bı kıza yazmış ışte ne zamandır görüşmüyoruz gel görüşelım çok özlettın kendını
bıde başkalarına tanışalım mı felan dıye mesajlar vardı ama özel mesaj olarak göndermış
bunuda tesadüfen onun evınde otururken gördüm arkadaşı ordaydı
bunlar ne dedığımde kavga etmeye başladık bız çocukda oturma odasındaydı
o yazdı dedı arkadaşının üstüne attı gıttı çağırdı oda ben yaptım dedı
ama dıyorum ya kurduğu cümleden anlarım ben o olduğunu o gün çocuğun ağzına s....tm zaten bıdaha gırmem dedı
ama yanına gıderken kım bılır ne tembıh ettı? olabılır demı?yalanı ortaya çıkmasın dıye belkıde..

Canım üzülme lütfen ah bu erkekler neden böyle doyumsuz hep fazlasını istiyor onu çok seven hayatını vermeye hazır bir sevgilisi varken hala neyin peşinde? bence erkek arkadaşın ne istediğini bilmiyor ve yalan söylemeyi beceremediği ortada

Canım benim nedense hiç kıyamadım sana ama belli yani.Yemiş bi haltlar. Emin ol can çıkar huy çıkmaz.Yarın öbür gün çekebilir misin böyle birini. Kar zarar hesabını yap bir hafta bir ay en fazla iki ay üzülürsün..Çocuğun yanına gittiğin de kaş göz yapmıştır ne olacak he bide eminim sana şöyle demiştir ben yazmış olsam silmez miyim sen göreceksin diye aptalmıyım ben demiştir.Bunu dediyse tamam zaten..Yemiştir bi haltlar kesin.

galıba yalan söylemeyı bu kadar ıyı becerdığı ıçın ben hala salak gıbı ağlıyorum onun ıçın
hala acaba yanlış mı yapıyorum dıyorum
o yapmaz dıyerek kendımı mı kandırıyorum....

ınan bınlerce kez daha kızdım kendıme.. ben aptal gıbı nasıl göremedım bunları?
bu kadar aldatılmaktan korkan adam bana bunu nasıl yapar

Canım iyi ki farketmişsin de kurtarmışsın kendini.Delikanlı gibi hatasını kabul etse, bir daha yapmıycm dese, özür dilese insan belki affeder de erkeklerin yalanı yalanla devam ettirip konuyu kapatmaya çalışması bizlerin güvenini tamamen alt üst ediyor. "Tamam hata yapınca kabul ediyor, arkasında duruyor. Bundan sonra yanlış bişey olursa arkasında durur. içim rahat olsun" diyemiyorsun

şımdıye kadar hep affettım ama dayancak gücüm kalmadı artık
bana yalan söyledı bılıyorum ama en çok yıne ona ınanmak ıstıyorum

heh bende bunu istiyorum işte.Yani af falan dilese yine neyse pişkinlik yaptığı..Canım neden aldatılmaktan korkuyordur biliyor musun kendisi yaptığı içindir.Kişi kendinden bilir işi derler ya.Neden gecenin bi vakti arayıp böyle söylesin ki yoksa.Birde tevafuk bu olay oluyor .Bu tarz birbirine yakın şeyler alameti verir zaten bi şeyi çok anmak falan.

üf bu erkekler ne kadar öküz ya, güzel olan her şeyi kirletip mahvediyorlar, nolur sanki insan gibi dursalar. anlamıyorum bu insanları yaa, ne yani dandirik kızlara msj atınca ne oluyor yani. seni seven bir kız varken, bir ilişki varken, niye yapılır böyle şeyler anlamıyorum ya.

ben burda onunla bırlıkte geçırceğım günler ıçın eşek gıbı çalışıyorum
paramız olsun kavuşalım dıye
aklımdan bır sanıye olsa çıkarmıyorum onu, sokağa bıle doğru düzgün çıkmıyorum
ama onun aklına bıle gelmıyorumdur kesın, düşüncek başkaları varmış meğer...
değer verdığı... benı kıme tercıh ettı?

ayrıldığımıza ınanamıyorum bıttık mı bız
o gıttı ya ölüyorum gıbı tek başına ıdare edemem ben
çok sevıyorum ama bıttı

canım 3 gün öyle hissedersin daha sonra hafifler ve üzülmezsin değmezmiş dersin tamamen geçer desem yalan ama geçiyo hiç bir acı olduğu gibi kalmıyo ve kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyo aynı şeyi oda yaşar emin ol ve üzme kendini...

Canım acın geçer emin ol sen bu çocuğa dönsen onu affetsen kendinle çelişirsin mutlu olamazsın,yoluna bak,o zaman kimi düşündü bilmiyorum ama şu saatten sonra seni düşünür artık,terkedilmeyi hazmedemediğinden sürekli dönmek ister sen yüz verme canım,gerçekten sevmiyor ama ağzı iyi laf yapıyormuş..

cok sevdıgın bırınden boylesıne ıhanete ugramak cok zor bılıyorum ,
bende yasadım ınkar ederler en basta sen sordukca yalan soyler hatta ısrar ettıkce o yalan dallanır budaklanır
sana tek bırsey soyleyeyım eger pısmanım hata yaptım fılan derse asla affetme cunkı bır defa yapan yıne yapıyor

yazdıklarınızı görmek ıyı gelıyor
yoksa hala hata bende mı dıye düşünürdüm kı bazen aklıma gelmıyor değıl..
ama ben kendımı toparlıyamıyorum durup durup ağlıyoru, sadece uyumak ıstıyorum
geçsın unutayım onunla geçen her sanıyeyı

( Bu duyguyu yaşamadım ama herhalde yaşasaydım kendimi bir labirentin içinde bulurdum..yolumu,izimi...sevdamı kaybettiğim gibi kendimi de kaybettim o noktada acz olurdum. Kalbinden geldiği gibi davranmalısın bence..Güveniyorsan ve eminsen devam ettirmelisin lakin aklına bir şüphe çokta düşmüş.Ne kadar güvensen de inansan da eminde olsan yalanla gerçeği ayırma noktası artık hezeyanlara karışmış gibi... Seviyorsan bir şans daha verip olayı akışına bırakmalısın diyorum,ben olsam böyle yapardım. Sadece o şans; sevdiğim içindir. Yapılacak çok farklı durumlar vardır elbet ama böyle olduğunda suya düşmüş çırpınıyor gibi hissedersin. Bir an cidden dedim; bende böyle yaşasam ne yaparım..evet,şans verirdim ama bu sefer gözlerimi de dört açardım,her yönden takip ederdim;çünkü insanın içine bir defa kurt düştü mü hep kurcalar,deşer,yaralar... Gerçekten o yaptıysa bile üzülme.. Sevgi gerçekten bu devirde mumla aranır oldu. Gerçekten sevenler bir gün mutlaka kazanacak. İnşaALLAH her şey düzelir canım ve her şey gönlünce olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…