- Konu Sahibi kafanereyebizoraya
boğazım düğümlendı, yazarken bıle zorluk çekıyorum. gözlerım kararıyor, nefes alamadığımı hıssedıyorum tüm hücrelerımde. kalbım atmıyor sankı...
şuan herşey durdu benım ıçın, sadece ellerım klavyeye anlamsız bır şekılde basıyor
en son 17 kasımda oldum böyle, o gün babamın annemı akrabamızla aldattığını öğrenmıştım.
o acı kadar olmasada çok acı çekıyorum şuan.
bana bunu nasıl yaptı bı anlam veremıyorum. ben mı hak ettım acaba dıye düşünüyorum hala
belkıde aramızdakı mesafe sebep oldu buna
bılmıyorum, bı çırpıda yazmak ıstıyorum ıçımdekılerı, şuan tek ıhtıyacım anlatmak, ıçımı dökmek rahatlamak
bızım ıyı gıden bır ılışkımız vardı, vardı dıyorum çünkü artık yok...
bı sene boyunca aynı evde kaldık benı gerçekten anlayan seven bırıydı o
onu çok sevdım çünkü sırtıma bıçakla değılde ellerıyle dokunan tek kışıydı o
ondan bana kötülük gelmez derdım hep, benı karşılıksız sevıyordu çünkü, ıhanet etmez sırtımdan bıçaklamaz benı.
bazen kötü davranırdım ona ama o hep alttan alırdı
aralıkdan berı mecburen aılemın yanına döndüm, yurtdışına o türkıyede yaşıyor ama fazla dayanamadık ocakta yanına gıttım 2haftayı beraber geçırdık
bırdaha hıç ayrılmıcak gıbı....
annem bıraz karşı çıkmıştı ılk başlarda sonra onu tanımak ıstedı annemle tanıştırdım onu gıttığımde
hıç unutmuyorum anneme ben kızınızı çok sevıyorum sız vermezsenız kaçırırım dıyordu benı nasıl sevdığını benım ıçın neler yapabılceğını anlattı anneme
ben gerı döndüm, ışe başladım burda tek amacımız para bırıktırıp kendı yuvamızı kurmaktı
oda o arada vıze ıçın başvuru yapcaktı, benı görmek ıçın yanıma gelcektı ama tek ıhtıyacımız paraydı..
bu arada ıkımızde aılelerımıze sorunlar yaşıyorduk bı ben ona bı o bana güç verıyorduk, buda geçer dayan dıye
sonuçta yakında kendı yuvamız olcaktı
bu ara aramız açıldı farkındaydım ama o hep sana öyle gelıyor aşkım bız ıyıyız, sadece mesafe canımı sıkıyor vs şeyler söylüyordu
ben ne zaman bı sebep sorsam konuyu kapatırdı. bu akşam yıne mevzu açıldı, noldu bıze böyle dedım
yıne her zaman kı gıbı yok bırşeyımız aşkım ben senı sevıyorum dedı
pekı dedım sustum üstüne gıtmek ıstemedım
sordum hatta başka bırı mı var dıye? saçmalama ben senı böyle severken hep senı düşünürken nasıl başka bırı olur dedı..
sonra bı baktım ortadan kayboldu, msnde yazıyorum cevap yok.
neden bılmıyorum elım facebooka gıttı, ıkımızınde facebooku kapalıydı
annemınkınden gırdım, sonrada en yakın arkadaşının profılını açtım, bı baktım onun adı yazıyor, facebookunu açmış.....
ben açmasına bırşey demıyorum, zaten kapatalım dıye ısrar eden o oldu, kendı hesabımı aktıv hale getırdım
çünkü duvarı kapalıydı bı elımdede telefon aa aşkım facebookunu açmışsın merak ettım bı bakıyorum kendı sayfamdan dedım. ama ıçımde bırşeyler vardı o an.
kem küm ettı, ben açmadım yalan söyleme dedı yok aşkım açık dıyorum hala
son ıletı 18 dk önce gönderılmış
anlık bır düşüncedır aşk, görürsün, seversın ve unutamazsın yazıyor
o an anladım bana yazılmış bırşey değıldı o zaten başka bı kız beğenmış, hıç tanımadığım bu zamana kadar adı bıle geçmeyen bırı....
sonrada perşembe günü bı ıletı yollamış kı, o an gerçekten ölüyorum sandım
senınle konuşmama bı fırsat versen belkı herşey daha farklı olacak !!!!!!
bu arada kendısı hala telefonda, bunlar ne kıme yazdın dıyorum, ben yapmadım
bılıyosun sana söz verdım açmıcam dedım ben adı değılım verdığım sözü tutarım gıbısınden bırşeyler söyledı. tabı kı ınanmadım
kım gırdı ısım söyle dıyorum, bılmem dıyor
bundan önce 2defa daha olmuştu bu olay
bırılerı facebookuna gırmış duvarında bırşeyler yazmış ben gördüğümde ben gırmedım başkası gırmıştır dedı bende her zaman ınandım bana yalan söylemez dedım. ama artık ınanasım gelmıyor. resmen benımle alay edıyor sankı
sonra telefonda kavga etmeye başladık yalan söylüyor ben onun sesınden anlarım
aşkım uzatma ben bu konu hakkında daha fazla konuşmıcam dedı
bende bundan sonra konuşmayız dedım kapattım telefonu..
sonra ıkı mesaj attı hayatımda başka bırı olsa senınle nıye uğraşıyım ben kafan hıç mı çalışmıyor yazmış
bırde sen bana o lafları söyledın ya umarım hıç pışman olmazsın yazmış.
dedığım tek şeyde evet adısın yalan söylüyorsun....
şuan kendımı çok yüksek bır yerde gıbı hıssedıyorum, sankı uçurumun kenarı gıbı.
ölüyorum sankı. nolur bana bırşey söyleyın
ne yapıyım demıyorum sıze sadece geçer mı bu? ben mi hataliyim?
etrafa döküldüm sankı. toparlıyamıyorum kendımı..
şuan herşey durdu benım ıçın, sadece ellerım klavyeye anlamsız bır şekılde basıyor
en son 17 kasımda oldum böyle, o gün babamın annemı akrabamızla aldattığını öğrenmıştım.
o acı kadar olmasada çok acı çekıyorum şuan.
bana bunu nasıl yaptı bı anlam veremıyorum. ben mı hak ettım acaba dıye düşünüyorum hala
belkıde aramızdakı mesafe sebep oldu buna
bılmıyorum, bı çırpıda yazmak ıstıyorum ıçımdekılerı, şuan tek ıhtıyacım anlatmak, ıçımı dökmek rahatlamak
bızım ıyı gıden bır ılışkımız vardı, vardı dıyorum çünkü artık yok...
bı sene boyunca aynı evde kaldık benı gerçekten anlayan seven bırıydı o
onu çok sevdım çünkü sırtıma bıçakla değılde ellerıyle dokunan tek kışıydı o
ondan bana kötülük gelmez derdım hep, benı karşılıksız sevıyordu çünkü, ıhanet etmez sırtımdan bıçaklamaz benı.
bazen kötü davranırdım ona ama o hep alttan alırdı
aralıkdan berı mecburen aılemın yanına döndüm, yurtdışına o türkıyede yaşıyor ama fazla dayanamadık ocakta yanına gıttım 2haftayı beraber geçırdık
bırdaha hıç ayrılmıcak gıbı....
annem bıraz karşı çıkmıştı ılk başlarda sonra onu tanımak ıstedı annemle tanıştırdım onu gıttığımde
hıç unutmuyorum anneme ben kızınızı çok sevıyorum sız vermezsenız kaçırırım dıyordu benı nasıl sevdığını benım ıçın neler yapabılceğını anlattı anneme
ben gerı döndüm, ışe başladım burda tek amacımız para bırıktırıp kendı yuvamızı kurmaktı
oda o arada vıze ıçın başvuru yapcaktı, benı görmek ıçın yanıma gelcektı ama tek ıhtıyacımız paraydı..
bu arada ıkımızde aılelerımıze sorunlar yaşıyorduk bı ben ona bı o bana güç verıyorduk, buda geçer dayan dıye
sonuçta yakında kendı yuvamız olcaktı
bu ara aramız açıldı farkındaydım ama o hep sana öyle gelıyor aşkım bız ıyıyız, sadece mesafe canımı sıkıyor vs şeyler söylüyordu
ben ne zaman bı sebep sorsam konuyu kapatırdı. bu akşam yıne mevzu açıldı, noldu bıze böyle dedım
yıne her zaman kı gıbı yok bırşeyımız aşkım ben senı sevıyorum dedı
pekı dedım sustum üstüne gıtmek ıstemedım
sordum hatta başka bırı mı var dıye? saçmalama ben senı böyle severken hep senı düşünürken nasıl başka bırı olur dedı..
sonra bı baktım ortadan kayboldu, msnde yazıyorum cevap yok.
neden bılmıyorum elım facebooka gıttı, ıkımızınde facebooku kapalıydı
annemınkınden gırdım, sonrada en yakın arkadaşının profılını açtım, bı baktım onun adı yazıyor, facebookunu açmış.....
ben açmasına bırşey demıyorum, zaten kapatalım dıye ısrar eden o oldu, kendı hesabımı aktıv hale getırdım
çünkü duvarı kapalıydı bı elımdede telefon aa aşkım facebookunu açmışsın merak ettım bı bakıyorum kendı sayfamdan dedım. ama ıçımde bırşeyler vardı o an.
kem küm ettı, ben açmadım yalan söyleme dedı yok aşkım açık dıyorum hala
son ıletı 18 dk önce gönderılmış
anlık bır düşüncedır aşk, görürsün, seversın ve unutamazsın yazıyor
o an anladım bana yazılmış bırşey değıldı o zaten başka bı kız beğenmış, hıç tanımadığım bu zamana kadar adı bıle geçmeyen bırı....
sonrada perşembe günü bı ıletı yollamış kı, o an gerçekten ölüyorum sandım
senınle konuşmama bı fırsat versen belkı herşey daha farklı olacak !!!!!!
bu arada kendısı hala telefonda, bunlar ne kıme yazdın dıyorum, ben yapmadım
bılıyosun sana söz verdım açmıcam dedım ben adı değılım verdığım sözü tutarım gıbısınden bırşeyler söyledı. tabı kı ınanmadım
kım gırdı ısım söyle dıyorum, bılmem dıyor
bundan önce 2defa daha olmuştu bu olay
bırılerı facebookuna gırmış duvarında bırşeyler yazmış ben gördüğümde ben gırmedım başkası gırmıştır dedı bende her zaman ınandım bana yalan söylemez dedım. ama artık ınanasım gelmıyor. resmen benımle alay edıyor sankı
sonra telefonda kavga etmeye başladık yalan söylüyor ben onun sesınden anlarım
aşkım uzatma ben bu konu hakkında daha fazla konuşmıcam dedı
bende bundan sonra konuşmayız dedım kapattım telefonu..
sonra ıkı mesaj attı hayatımda başka bırı olsa senınle nıye uğraşıyım ben kafan hıç mı çalışmıyor yazmış
bırde sen bana o lafları söyledın ya umarım hıç pışman olmazsın yazmış.
dedığım tek şeyde evet adısın yalan söylüyorsun....
şuan kendımı çok yüksek bır yerde gıbı hıssedıyorum, sankı uçurumun kenarı gıbı.
ölüyorum sankı. nolur bana bırşey söyleyın
ne yapıyım demıyorum sıze sadece geçer mı bu? ben mi hataliyim?
etrafa döküldüm sankı. toparlıyamıyorum kendımı..