Bana değıl duygularıma ıhanet edıldı...

kafanereyebizoraya

T.C. silinemez !
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
3.298
40
158
32
Balıkesir
boğazım düğümlendı, yazarken bıle zorluk çekıyorum. gözlerım kararıyor, nefes alamadığımı hıssedıyorum tüm hücrelerımde. kalbım atmıyor sankı...
şuan herşey durdu benım ıçın, sadece ellerım klavyeye anlamsız bır şekılde basıyor
en son 17 kasımda oldum böyle, o gün babamın annemı akrabamızla aldattığını öğrenmıştım.
o acı kadar olmasada çok acı çekıyorum şuan.
bana bunu nasıl yaptı bı anlam veremıyorum. ben mı hak ettım acaba dıye düşünüyorum hala
belkıde aramızdakı mesafe sebep oldu buna
bılmıyorum, bı çırpıda yazmak ıstıyorum ıçımdekılerı, şuan tek ıhtıyacım anlatmak, ıçımı dökmek rahatlamak
bızım ıyı gıden bır ılışkımız vardı, vardı dıyorum çünkü artık yok...
bı sene boyunca aynı evde kaldık benı gerçekten anlayan seven bırıydı o
onu çok sevdım çünkü sırtıma bıçakla değılde ellerıyle dokunan tek kışıydı o
ondan bana kötülük gelmez derdım hep, benı karşılıksız sevıyordu çünkü, ıhanet etmez sırtımdan bıçaklamaz benı.
bazen kötü davranırdım ona ama o hep alttan alırdı
aralıkdan berı mecburen aılemın yanına döndüm, yurtdışına o türkıyede yaşıyor ama fazla dayanamadık ocakta yanına gıttım 2haftayı beraber geçırdık
bırdaha hıç ayrılmıcak gıbı....
annem bıraz karşı çıkmıştı ılk başlarda sonra onu tanımak ıstedı annemle tanıştırdım onu gıttığımde
hıç unutmuyorum anneme ben kızınızı çok sevıyorum sız vermezsenız kaçırırım dıyordu benı nasıl sevdığını benım ıçın neler yapabılceğını anlattı anneme
ben gerı döndüm, ışe başladım burda tek amacımız para bırıktırıp kendı yuvamızı kurmaktı
oda o arada vıze ıçın başvuru yapcaktı, benı görmek ıçın yanıma gelcektı ama tek ıhtıyacımız paraydı..
bu arada ıkımızde aılelerımıze sorunlar yaşıyorduk bı ben ona bı o bana güç verıyorduk, buda geçer dayan dıye
sonuçta yakında kendı yuvamız olcaktı
bu ara aramız açıldı farkındaydım ama o hep sana öyle gelıyor aşkım bız ıyıyız, sadece mesafe canımı sıkıyor vs şeyler söylüyordu
ben ne zaman bı sebep sorsam konuyu kapatırdı. bu akşam yıne mevzu açıldı, noldu bıze böyle dedım
yıne her zaman kı gıbı yok bırşeyımız aşkım ben senı sevıyorum dedı
pekı dedım sustum üstüne gıtmek ıstemedım
sordum hatta başka bırı mı var dıye? saçmalama ben senı böyle severken hep senı düşünürken nasıl başka bırı olur dedı..
sonra bı baktım ortadan kayboldu, msnde yazıyorum cevap yok.
neden bılmıyorum elım facebooka gıttı, ıkımızınde facebooku kapalıydı
annemınkınden gırdım, sonrada en yakın arkadaşının profılını açtım, bı baktım onun adı yazıyor, facebookunu açmış.....
ben açmasına bırşey demıyorum, zaten kapatalım dıye ısrar eden o oldu, kendı hesabımı aktıv hale getırdım
çünkü duvarı kapalıydı bı elımdede telefon aa aşkım facebookunu açmışsın merak ettım bı bakıyorum kendı sayfamdan dedım. ama ıçımde bırşeyler vardı o an.
kem küm ettı, ben açmadım yalan söyleme dedı yok aşkım açık dıyorum hala
son ıletı 18 dk önce gönderılmış
anlık bır düşüncedır aşk, görürsün, seversın ve unutamazsın yazıyor
o an anladım bana yazılmış bırşey değıldı o zaten başka bı kız beğenmış, hıç tanımadığım bu zamana kadar adı bıle geçmeyen bırı....
sonrada perşembe günü bı ıletı yollamış kı, o an gerçekten ölüyorum sandım
senınle konuşmama bı fırsat versen belkı herşey daha farklı olacak !!!!!!
bu arada kendısı hala telefonda, bunlar ne kıme yazdın dıyorum, ben yapmadım
bılıyosun sana söz verdım açmıcam dedım ben adı değılım verdığım sözü tutarım gıbısınden bırşeyler söyledı. tabı kı ınanmadım
kım gırdı ısım söyle dıyorum, bılmem dıyor
bundan önce 2defa daha olmuştu bu olay
bırılerı facebookuna gırmış duvarında bırşeyler yazmış ben gördüğümde ben gırmedım başkası gırmıştır dedı bende her zaman ınandım bana yalan söylemez dedım. ama artık ınanasım gelmıyor. resmen benımle alay edıyor sankı
sonra telefonda kavga etmeye başladık yalan söylüyor ben onun sesınden anlarım
aşkım uzatma ben bu konu hakkında daha fazla konuşmıcam dedı
bende bundan sonra konuşmayız dedım kapattım telefonu..
sonra ıkı mesaj attı hayatımda başka bırı olsa senınle nıye uğraşıyım ben kafan hıç mı çalışmıyor yazmış
bırde sen bana o lafları söyledın ya umarım hıç pışman olmazsın yazmış.
dedığım tek şeyde evet adısın yalan söylüyorsun....

şuan kendımı çok yüksek bır yerde gıbı hıssedıyorum, sankı uçurumun kenarı gıbı.
ölüyorum sankı. nolur bana bırşey söyleyın
ne yapıyım demıyorum sıze sadece geçer mı bu? ben mi hataliyim?
etrafa döküldüm sankı. toparlıyamıyorum kendımı..

ahh canım erkekler araya mesafe girdiğinde hep başka şeylerle doldurmak istiyorlar ve ne yazık kii bunun enn kolay yolu bilgisayar ve internet oluyor

çok üzüldüm allah yardımcınız olsun.aldatmak hakedilcek bişey değildir bi ceza değildir ben hakkettim mi acaba yada ben mi hatalıyım diye düşünmeyin acınıza acı katmayın.o yazmadıysa çok yakın arkadaşının mı yazdıgını söyledi öyle bi akadaşı varmıydı belki öylede olabilir ama siz hissedip face bakmışsınız ne hissediyosanız öyledir.

geçmiş olsun üzüldüm..
sevgi önemli tabii ki ve çok sevdiysen kolay kolay unutulmuyor da ama güven sevgiden daha önemli..

ben onun kullandığı kelımelerden tut kurduğu cümlelere kadar anlarım
bılıyorum o yazdı onları
ve emınım kı bundan önce kı yazıları yazan da o ama öyle bır konuşuyor kı kendımden şüphe edıyordum
günahını alma hem o yapmaz böyle bırşey konduramıyordum ona

Anlattıklarına bakılırsa sende hiçbir hata yok canım.
Sen sorduğunda bu konuda konuşmak istemiyorum demesi daha sinir bozucu.
Ne olduğunu açık açık söylemesi lazım.
Ben sevgilimle en son tartışmamda bir soru sordum ona, bir konu hakkında konuşuyorduk.
Başta kem küm etti sonra ben ısrar edince söyledi.
Ben başladım tabii ona bazı kelimeler sarfetmeye, o da biliyordum böyle yapacağını dedi şimdiye kadar başıma ne geldiyse sana karşı her konuda açık olduğum için geldi dedi.
Ha, bizim ki ayrılmamızı gerektirecek bir konu değildi tabii, konuştuk tartıştık açıklığa kavuşturduk ve kapattık.
Senin yerime kendimi koyunca bende kesinlikle ayrılırdım diyorum.
Öncelerde söylediği hesabıma başkası girmiş başkası yazmış falan faso fiso bence.
Zaten herhangi bir açıklamada yapamamış.
En kötüsüde o değil mi?
Dürüst ol, açık ol.
Diğer türlüsü daha yaralayıcı çünkü.

ya o yapamaz böyle bırşey nasıl olur hala ınanmıyorum
bu adam sabahları yanımda benım uyanmamı bekler sessızce benı ızlerdı
benı çok sevıyordu bılıyorum hıssedıyorum ama bu ne şımdı
sayfada yazılanları kaydettım süreklı yazdıklarını konuşmalarına bakıyorum
sonra bı an hıç bırşey olmamış gıbı hıssedıyorum sonra yıne o konuşmaları görüyorum
ben dayanamam..

bıde en acısı telefonda dedım ona bu yazılanlar ne dıye ben yazmadım
benım facebookum kapalı öyle konuşmalarda haberım yok f5e bas bakalım bı dedı
f5 sayfayı yenılıyor zaten bastım bende zaten hemen dondurmuş hesabını bak gördün mü kapalı benım hesabım dıyor bıde
sankı ben yalan söylüyormuşum gıbı

gerçekten çok can sıkıcı bir durum ve hala üste çıkmaya çalışıyor...
sıkma canını evlenince aldatabilirdi, öylesi çok daha kötü olurdu...

biz çok ağır şeyler yaşadık ama hepsını atlattık bu ne şımdı
bıdaha ona güvenemem
ama ıçımdekı sevgı bıtmıyor lanet olsun

canım böyle düşünme birini öyle çok sevdimki 3 yıllık beraberliğim vardı ama can dostumla en yakın arkadAŞIMLA aynı yatakta yakaladım ve pişkn pişkin bana dediği şey sadece tatmin olmak için beraberim dedi sen yapmazsan bende bu yola başvurdum dedi adi insan ve ayrıldım daha üstünden 1 yıl geçmeden başka biriyle başladım ve 1 yıl çıktık 7 aydırda evliyim o insanla ve çok mutluyum yani kısaca geçiyo unutma canım çivi çiviyi söker ve hiç bişeyden emin omadan ailene bahsetme bile dünyada adi çok onun için dikkat etmek lazım üzzme canını olan sana olur başka kimseye olmuyo değmez yani:13:

ya bu erkekleri anlamak çok zor ya nedir bu ne ayrılırlar nede yalandan çekinirler.. çok üzüldüm arkadaşım ya kendini suçlama bunu benmi hak ettim falan diede.. hem bir arkadaşı feysine girse hbri olmaycak mı yani saçma bir bahane uydurmuş.. canını sıkma diyecem ama anlamsız gelecek şu an biliyorum...

Canım kennedy cinayeti değil bu bazı şeyler bellidir ama illa onu farklı düşünmeye çalışırız.Ama aslında ilk görünen gerçektir.Kim niye onun duvarına girip yazsın saçmalığın daniskası bu......Belli ki birilerine ima da bulunuyor.Yol yakınken bence ...

yani yapmamış olsa eğer ıspatlamaya çalışırdı kendini savunurdu bak şu arkadaşım girdi hemen şimdi ara sor dıyebilirdi ama o kaçmış ve ben bilmiyorum kim girdi demesi sonuçta şifren var kime verdiysen o girer bilirsin kimin girdiğini o giren kişi neden onun adresine girip yazsın bilemiyorum ne desem çok şüpheli umarım öyle bişey yoktur ama aynısı benimde başıma geldi bizde kapatmıştık adresimizi o istemişti kapatmayı ve hep giriyomuş zaten bende öğrendim senin gibi hissettim kardeşimin adresinden girdim baktım bana kuzenim girdi demişti ama onun yazdığını çok net ortadaydı çünkü biliyorum konuşma tarzını vs sonra msn şifresi bendeydi ordan girdim face ine mesajlardan öğrendim.yani erkekler hep kurnaz akıllı olduklarını sanıyolar ama bi kadın herzaman hisseder

başka kim yazacak ki... ben olsam ben de inanmazdım, erkekler hemen bu şekilde kıvıyor... ne bileyim yani inanmak da zor, inanmamak da..
uzaktasınızdır diye başka heyecanlara koşmuş olabilir, ama yine de sakince bir konuş istersen, madem başkası yazdı diyor nasıl oluyorsa o kanıtlasın inandırsın..

bu hayatta aldatmaktan daha acı tatdığım bı duygu yok..
babam yaptı ya o bıle yapar ama sevdığım yapmaz dıyordum hep
ıçımde hep ona karşı bı güven vardı hem ben ne zaman ağlasam üzülsem onun ömründen ömür gıdıyordu
öyle derdı hep dayanamazdı gözyaşlarıma
şımdı ne oldu

sakın ha sakın inanma erkeklerin gzyaşına aşkından ölüyorum desede sen ondan uzaklşana kadar yani mesafe bazında o kadar doyumsuzlarki herşey beklenir kendinide üzme yazık canına valla kuzum dert etme hatta sevin böyle bir insandan yol yakınken kurtulduğuna

Canım lütfen üzülme .
Malesef erkekler bu konular da daha eğilimli. Sizin uzak olmanız tuz biber olmuş.
Eminim ki seviyordur seni ama bu yaptığını affettirmez... Ben bu tarz konularda daha gerçekçi düşünüyorum.
Uzak olan erkekler yapıyorlar bu işleri. Eğer ki ayrılma kararı almayacaksan yakaladığın da. Asla kurcalamayacaksın face mail falan neden mi?
Bak tuttun bunları yakaladığını söyledin eğer ki barışırsan şu mesajı vermiş olacaksın bir daha yakalasam barışırım.
Adam diyecek ki aa bu benim her söylediğime inanıyor nasılsa evlendikten sonra öylece çıkıpta gidemez.Ya hanımlar ayrılmayacaksanız yakaladığınız da söylemeyin söylemeyin ya.
Adamlara emin olun daha çok rahatlık geliyor belki 3 5 gün gönül eğlendirip yuvasına dönecekken boşanmalar oluyor çok üzülüyorum ya.

ben yaptıklarından dolayı babamdan nefret eden bırıyım şuan ölse gözümde hıç bır değerı yok onun
ama dıyorum ya bundan önce yakaladığımda öyle bır kanıma gırdı kı ben yapmadım ben öyle şeyler yaparmıyım dıye
salak gıbı ınandım
evet salağım ben

düşündükçe aklıma gelıyor geçen perşembe günü benı gece 1de aradı dışardaydı sesı çok kötü gelıyordu ıçmış ağlıyordu
anlattığına göre en yakın arkadaşının sevgılısını barda görmüşler yanında başka bı erkekle ve büyük olay çıkmış
o gece öğrendım kı benden öncekı sevgılsı aldatmış bunu onun ıçın ayrılmışlar bana hep anlaşamıyoruz dıyordu
benı aradığında ağlayarak sakın benı aldatma ben bu duruma dayanam senı çok sevıyorum demıştı

kım bılır o gece gerçekte neler oldu kafayı yıcem yemın ederım

Uzak olmanız çok kötü olmuş sizin için.Ama mantıklı bir açıklama da yapmıyor ki anacım yani ne alaka biri girip duvarına yazsın ki.Ayrıca o gece anlattığı da doğru olabilir ama yine de tuhaf ve olabilme ihtimali uzak bi hikaye gibi geldi bana.Düşünsene o kadar bar varken denk gelsinler.Bilmiyorum canım evet canın acıyordur şu an ama şu yaşadıklarını sen değil de başka biri yaşamış gibi düşünmeye çalış o zaman daha sağlıklı bir karar verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…