- Konu Sahibi kafanereyebizoraya
-
çok üzüldüm allah yardımcınız olsun.aldatmak hakedilcek bişey değildir bi ceza değildir ben hakkettim mi acaba yada ben mi hatalıyım diye düşünmeyin acınıza acı katmayın.o yazmadıysa çok yakın arkadaşının mı yazdıgını söyledi öyle bi akadaşı varmıydı belki öylede olabilir ama siz hissedip face bakmışsınız ne hissediyosanız öyledir.
Anlattıklarına bakılırsa sende hiçbir hata yok canım.
Sen sorduğunda bu konuda konuşmak istemiyorum demesi daha sinir bozucu.
Ne olduğunu açık açık söylemesi lazım.
Ben sevgilimle en son tartışmamda bir soru sordum ona, bir konu hakkında konuşuyorduk.
Başta kem küm etti sonra ben ısrar edince söyledi.
Ben başladım tabii ona bazı kelimeler sarfetmeye, o da biliyordum böyle yapacağını dedi şimdiye kadar başıma ne geldiyse sana karşı her konuda açık olduğum için geldi dedi.
Ha, bizim ki ayrılmamızı gerektirecek bir konu değildi tabii, konuştuk tartıştık açıklığa kavuşturduk ve kapattık.
Senin yerime kendimi koyunca bende kesinlikle ayrılırdım diyorum.
Öncelerde söylediği hesabıma başkası girmiş başkası yazmış falan faso fiso bence.
Zaten herhangi bir açıklamada yapamamış.
En kötüsüde o değil mi?
Dürüst ol, açık ol.
Diğer türlüsü daha yaralayıcı çünkü.
biz çok ağır şeyler yaşadık ama hepsını atlattık bu ne şımdı
bıdaha ona güvenemem
ama ıçımdekı sevgı bıtmıyor lanet olsun
ben onun kullandığı kelımelerden tut kurduğu cümlelere kadar anlarım
bılıyorum o yazdı onları
ve emınım kı bundan önce kı yazıları yazan da o ama öyle bır konuşuyor kı kendımden şüphe edıyordum
günahını alma hem o yapmaz böyle bırşey konduramıyordum ona
bu hayatta aldatmaktan daha acı tatdığım bı duygu yok..
babam yaptı ya o bıle yapar ama sevdığım yapmaz dıyordum hep
ıçımde hep ona karşı bı güven vardı hem ben ne zaman ağlasam üzülsem onun ömründen ömür gıdıyordu
öyle derdı hep dayanamazdı gözyaşlarıma
şımdı ne oldu
Canım lütfen üzülme .
Malesef erkekler bu konular da daha eğilimli. Sizin uzak olmanız tuz biber olmuş.
Eminim ki seviyordur seni ama bu yaptığını affettirmez... Ben bu tarz konularda daha gerçekçi düşünüyorum.
Uzak olan erkekler yapıyorlar bu işleri. Eğer ki ayrılma kararı almayacaksan yakaladığın da. Asla kurcalamayacaksın face mail falan neden mi?
Bak tuttun bunları yakaladığını söyledin eğer ki barışırsan şu mesajı vermiş olacaksın bir daha yakalasam barışırım.
Adam diyecek ki aa bu benim her söylediğime inanıyor nasılsa evlendikten sonra öylece çıkıpta gidemez.Ya hanımlar ayrılmayacaksanız yakaladığınız da söylemeyin söylemeyin ya.
Adamlara emin olun daha çok rahatlık geliyor belki 3 5 gün gönül eğlendirip yuvasına dönecekken boşanmalar oluyor çok üzülüyorum ya.
Uzak olmanız çok kötü olmuş sizin için.Ama mantıklı bir açıklama da yapmıyor ki anacım yani ne alaka biri girip duvarına yazsın ki.Ayrıca o gece anlattığı da doğru olabilir ama yine de tuhaf ve olabilme ihtimali uzak bi hikaye gibi geldi bana.Düşünsene o kadar bar varken denk gelsinler.Bilmiyorum canım evet canın acıyordur şu an ama şu yaşadıklarını sen değil de başka biri yaşamış gibi düşünmeye çalış o zaman daha sağlıklı bir karar verebilirsin.ben yaptıklarından dolayı babamdan nefret eden bırıyım şuan ölse gözümde hıç bır değerı yok onun
ama dıyorum ya bundan önce yakaladığımda öyle bır kanıma gırdı kı ben yapmadım ben öyle şeyler yaparmıyım dıye
salak gıbı ınandım
evet salağım ben
düşündükçe aklıma gelıyor geçen perşembe günü benı gece 1de aradı dışardaydı sesı çok kötü gelıyordu ıçmış ağlıyordu
anlattığına göre en yakın arkadaşının sevgılısını barda görmüşler yanında başka bı erkekle ve büyük olay çıkmış
o gece öğrendım kı benden öncekı sevgılsı aldatmış bunu onun ıçın ayrılmışlar bana hep anlaşamıyoruz dıyordu
benı aradığında ağlayarak sakın benı aldatma ben bu duruma dayanam senı çok sevıyorum demıştı
kım bılır o gece gerçekte neler oldu kafayı yıcem yemın ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?